?intrebare?

Pagina 1 din 1
1

Mentos

Guest

?intrebare?

scris pe 12 mar 2006 01:30 de Mentos

Intr-un cuplu dupa cat timp credeti ca este momentul de mult asteptat. SA FACETI DRAGOSTE ???
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: ?intrebare?

scris pe 12 mar 2006 01:49 de inuendo

Intr-un cuplu dupa cat timp credeti ca este momentul de mult asteptat. SA FACETI DRAGOSTE ???

1 saptamana ..2..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: ?intrebare?

scris pe 12 mar 2006 01:58 de ExoticDream

1 saptamana ..2..

Glumesti?!? Poate sunt copii de 15-16 ani, nu crezi ca au nevoie de un pic mai mult pana cand..... trec la fapte?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 12 mar 2006 11:20 de sweetgirl1

Cel mai bine e sa asteptati pana cand va veti cunoste foarte bine.Eu am asteptat aproape 5 luni si realizez ca nu a fost de ajuns deci...nu va grabiti, aveti tot timpul din lume.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 12 mar 2006 13:04 de Farfalla

Depinde de multe lucruri. Depinde cum te intelegi cu partenerul, cat de des te intalesti cu el, de varsta, etc.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 12 mar 2006 13:37 de Nekunoskuta

Cand va simtiti pregatiti din toate punctele de vedere: sentimental, fizic, teoretic, moral...Ar trebui sa vedeti daca va simtiti pregatiti sau chiar sunteti pregatiti.

Vorbeam pe 8 Martie cu o prietena de faptul ca la 25-27 de ani parca e mai natural sa fie perioada asta cam mica (cateva zile-2 saptamani) fata de o varsta mult mai mica.

Nimic...
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 12 mar 2006 13:41 de David21

Vorbeam pe 8 Martie cu o prietena

Chiar crezi ca era nevoie sa specifici data....?

Legalize_iT_in_Ro
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: ?intrebare?

scris pe 12 mar 2006 13:43 de David21

Glumesti?!? Poate sunt copii de 15-16 ani, nu crezi ca au nevoie de un pic mai mult pana cand..... trec la fapte?

Aici nu se discuta despre copii......

Legalize_iT_in_Ro
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 12 mar 2006 13:47 de YLoveCamelia

Cel mai bine e sa asteptati pana cand va veti cunoste foarte bine.Eu am asteptat aproape 5 luni si realizez ca nu a fost de ajuns deci...nu va grabiti, aveti tot timpul din lume.

eu propun sa asteptati fratilor pana incep sa va mijeasca primele fire de barba alba si femeilor pana cand, cu toata opozitia voastra veti fi avut fata zbarcita de timp, ca o coaja de portocala batrana.

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 12 mar 2006 13:59 de David21

eu propun sa asteptati fratilor pana incep sa va mijeasca primele fire de barba alba si femeilor pana cand, cu toata opozitia voastra veti fi avut fata zbarcita de timp, ca o coaja de portocala batrana.

Asa ziceam si eu....dak dispun "de tot timpul din lume"cum zicea sweergirl

Legalize_iT_in_Ro
sus

Mentos

Guest

scris pe 12 mar 2006 15:33 de Mentos

daca se vad 1 data la luna :????????????? ce puteti spune?? dupa cat timp ajung la momentul...
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: ?intrebare?

scris pe 12 mar 2006 15:54 de sweetgirl1

Asa ziceam si eu....dak dispun "de tot timpul din lume"cum zicea sweergirl

Deci tu zici ca daca vor astepta sa se cunoasca mai bine, vor avea fire albe in cap si vor merge in baston...interesant.Eu nu stiu ce varsta au...pot avea si 15 ani si nu cred ca le pot spune ceva de genul: Cat mai repede copii, ca e bine!
Si dupa aceea tot voi spuneti de femei ca sunt usoare, ca nu asteapta barbatul potrivit si cat v-ar placea sa fie virgina etc.Dar vad ca ii indemnati sa faca sex cat mai repede.

Cine sa va mai inteleaga?

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 12 mar 2006 16:11 de Nekunoskuta

daca se vad 1 data la luna :????????????? ce puteti spune?? dupa cat timp ajung la momentul...

Ok, se vad o data pe luna dar...cati ani au, ce sentimente sunt intre ei, de cat timp sunt impreuna? Sunt si alte aspecte decat perioada de timp la care se vad.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 12 mar 2006 16:47 de valentine

Ceea mai mare prostie sa treceti si la lucruri mai intime dupa calendar...nu crezi ca e mai frumos cand totul vine de la sine? chit ca e vorba de 1 zi sau 2...chit ca e vorba de 1 an sau 2...
sus

Mentos

Guest

scris pe 12 mar 2006 18:29 de Mentos

Ok, se vad o data pe luna dar...cati ani au, ce sentimente sunt intre ei, de cat timp sunt impreuna? Sunt si alte aspecte decat perioada de timp la care se vad.

fata 16 baiatu 17 si se iubesc f mult .amandoi virgini
sus

Mentos

Guest

scris pe 12 mar 2006 18:32 de Mentos

Ceea mai mare prostie sa treceti si la lucruri mai intime dupa calendar...nu crezi ca e mai frumos cand totul vine de la sine? chit ca e vorba de 1 zi sau 2...chit ca e vorba de 1 an sau 2...

pai da dar unu au nevoie de un anumit timp pt asa ceva
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 12 mar 2006 19:10 de Nekunoskuta

Mai...daca eu iti spun ca dupa 3 luni e momentul, o faceti dupa 3 luni? Totul tine de voi, nu de noi. Se intampla cand vreti voi, nu cand va spunem noi.

