Mai sunt virgina?

Pagina 1 din 1
1

tomita

Newbie
2 mesaje

Mai sunt virgina?

scris pe 22 nov 2003 10:00 de tomita

BUNA,AM UN PRIETEN DE 2 LUNI, IAR EU AM 17 ANI SI SUNT VIRGINA DEOCAMDATA.INTR-O ZI AM INCERCAT SA O FACEM,DAR M-A DURUT ASA TARE CA S-A OPRIT F REPEDE SI A INTRAT DECAT VRE-O 3-4 CM.CREDETI CA MAI POT FII VIRGINA?

Editat de ExoticDream pe 11 iun 2011 03:58

tomita
sus

ANAL_istul

Guest

Re: urgent va rog

scris pe 22 nov 2003 10:37 de ANAL_istul

BUNA,AM UN PRIETEN DE 2 LUNI, IAR EU AM 17 ANI SI SUNT VIRGINA DEOCAMDATA.INTR-O ZI AM INCERCAT SA O FACEM,DAR M-A DURUT ASA TARE CA S-A OPRIT F REPEDE SI A INTRAT DECAT VRE-O 3-4 CM.CREDETI CA MAI POT FII VIRGINA?

Nu mai esti. Pt linistea ta fa o vizita la ginecolog.
sus

darklord

Senior member
127 mesaje

scris pe 23 nov 2003 01:19 de darklord

Daca chiar a intrat nu mai esti insa daca a dat pe langa sau ceva asemanator e posibil sa fi inca fecioara , e normal sa te doara prima oara , o sa vezi in urm 2-3 dati o sa fie k, dar nu te grabi mai asteapta s se vindece

live life, no regrets
sus

per/sil

Guest

scris pe 26 nov 2003 19:15 de per/sil

De ce te preocupa o astefl de problema atita timp cit ati hotarit sa faceti sex. Ce importanta mai are?. E ca si cum ai spune: "m-am casatorit. Credeti ca mai sint domnisoara?"
sus

srobby

Junior member
16 mesaje

scris pe 26 nov 2003 21:54 de srobby

Inca mai esti virgina din punct de vedere fizic pt ca himenul inca nu s-a rupt... mai incearca o data...Eu zic ca te-a durut tare pt ca nu erai destul de excitata, mai exact- umeda.Este f important acest aspect.E ca si o masinarie fara vasilina.Daca nu are, atunci ea scartie nashpa tare.Asa ca va recomand un preludiu mai lung iar tu sa nu te mai gandesti la faptul ca o sa fie dureros.Tocmai aceasta frica scade nivelul de excitatie.Din punct de vedere psihic nu mai esti pt ca deja ai luat hotararea sa faci dragoste si acest lucru s-a infaptuit, nu chiar cum ai vrut tu, dar s-a infaptuit.
sus

Cosmo

Junior member
48 mesaje

scris pe 4 dec 2003 08:38 de Cosmo

nu potzi impaca si capra si varza....
conteaza?
te va mai durea putzin, din ce in ce mai putzin, pana o sa-ti placa la nebunie...
un ginecolog poate spune sigur...dar de ce mai conteaza atat timp cat orcum vroiai sa scapi de ea? sau nu vroiai?

...250ml gratis!
sus

Bart

Junior member
20 mesaje

Re: Re: urgent va rog

scris pe 8 dec 2003 00:51 de Bart

deci ... nu cred k mai ejti virgina .. .nici sa stai in cap ... cat de durere ...nush k`s virgin shi prete
a la fel . ..

hai sa nu :>
sus

Ssorin

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: urgent va rog

scris pe 8 dec 2003 08:41 de Ssorin

Chestia cu excitarea conteaza ff mult...dar poti folosi si un lubrifiant(ar trebui sa se gaseasca pa la sex shop-uri sau farmacii)
in felul asta micutzul ar aluneca mai bine si nu te-ar mai durea asa.....
Ar mai fi o metoda, dar depinde si de prietenul tau....penetrarea moale...adik....erectia lui sa nu fie completa, ajungand la 'maturitate' pa parcusul actului. In felul asta te-ar scuti de ceva dureri. Oricum...pregateste-te de ceva esecuri pana sa mearga totul ok!

sexul...si restul e minciuna ))
sus

Bart

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: urgent va rog

scris pe 8 dec 2003 11:29 de Bart

Chestia cu excitarea conteaza ff mult...dar poti folosi si un lubrifiant(ar trebui sa se gaseasca pa la sex shop-uri sau farmacii)
in felul asta micutzul ar aluneca mai bine si nu te-ar mai durea asa.....
Ar mai fi o metoda, dar depinde si de prietenul tau....penetrarea moale...adik....erectia lui sa nu fie completa, ajungand la 'maturitate' pa parcusul actului. In felul asta te-ar scuti de ceva dureri. Oricum...pregateste-te de ceva esecuri pana sa mearga totul ok!

penetrare p moale ?

hai sa nu :>
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

71 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online