Insarcinata

Pagina 1 din 1
1

diana

Guest

Insarcinata

scris pe 28 apr 2010 22:07 de diana

luna trecuta am facut'o cu fostul prieten....si am facut;o cu prezervativul dar si-a dat drumul in prezervativ...si imi este frica sa nu fi ramas insarcinata...pt ca luna asta mi-au intarziat problemele...trebuia sa imi vina pe 20 si nici acum nu mi-au venit...cred ca am racit...nuj ce sa ma fac..poate sunt si stresata si poate fi si asta o cauza..dar....ajutati-ma cu un sfat ceva va rog..
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: insarcinata

scris pe 28 apr 2010 22:08 de McLove

luna trecuta am facut'o cu fostul prieten....si am facut;o cu prezervativul dar si-a dat drumul in prezervativ...si imi este frica sa nu fi ramas insarcinata...pt ca luna asta mi-au intarziat problemele...trebuia sa imi vina pe 20 si nici acum nu mi-au venit...cred ca am racit...nuj ce sa ma fac..poate sunt si stresata si poate fi si asta o cauza..dar....ajutati-ma cu un sfat ceva va rog..

Ti-ai raspuns singura...

Daca a ejaculat in prezervativ, nu esti insarcinata... daca el a gresit cu ceva, dupa ce a ejaculat, e o problema!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

diana

Guest

insarcinata

scris pe 28 apr 2010 22:16 de diana

pai da dar daca prezervativul nu a fost atat de sigur...pt ca nu era durex...a fost unu de o calitate mai proasta..love...nuj..sunt foarte stresata in privinta cu asta
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 apr 2010 22:23 de McLove

pai da dar daca prezervativul nu a fost atat de sigur...pt ca nu era durex...a fost unu de o calitate mai proasta..love...nuj..sunt foarte stresata in privinta cu asta

Era rupt? A ramas acolo? A iesit bucati?

Daca era in regula, atunci cand a scos penisul, nu ai de ce sa iti faci griji. Se spune ca Love+ sunt mai proaste, dar asta nu inseamna ca toate se rup.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 29 apr 2010 00:02 de simosimina

dacă nu s-a spart prezeravtivul nu eşti însărcinată!
Răceala + stresul întârzie menstruaţia!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

TJ

Junior member
35 mesaje

Re: Re: insarcinata

scris pe 29 apr 2010 03:01 de TJ

Doamne, fetelor...va ingropati de vii!

Prietena mea a intrat in depresie gandindu-se la tot felul de prostii de genul asta.Avea un nod la san, a inceput sa se streseze ca poate are ceva grav,desi nu-si facuse nici un control.Nu-i venea ciclul pe fond de stres, deja se gandea ca poate e insarcinata, stiind prea bine ca am facuto cu prezervativ si totul a fost OK.Ce folos ca a vizitat medicul si s-a constat ca nu are nimic la san grav si ca intarzierea era pe seama stresului, depresia tot depresie a ramas.Patru luni am avut langa mine un "zombie".
E un cerc vicios: "...te gandesti ca poate ai ramas insarcinata >>> te stresezi >>> nu-ti vine ciclul" si o luam iar de la inceput!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

48 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online