Marimea conteaza?

Pagina 1 din 1
1

JustAboy

Newbie
1 mesaje

Marimea conteaza?

scris pe 14 mai 2007 17:50 de JustAboy

stiu ca suna penibil dar am unele complexe legate de "marime" ........la cei 17 ani ai mei are 15-16 in erectie........cum e?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Marimea conteaza?

scris pe 14 mai 2007 19:24 de SORIN28

stiu ca suna penibil dar am unele complexe legate de "marime" ........la cei 17 ani ai mei are 15-16 in erectie........cum e?

Cum e? in erectie?!

Esti "bine"

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Re: Marimea conteaza?

scris pe 14 mai 2007 23:31 de bebysa

ok...de ce te intereseaza asa mult?crezi ca daca ti-a zis sorin ca "esti bine"o vei satisface pe prietena ta cu cei 16 cm?sau 25?ce va face sa credeti ca marimea conteaza??de multe ori marimea dauneazamai bine incercati sa va concentrati asupra a ceea ce faceti in pat decat sa fiti complexati de marime...inventivitatea nu strica...de multe ori un creieras care functioneaza e mai bun decat sa aibe 25 de cm.so...baftasi nu v-o mai masurati atata

Intotdeauna se poate mai bine
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 15 mai 2007 10:44 de stefanoski

de multe ori marimea dauneaza

hai nu zau !! nu conteaza nu ?? ia pune problema in felul urmator. sa zicem ca ai niste sani micuti. toate femeile isi doresc sa aiba sanii maricei si frumosi. chiar daca stii sa te misti in timpul actului sexual si creierasul functioneaza cum trebuie, parca ti-ai dori sa ai si sanii mari pentru ca partenerului sa-i placa mai mult.
si cum mai spunea cineva pe forum, o femeie trebuie sa fie prea nesimtita sa spuna in fata "ai penisul mic" ! nu va face asta din bun simt, dar cine stie cum ajungi subiect de distractie al ei si al prietenelor ei...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 16 mai 2007 21:31 de bebysa

hai nu zau !! nu conteaza nu ?? ia pune problema in felul urmator. sa zicem ca ai niste sani micuti. toate femeile isi doresc sa aiba sanii maricei si frumosi. chiar daca stii sa te misti in timpul actului sexual si creierasul functioneaza cum trebuie, parca ti-ai dori sa ai si sanii mari pentru ca partenerului sa-i placa mai mult.
si cum mai spunea cineva pe forum, o femeie trebuie sa fie prea nesimtita sa spuna in fata "ai penisul mic" ! nu va face asta din bun simt, dar cine stie cum ajungi subiect de distractie al ei si al prietenelor ei...

ok si daca are sani mici poate are fundul mare...si daca are sani mici poate are o fata draguta sau multe alte calitati...nu marimea conteaza

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 17 mai 2007 10:31 de stefanoski

ok si daca are sani mici poate are fundul mare...si daca are sani mici poate are o fata draguta sau multe alte calitati...nu marimea conteaza

tu de exemplu nu te-am simti complexata sa ai niste sani mici chiar daca ai alte calitati ?

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Marimea conteaza?

scris pe 17 mai 2007 23:02 de bebysa

tu de exemplu nu te-am simti complexata sa ai niste sani mici chiar daca ai alte calitati ?

nu...nu m-as simti complexata...stiu sa fac un baiat sa ma placa si daca am sanii mici...pot sa il fac sa se indragosteasca asa rau incat sa zica ca am cei mai mari sani pe care i-a vazut desi poate sunt cei mai mici...apropo...legat de marime...recomand "american pie 5"

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

81 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online