Poti cauta si aici pe forum pentru ca sunt numeroase subiecte in care se trateaza primul act sexual, in unele chiar si aspectul celor 2 virgini.

Nimic...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 12 mar 2006 22:45 de verdiuc

Mie mi se pare normal sa fie ca in Titanic.Baiatul sa aiba initiativa sarutului,dar fata,cand va simti ea nevoia,si asta depinde de fata,sa decida care este momentul potrivit.Si asta stiti numai voi,fetele,care sa fie momentul.Puneti sub radical,scoateti de sub integrala...dar ne trezim deodata cu voi ca vreti sa o facem...

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ?intrebare?

scris pe 13 mar 2006 03:01 de ExoticDream

Mie mi se pare normal sa fie ca in Titanic.Baiatul sa aiba initiativa sarutului,dar fata,cand va simti ea nevoia,si asta depinde de fata,sa decida care este momentul potrivit.Si asta stiti numai voi,fetele,care sa fie momentul.Puneti sub radical,scoateti de sub integrala...dar ne trezim deodata cu voi ca vreti sa o facem...

Aia din Titanic nu mai aveau de mult 16 ani! Nu stiu ce-i cu radicalul sau integrala, eu as pune in ecuatie varsta, perioada de timp de cand sunt impreuna, sentimentele, gradul de maturizare si pe urma as vedea daca ecuatia se poate rezolva acum, peste o saptamana, o luna, un an. In orice caz, chestiunea inceperii vietii sexuale trebuie discutata deschis in cuplu, nu lasata la voia intamplarii, mai ales cand e vorba de doi virgini (sa ne gandim cel putin la protectie).

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 13 mar 2006 03:48 de bluemoon

Varsta destul de frageda iar ambii virgini. Eu zic ca ar fii bine sa mai asteptati. Dragostea la o asemenea varsta e de cele mai multe ori o utopie si cu trecerea timpului o sa realizati asta.
Dar daca tot sunteti asa de hotarati incercati sa lasati lucrurile sa mearga de la sine. Cel mai indicat e sa aveti grija unul de celalalt si sa vorbiti deschis unul cu celalalt.

Cuget deci exist!
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 13 mar 2006 05:56 de inuendo

lol sa stii ca ai nimerit-o... eu am 27.. eu de obicei nu astept nici o saptamana...lol..declin totusi la 18 ani cand am facut-o prima data.. asteptasem cateva luni

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 mar 2006 16:01 de ExoticDream

lol sa stii ca ai nimerit-o... eu am 27.. eu de obicei nu astept nici o saptamana...lol..declin totusi la 18 ani cand am facut-o prima data.. asteptasem cateva luni

Tu nu te referi la relatiile de dragoste, ci la.... celelalte, nu cred ca la 27 de ani iubirea se cladeste intr-o saptamana, oricat de rapid ai fi, probabil ca mergi pe ideea ca sexul ajuta la cunoasterea reciproca, la cimentarea relatiei, iar dragostea vine, eventual, mai pe seara, asa-i? In adolescenta, in relatiile serioase, sexul vine dupa ce iubirea s-a instalat.

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ?intrebare?

scris pe 13 mar 2006 17:58 de verdiuc

Cum o fi,numai sa iasa bine.Uite,de exemplu,eu am avut o relatie cu o tipa...de care nu imi placea.
Dar am prostit-o.Eram tanar pe atunci.Si ea.Si am cam prostit-o.Dupa,i-am cam dat de inteles ca ea nu reprezentase nimic pentru mine.Eram si din orase diferite.Acum ne intelegem foarte bine,si poate ar fi si ceva mai mult sentiment daca am fi din acelasi oras.
Asa ca nu se stie.Important este ca,pana la urma,sa rezulte sentimente,si nu sa se rezume totul la,conform unei expresii celebre...''sex sportiv''.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?intrebare?

scris pe 14 mar 2006 00:32 de ExoticDream

Cum o fi,numai sa iasa bine.Uite,de exemplu,eu am avut o relatie cu o tipa...de care nu imi placea.
Dar am prostit-o.Eram tanar pe atunci.Si ea.Si am cam prostit-o.Dupa,i-am cam dat de inteles ca ea nu reprezentase nimic pentru mine.Eram si din orase diferite.Acum ne intelegem foarte bine,si poate ar fi si ceva mai mult sentiment daca am fi din acelasi oras.
Asa ca nu se stie.Important este ca,pana la urma,sa rezulte sentimente,si nu sa se rezume totul la,conform unei expresii celebre...''sex sportiv''.

Ce intelegi prin "am prostit-o"? Ai facut sex cu ea, pretinzand ca ai oarece sentimente? Hm, si pe urma te-a omorat brusc sinceritatea, i-ai trantit fetei adevarul! Ma intreb cum de iti este prietena si astazi!

sus

krina

Guest

scris pe 14 mar 2006 00:56 de krina

nu cred k exista o perioada standard dupa kre ar trebui sa se intample. cred k exista un limbaj al trupurilor si al mintilor, si acestea imbinate va vor comunik cand trebuie sa se intample. chestia e k trebuie sa fiti amandoi pregatiti... dupa cum am zis, sa lasati corpurile sa se cunoasca.trebuie de asemenea sa fiti amandoi pregatiti psihic.bafta!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online