Foot fetish

Pagina 1 din 1
1

justfeet

Senior member
70 mesaje

Foot fetish

scris pe 24 iul 2009 21:59 de justfeet

Ce parere aveti despre acest fetish? Eu ador forma unghiei usor patrata in special picioarele cu pedichiura frantuzeasca dar nu numai....apropo frumos trend de culoare la unghii vara asta nu?

All good things, to those who wait
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Foot fetish

scris pe 25 iul 2009 17:49 de baby

Ce parere aveti despre acest fetish? Eu ador forma unghiei usor patrata in special picioarele cu pedichiura frantuzeasca dar nu numai....apropo frumos trend de culoare la unghii vara asta nu?

ia zi-mi si mie mama ce se poarta vara asta

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Foot fetish

scris pe 26 iul 2009 09:28 de justfeet

ia zi-mi si mie mama ce se poarta vara asta

din cate am vazut, se poarta o nuanta de rosu, nu ma refer la cel clasic imperial, este ceva mai deschis si foarte viu (nuanta usor spre roz,dar pastreaza pasiunea codului rosu) oricum foarte sexy, da viata picioarelor, radiaza optmism si parca implora vara sa nu mai treaca, ar vrea sa ramana cat mai mult la vedere si vor sa culeaga inevitabil cat mai multe priviri. Tot respectul meu pentru voi cele care va pictati cu precizie elvetiana unghiile

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 26 iul 2009 09:41 de baby

din cate am vazut, se poarta o nuanta de rosu, nu ma refer la cel clasic imperial, este ceva mai deschis si foarte viu (nuanta usor spre roz,dar pastreaza pasiunea codului rosu) oricum foarte sexy, da viata picioarelor, radiaza optmism si parca implora vara sa nu mai treaca, ar vrea sa ramana cat mai mult la vedere si vor sa culeaga inevitabil cat mai multe priviri. Tot respectul meu pentru voi cele care va pictati cu precizie elvetiana unghiile

sunt pe vaaaaaaaaal=)))

sunt trendy pt ca am unghiile rosiiiiiiiiiii

sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 26 iul 2009 09:43 de justfeet

sunt pe vaaaaaaaaal=)))

sunt trendy pt ca am unghiile rosiiiiiiiiiii

iti trimit o bezea pentru ele si pe ele

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 26 iul 2009 09:54 de baby

iti trimit o bezea pentru ele si pe ele

uite
http://thumbs.dreamstime.com/thumb_18/1124622740366Bu3.jpg

http://farm1.static.flickr.com/252/527665223_fe05eecbe8.jpg

http://www.thebudgetbabe.com/uploads/2008/200807/pedicure1.jpg

http://gettinitpegged.files.wordpress.com/2009/04/first-pedicure-of-spring.jpg

http://www.egirl.ro/forum/files/pedichiura_314.jpg

eeee ce zici?

sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 26 iul 2009 10:02 de justfeet

primele 3 belissima....ador modelul french cel mai mult este cel mai elegant celelalte 2 sunt cam neingrijite dar foma unghiei este ok...precizia cu care iti faci manichiura sau pedichiura reflecta respectul fata de sine. Care dintre ele iti apartin?....da-mi voie sa ghicesc...link-ul al doilea cumva?

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 26 iul 2009 10:38 de baby

primele 3 belissima....ador modelul french cel mai mult este cel mai elegant celelalte 2 sunt cam neingrijite dar foma unghiei este ok...precizia cu care iti faci manichiura sau pedichiura reflecta respectul fata de sine. Care dintre ele iti apartin?....da-mi voie sa ghicesc...link-ul al doilea cumva?

nici una

sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 26 iul 2009 12:01 de justfeet

nici una

ti-a adorat cineva picioarele vreodata? sau ai primit un compliment de la un baiat pentru pedichiura?

