lichid

Pagina 1 din 1
1

su

Guest

lichid

scris pe 29 sep 2004 01:40 de su

De ce prietena mea nu ma lasa sa o sarut dupa ce i-am facut sex oral? Cum pot sa rezolv aceasta "problema'?
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: lichid

scris pe 29 sep 2004 12:03 de YLoveCamelia

De ce prietena mea nu ma lasa sa o sarut dupa ce i-am facut sex oral? Cum pot sa rezolv aceasta "problema'?

=)) asta e tare , ii e greata pesemne de pasarica ei ori nu vrea sa o guste pur si simplu..
ea iti face tie botic..? ( probabil nu ) daca da si va sarutati ulterior inseamna ca am dreptate

su

Guest

Re: Re: lichid

scris pe 29 sep 2004 22:49 de su

ea iti face tie botic..? ( probabil nu )

Da, mie chiar imi place, si ei. Tocmai aici era dilema mea, de ce nu si invers?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 sep 2004 11:56 de ExoticDream

Daca te-ar iubi (si s-ar iubi) suficient de mult, ar trebui nu sa te lase, ci sa-si doreasca sa o saruti peste tot!!! Mie mi s-ar parea extrem de excitant un sarut dupa....sex oral!!! Mi-e teama ca dupa asta ne-am infierbanta si mai rau!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Mr.M

Guest

scris pe 30 sep 2004 12:37 de Mr.M

Daca te-ar iubi (si s-ar iubi) suficient de mult, ar trebui nu sa te lase, ci sa-si doreasca sa o saruti peste tot!!! Mie mi s-ar parea extrem de excitant un sarut dupa....sex oral!!! Mi-e teama ca dupa asta ne-am infierbanta si mai rau!!!

te-ai tampit de tot.iti face mai rau forumul de sex decat lui infector.
ceva BDSM?
sus

Afrodita

Junior member
28 mesaje

scris pe 1 oct 2004 00:31 de Afrodita

Cred ca un dus ar rezolva 'problema'
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

Re: Re: Re: lichid

scris pe 2 oct 2004 20:37 de bebe

te-ai tampit de tot.iti face mai rau forumul de sex decat lui infector.
ceva BDSM?

Mai omule, ce a spus rau? Asemenea reactii intr-un act sexual sunt normale.
Sau vii din negura vremii cand faceai sex, dar nu aveai voie sa vezi unde-ti bagi madularul sau faci parte din vreo secta care spune ca pacatuiesti numai daca te gandesti la sex, daca nu esti casatorit.

Sexul e ca un leac.
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

scris pe 2 oct 2004 21:25 de Mikii

Aici sunt de acord cu tine. Cine te iubeste trebuie sa iubeasca totul de la tine.

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online