Mai sunt virgina??:(

Pagina 1 din 1
1

Cry89

Newbie
5 mesaje

Mai sunt virgina??:(

scris pe 20 apr 2008 18:57 de Cry89

de cateva luni ma framanta aceasta idee,anume a virginitatii...prietenul meu m`a penetrat cu degetele ajungandu`se astfel si la 3-4:O m`a durut normal,la un momenta dat mi`a curs si putin sange,dar un act sexual nu a existat niciodata intre noi...nu stiu ce sa mai cred mai sunt sau nu virgina?poate daca m`as duce la ginecolog as rezolva mult mai repede raspunsul,dar mi`e prea rusine.ptr moment astept raspunsurile voastre plss:* mersi mult!
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

Re: Mai sunt virgina??:(

scris pe 20 apr 2008 19:09 de solokd

de cateva luni ma framanta aceasta idee,anume a virginitatii...prietenul meu m`a penetrat cu degetele ajungandu`se astfel si la 3-4:O m`a durut normal,la un momenta dat mi`a curs si putin sange,dar un act sexual nu a existat niciodata intre noi...nu stiu ce sa mai cred mai sunt sau nu virgina?poate daca m`as duce la ginecolog as rezolva mult mai repede raspunsul,dar mi`e prea rusine.ptr moment astept raspunsurile voastre plss:* mersi mult!

normal ca numa esti virgina....toata virginitatea sta in himenul ala...daca lo rupt adio virginitate

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus

Coracao

Veteran member
180 mesaje

Re: Re: Mai sunt virgina??:(

scris pe 22 apr 2008 17:55 de Coracao

pe dracu virginitate cu himenu....nu mai esti virgina in momentul in care si-o bagat penisu in vaginu tau...atunci, ca poate te si nasteai fara himen.atatea complexe cu himenu asta.aia se numeste masturbare ce ti-o facut el tie.daca ti-o facut sex oral moral nu mai esti virgina....
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Mai sunt virgina??:(

scris pe 22 apr 2008 18:52 de stefanoski

normal ca numa esti virgina....toata virginitatea sta in himenul ala...daca lo rupt adio virginitate

Wrong !! virginitatea nu consta in prezenta himenului. O femeie care intretine relatii sexuale cu o alta persoana, fie ea si de acelasi sex, nu se mai poate numi virgina. Indiferent ca nu a facut sex vaginal, ci doar oral sau anal.

nu mai esti virgina in momentul in care si-o bagat penisu in vaginu tau...

Wrong again Daca il baga in gura sau in anus e virgina ?

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Cry89

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Mai sunt virgina??:(

scris pe 22 apr 2008 19:07 de Cry89

pai am zis k relatii sexuale nu au avut loc deci nu si`a bagat penisu,cumm zici tuh) si in urma la masturbarea aia io mai sunt sau nu virgina pana la urma??:|
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina??:(

scris pe 23 apr 2008 00:06 de stefanoski

si in urma la masturbarea aia io mai sunt sau nu virgina pana la urma??:|

NU

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

dyanaaa

Senior member
117 mesaje

sal

scris pe 30 apr 2008 12:47 de dyanaaa

depinde ce idee ai u despre virginitate.parerea mea este k ea nu consta in acel himen.acel himen se poate rupe si din alte cauze...deci dak nu ai intretinut niki un raport sexual in adevaratul sens al cuvantului esti virgina
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: sal

scris pe 30 apr 2008 17:51 de carrie

Pe tine te intereseaza daca mai esti virgina "fizic" sau "moral"?
Fizic tind sa cred ca nu mai esti, daca zici ca ti-a curs si putin sange.
Moral... cred ca niciunul dintre noi nu iti poate da un raspuns clar, pentru ca tu insati esti cea care stie ce inseamna virginitatea pentru tine...
Eu nu inteleg de unde dilema asta Pana la urma, cred eu, daca tot e pritenul tau si daca ati ajuns sa va jucati cu degetelele, in curand o sa vina si sexul. Deci, ce importanta are daca acum mai esti virgina au ba? Cu atat mai mult cu cat, daca 89 din nick-ul tau vine de la varsta, cred ca 18-19 ani e cam tarziu pentru asemenea dileme... copilaresti as spune... (prin asta nu vreau sa zic nicidecum ca 18-19 ani ar fi o varsta prea inaintata pentru virginitate, ci pur si simplu consider ca nu mai e cazul sa iti pui intrebari de genul "oare mai sunt virgina daca mi-a introdus degetul?" si daca mai esti, ce? si daca nu mai esti, ce? nu e prietenul tau? nu urmeaza intr-un viitor apropiat sa faceti si sex propriu-zis?")

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Cry89

Newbie
5 mesaje

:)

scris pe 2 mai 2008 19:49 de Cry89

Normal k ma intereseaza fizic dak mai sunt.Si da e prietenul meu intradevar,dar problema e ca ne certam f mult in ultima perioada si suntem in pragul despartirii sa zic asa..,iar dak chiar se va ajunge la asta,nu cred k mai apoi o sa`mi fie totuna povestea asta cu virginitatea
sus

gabriel

Guest

Re: :)

scris pe 2 mai 2008 21:56 de gabriel

Si ce daca nu mai esti virgina, tot vei mai avea iubiti de acum inainte, in ziua de azi nu mai e rusine sa nu fii virgina, ba mai mult incepe sa fie rusine invers, de la o anumita varsta......
sus

Cry89

Newbie
5 mesaje

Re: Re: :)

scris pe 5 mai 2008 14:07 de Cry89

pai da,dar problema e k nu as fi vrut sa imi pierd asha virginitatea..nu in felu` asta
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: Re: :)

scris pe 6 mai 2008 17:44 de Stranger_to_love

pai da,dar problema e k nu as fi vrut sa imi pierd asha virginitatea..nu in felu` asta

Lasa ca e mai bine asa.Ai fi vrut din prima un penis in tine,cand acolo nu a fost niciodata nimic?

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

Cry89

Newbie
5 mesaje

:P

scris pe 7 mai 2008 19:56 de Cry89

Pai totusi e cva psihologic la urma urmei..adik ramai cu o amintire si amintirea mea care e??o dezvirginare q degetul?:-SS) cam urat zic eu
sus

dyanaaa

Senior member
117 mesaje

Re: :P

scris pe 20 iun 2008 12:41 de dyanaaa

stai linistita k nu ti-ai pierdut virginitatea.ti-o pierzi atunki knd el isi va introduke penisul in vaginul tau

virginitatea nu consta in acel himen.el poate sa se rupa si din alte cauze
sus

kori

Guest

Re: Re: :P

scris pe 21 iun 2008 14:47 de kori

d ce te mai intereseaza dak mai esti virgina sau nu dak tot ai vrut sa faci sex.sau teai razgandit odata so odata tot ramai fara virginitate numa nu iti bate joc...........seu nu exagera.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online