Inceperea vietii sexuale

Pagina 1 din 1
1

sunshine88

Newbie
1 mesaje

Inceperea vietii sexuale

scris pe 29 dec 2010 23:42 de sunshine88

Ca sa fiu scurta si la obiect: eu-17 ani si 9 luni el-de abia a implinit 22. Avem 4 luni de cand suntem impreuna.. Sa mai astept? il iubesc si stiu ca si el ma iubeste. Nu pot spune ca a batut apropouri de genu': "daca nu o faci cu mine ne despartim". Bineinteles k am vorbit despre sex si stie k sunt virgina

sunshine88
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: inceperea vietii sexuale

scris pe 30 dec 2010 00:48 de Leroy

Ca sa fiu scurta si la obiect: eu-17 ani si 9 luni el-de abia a implinit 22. Avem 4 luni de cand suntem impreuna.. Sa mai astept? il iubesc si stiu ca si el ma iubeste. Nu pot spune ca a batut apropouri de genu': "daca nu o faci cu mine ne despartim". Bineinteles k am vorbit despre sex si stie k sunt virgina

Pai, aici sunt mai multe de luat in calcul, dar fa cum iti spune ratiunea si inima, cand cele doua vor fi de acord atunci nu ezita...

Nu exista o durata anume si obligatorie dupa care sa poti face "pasul cel mare", poate fi dupa oricat timp, doar sa fii pregatita din punct de vedere informativ atat tu cat si partenerul tau pentru a preveni orice neplacere...

Festina Lente !
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: inceperea vietii sexuale

scris pe 30 dec 2010 00:52 de valentine

Daca esti urata, dai bataie. Daca esti frumoasa, mai stai
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

scris pe 30 dec 2010 00:54 de Leroy

Daca esti urata, dai bataie. Daca esti frumoasa, mai stai

Aha, sau uite, ia in considerare vorba asta "din popor" sau "de pe al nost' forum"

Festina Lente !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 30 dec 2010 05:39 de ExoticDream

Ca sa fiu scurta si la obiect: eu-17 ani si 9 luni el-de abia a implinit 22. Avem 4 luni de cand suntem impreuna.. Sa mai astept? il iubesc si stiu ca si el ma iubeste.

Eu nu m-as grabi... Esti tu convinsa ca dupa 4 luni el te iubeste si tu il iubesti? Daca e sa fie iubire mare, cateva saptamani/luni nu vor insemna o tragedie...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 30 dec 2010 14:25 de baby

eu as mai sta vreo 2-3 luni

mai ales ca e primul

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

madaliiina

Senior member
117 mesaje

scris pe 21 iun 2011 23:44 de madaliiina

Si eu am 17 ani,momentan nu sunt implicata in nicio relatie,DAR dac-as fi in locu' tau as mai astepta,mie mi se pare oarecum putin doar 4 luni,poate par absurda dar din mom.ce suntem virgine parca nu-ti vine sa te arunci asa cu capu' -nainte.Daca simti si vrei lucru asta,da-i bataie,daca nu esti pe deplin convinsa,mai asteapta.

"Numesc deșteaptă o femeie care sucește mințile bărbaților.Ăsta e rostu' femeilor."
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 24 iun 2011 19:14 de baby

Cum va iubiti voi dupa 4 luni?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online