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 26 iul 2009 13:25 de simosimina

nu se poarta numai rosu....se poarta mai ales culori stridente..gen roz puternic, portocaliu..galben...albastru deschis. In general nuantele mate!
Rosul ca si french-ul se vor purta mereu, dar tendintele verii 2009 astea sunt! Ah..si la rosu vara asta se poarta rosul ala mega strident!
Si tot in tendintele verii 2009 sunt unghiile de "vrajitoare"..dar sunt super incomode )

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 29 iul 2009 00:46 de justfeet

nu se poarta numai rosu....se poarta mai ales culori stridente..gen roz puternic, portocaliu..galben...albastru deschis. In general nuantele mate!
Rosul ca si french-ul se vor purta mereu, dar tendintele verii 2009 astea sunt! Ah..si la rosu vara asta se poarta rosul ala mega strident!
Si tot in tendintele verii 2009 sunt unghiile de "vrajitoare"..dar sunt super incomode )

hai sa fim seriosi eu cred ca sunt cam grotesti, cat despre rosu sunt foarte deacord cu nunatele inspira pasiunea

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 29 iul 2009 09:27 de simosimina

hai sa fim seriosi eu cred ca sunt cam grotesti, cat despre rosu sunt foarte deacord cu nunatele inspira pasiunea

...nici mie nu imi plac ...dar deh asta e moda..si cunosc o gramada de fete care se duc la salon sa isi aplice unghii din astea de "vrajitoare" la greu.....fiecare cu preferintele lui

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 29 iul 2009 10:43 de yony

...nici mie nu imi plac ...dar deh asta e moda..si cunosc o gramada de fete care se duc la salon sa isi aplice unghii din astea de "vrajitoare" la greu.....fiecare cu preferintele lui

io ador culorile stridente: mov inchis, negru e culoarea mea preferata pt unghii, roz strident, rosu inchis....
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 29 iul 2009 13:00 de justfeet

io ador culorile stridente: mov inchis, negru e culoarea mea preferata pt unghii, roz strident, rosu inchis....

complimentele mele ce parere ai despre barbatii care venereaza picioarele feminine?

sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 3 aug 2009 07:46 de the_gogu

sincer nu am auzit pe cineva sa adore niste unghii, picioarele da, unghiile doar sa fie ingrijite dar nu blindate cu oja sau ce va dati voi pe ele, si forma sa fie naturala... sincer chiar nu va inteleg cu unghiile si sincer nici nu stiu de ce m-am bagat eu in topicul asta...mda...
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetish

scris pe 3 aug 2009 09:14 de Pasaroi_Cuminte

chiar nu va inteleg cu unghiile

Probabil vor sa atraga atentia si nu mai stiu cum.

Atat timp cat sunt ingrijite si lacuite e totul Ok.

Fetelor, lasati culoarea naturala sa vorbeasca.
Naturaletea e cea mai sexy arma.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetis

scris pe 3 aug 2009 13:29 de justfeet

Probabil vor sa atraga atentia si nu mai stiu cum.

Atat timp cat sunt ingrijite si lacuite e totul Ok.

Fetelor, lasati culoarea naturala sa vorbeasca.
Naturaletea e cea mai sexy arma.

Nu contest ...traiasca naturaletea in toata splendoarea ei, dar o culoare de bun gust, da piciorului o nota aparte. Nu stiu daca e chiar un fix de al meu dar unghiile ingrijite, oja aplicata perfect, si o talpa fina spune multe despre feminitatea ei.... respectul fata sine ...nu vreau sa fac un tabu din asa ceva dar picioarele feminine sunt chiar sexy si condimenteaza viata erotica.

sus

diana1772

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot f

scris pe 3 aug 2009 13:56 de diana1772

Nu contest ...traiasca naturaletea in toata splendoarea ei, dar o culoare de bun gust, da piciorului o nota aparte. Nu stiu daca e chiar un fix de al meu dar unghiile ingrijite, oja aplicata perfect, si o talpa fina spune multe despre feminitatea ei.... respectul fata sine ...nu vreau sa fac un tabu din asa ceva dar picioarele feminine sunt chiar sexy si condimenteaza viata erotica.

