Foot-fetish

Pagina 2 din 2
«   1   2

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Foot-fetish

scris pe 20 oct 2009 20:16 de basturk

....dar chestia asta ma excita atat de puternic, mai ales daca monturile sunt mari si sunt formate la un picior tanar.... Multe fete care au monturi vor sa scape de ele, dar eu imi doresc sa le masez, sa le mangai si sa le sarut, savurandu-le.

bunica are niste monturi....valeleu...nici cu drujba nu le tai.
cum sa spun, imi plac si mie picioarele frumoase si ingrijite ale unei femei si cred ca oricarui barbat ii plac, dar sa ii vad monturile si sa ma apuce nebunia???

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

halluxlover

Guest

Re: Re: Re: Re: Foot-fetish

scris pe 22 oct 2009 23:43 de halluxlover

"imi plac si mie picioarele frumoase si ingrijite ale unei femei si cred ca oricarui barbat ii plac"

Nu ma apuca nebunia, am spus ca ma excita picioarele tinere,frumoase dar daca au si monturi, mi se par deosebite, interesante, mai cu personalitate, caracteristice si unice in felul lor....si cand le simt atingandu-ma, nu ma sfiesc sa le mangai si eu, in special degetele si gleznele...si fetelor le place, mai ales ca multi barbati nu se delecteaza si nu se concentreaza pe aceasta zona atat de personala si feminina...
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Foot-fetish

scris pe 23 oct 2009 10:44 de basturk

"imi plac si mie picioarele frumoase si ingrijite ale unei femei si cred ca oricarui barbat ii plac"

Nu ma apuca nebunia, am spus ca ma excita picioarele tinere,frumoase dar daca au si monturi, mi se par deosebite, interesante, mai cu personalitate, caracteristice si unice in felul lor....si cand le simt atingandu-ma, nu ma sfiesc sa le mangai si eu, in special degetele si gleznele...si fetelor le place, mai ales ca multi barbati nu se delecteaza si nu se concentreaza pe aceasta zona atat de personala si feminina...

ce sa zic...daca tie iti place....e bine ca totusi ai ce sa apreciezi fizic la o femeie, pt ca altii sunt destul de pretentiosi

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Merom

Newbie
5 mesaje

scris pe 10 nov 2010 15:36 de Merom

wow..!!
poi bn bn, esti atras de picioarele lor...super dar de ce parte a picioarelor?coapse, glezne sau c?!si in + eu cred ca orice baiat cand vede o fata cu niste picioare superbe(lungi,bine lucrate) are o atractie pentru ele! mi se pare ceva foarte normal, asa ca stai linistit!

E diferenta mare intre a fi atras de ele ... si a vrea sa faci anumite chesti cu ele

N-avem averi, avem doar prieteni care suna
Sa ne spuna „griji de tine, ba te pup, noapte bun”.

FooT FetisH FoR LifE
sus

Merom

Newbie
5 mesaje

scris pe 10 nov 2010 16:13 de Merom

pe mine ma excita la nebunie femeile care au pamant sub unghiile de la picioare.Daca mai iese si o rama de acolo sunt in extaz

Pe mine ma excita ciudatii ca tine atarnati pe garduri :P sau infipti in **** de negrii =)) )

N-avem averi, avem doar prieteni care suna
Sa ne spuna „griji de tine, ba te pup, noapte bun”.

FooT FetisH FoR LifE
sus

desteptu

Newbie
1 mesaje

Re: Foot-fetish

scris pe 8 sep 2011 23:20 de desteptu

daca vrei iti masez si iti pup si io picioarele simina

Editat de desteptu pe 8 sep 2011 23:21
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 9 sep 2011 17:30 de simosimina

muțumesc, dar are cine să le sărute/maseze & Co

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Coco1st

Senior member
84 mesaje

scris pe 10 sep 2011 00:59 de Coco1st

pe mine ma excita la nebunie femeile care au pamant sub unghiile de la picioare.Daca mai iese si o rama de acolo sunt in extaz

valeu,mi-am trezit si parinti cu rasul meu cu tot=)) 10 min am ras fara oprire,am crampe))=))

Iubeste! Gusta din acest sentiment,n-ai nimic de regretat!
sus

Coco1st

Senior member
84 mesaje

scris pe 10 sep 2011 01:00 de Coco1st

pote-ti masez eu fata,splina,ficatu si la sfarsit iti ofer ocazia sa pupi si niste picioare

Iubeste! Gusta din acest sentiment,n-ai nimic de regretat!
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

scris pe 10 sep 2011 14:22 de ciciloveslaura

pote-ti masez eu fata,splina,ficatu si la sfarsit iti ofer ocazia sa pupi si niste picioare

Te-ai dat pe invers, ah`?

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online