Mai sunt virgina?!?

Pagina 1 din 1
1

boww

Newbie
5 mesaje

Mai sunt virgina?!?

scris pe 16 nov 2007 00:03 de boww

spuneti si mie.vreu sa stiu daca ma sunt sau nu virgina . miam perecut noaptea cu prietenul meu. eu tresa zic fiind ziua surori mele am cam baut alcool si am cam ametit. s nu prea stiu excat ce a intamplat, dar stiu ca am simntit ceva si mam trezit din betie apoi cu o durere in vagin. el zice cas nu sa intamplat nimik ca doare a fost mana si ca mai sunt virgina si ca e in stare sa faca orce ca sami demonstreze, eu nus daca sal cred sau nu. dar daca nu sa int nimik de ce mam treit cu durere??

blab;a
sus

BaBaNuTzUl

Newbie
8 mesaje

Re: o intrebare

scris pe 16 nov 2007 01:28 de BaBaNuTzUl

spuneti si mie.vreu sa stiu daca ma sunt sau nu virgina . miam perecut noaptea cu prietenul meu. eu tresa zic fiind ziua surori mele am cam baut alcool si am cam ametit. s nu prea stiu excat ce a intamplat, dar stiu ca am simntit ceva si mam trezit din betie apoi cu o durere in vagin. el zice cas nu sa intamplat nimik ca doare a fost mana si ca mai sunt virgina si ca e in stare sa faca orce ca sami demonstreze, eu nus daca sal cred sau nu. dar daca nu sa int nimik de ce mam treit cu durere??
Sa shtii k se poate chiar sa facetzi dragoste shi sa ramai virgina... Dar mai ales cu degetul.... Incearca la un medic, dar pana la proba contrarie, eshti virgina
>

)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Mai sunt virgina?!?

scris pe 17 nov 2007 12:23 de Nekunoskuta

Daca ai simtit o durere in vagin (si esti convinsa de asta) sigur ti-a "umblat" pe acolo. Ce a facut...numai el stie. Daca mai esti sau nu virgina...nu avem de unde sti.

Nimic...
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Mai sunt virgina?!?

scris pe 17 nov 2007 12:31 de baby

mergi la un control ginecologic si afli.....dak nu ....astepti pana o faci prima oara si....surpriza...constati dak mai esti sau nu virgina...

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

69 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online