Cred că eşti tare trist iarna....
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fo

scris pe 3 aug 2009 14:11 de justfeet

Cred că eşti tare trist iarna....

Fiecare anotimp cu farmecul lui ...draga Diana

sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 3 aug 2009 14:38 de sweetgirl16

Fiecare anotimp cu farmecul lui ...draga Diana
cred ca faceti prea mult caz pe tema asta cu foot fetish.Si mie imi place sa am unghiile ingrijite si sa le ,,rasfat"sa zicem asa dar parca voi exagerati nu vi se pare?

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

scris pe 3 aug 2009 14:42 de justfeet

cred ca faceti prea mult caz pe tema asta cu foot fetish.Si mie imi place sa am unghiile ingrijite si sa le ,,rasfat"sa zicem asa dar parca voi exagerati nu vi se pare?

cata vreme suntem decenti ...de ce sa nu dezbatem problema, cred ca asta e si motivul pt care s-a infiintat site-ul nu?...fiecare om cu nevoile sale

sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 3 aug 2009 14:49 de sweetgirl16

cata vreme suntem decenti ...de ce sa nu dezbatem problema, cred ca asta e si motivul pt care s-a infiintat site-ul nu?...fiecare om cu nevoile sale
avem nevoi cam mari noi

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

scris pe 3 aug 2009 15:09 de justfeet

avem nevoi cam mari noi

depinde cum le privesti ....iar pe site a intrat fiecare cu un motiv nu doar pt fun...cu respect iti spun poate este cam mica sa intelegi implinirea erotica a unui barbat si toti o intelegem cu timpul in general vb. E ffff adevarat ingrijirea trebuie parcticata in ambele tabere pana la urma asa e normal... doar ca femeia este mai senzuala prin natura ei iar noi avem toate motivele sa-i apreciem fiecare centimetru patrat..nu ti se pare?

sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 3 aug 2009 15:15 de sweetgirl16

depinde cum le privesti ....iar pe site a intrat fiecare cu un motiv nu doar pt fun...cu respect iti spun poate este cam mica sa intelegi implinirea erotica a unui barbat si toti o intelegem cu timpul in general vb. E ffff adevarat ingrijirea trebuie parcticata in ambele tabere pana la urma asa e normal... doar ca femeia este mai senzuala prin natura ei iar noi avem toate motivele sa-i apreciem fiecare centimetru patrat..nu ti se pare?
ok las-o asa.Eu doar mi-am spus parerea,cat despre implinirea erotica a unui barbat nu ai de unde sa stii ca nu o inteleg chiar daca am 16 ani,sunt mult mai matura decat altele la 20,iti garantez!

sus

justfeet

Senior member
70 mesaje

scris pe 3 aug 2009 15:28 de justfeet

ok las-o asa.Eu doar mi-am spus parerea,cat despre implinirea erotica a unui barbat nu ai de unde sa stii ca nu o inteleg chiar daca am 16 ani,sunt mult mai matura decat altele la 20,iti garantez!

Nu contest...la modul cum gandesti si iti exprimi parerea eu cred ca esti pe drumul cel bun, si timpul isi va face datoria ....fara gluma, iar faptul ca ai luat la cunostinta si acest aspect de "foot fetish"...este in avantajul tau. Ingrijeste-te de toate aspectele fizice si spirituale si vei fi respectata iti garantez si eu....pupici

sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 3 aug 2009 16:22 de sweetgirl16

Nu contest...la modul cum gandesti si iti exprimi parerea eu cred ca esti pe drumul cel bun, si timpul isi va face datoria ....fara gluma, iar faptul ca ai luat la cunostinta si acest aspect de "foot fetish"...este in avantajul tau. Ingrijeste-te de toate aspectele fizice si spirituale si vei fi respectata iti garantez si eu....pupici
ok ms

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online