Marire de penis???

Pagina 1 din 2
1   2   »

ursuletu

Junior member
19 mesaje

Marire de penis???

scris pe 15 mai 2003 14:57 de ursuletu

Salutare dragilor.Ma bate gandul de o vreme sa recurg la marire de penis.Am penisul de aprox 18cm, si mi-ar placea sa fie ceva mai mare. Am auzit de ceva tehnica de marire prin masaj.Puteti sa-mi dati ceva detalii? Mai exista si alte metode nechirurgicale???

sweet kiss
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Marire de penis (Intrebare la intrebare)

scris pe 17 mai 2003 04:26 de nemesis

Salutare dragilor.Ma bate gandul de o vreme sa recurg la marire de penis.Am penisul de aprox 18cm, si mi-ar placea sa fie ceva mai mare. Am auzit de ceva tehnica de marire prin masaj.Puteti sa-mi dati ceva detalii? Mai exista si alte metode nechirurgicale???

Aloooo! Ursuletzu! TREZIREA di hibernare!
18 cm este mai mult decat suficient! Important este sa fie mai mare de 3cm in erectie caci altfel nu-ti poti satisface partenera... Dar cu 18...! La ce-ti trebuie mai mult?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Marire de penis???

scris pe 1 aug 2003 22:41 de DarkAngel

Mane...tuhce vrai sa faci sa killaresthi biata fata..sau ce.. ca nu inteleg...
sus

toxiangel

Senior member
55 mesaje

scris pe 2 aug 2003 00:36 de toxiangel

lasati-l ca poate e zoofil si are de satisfacut vreo vita sau oaie...

cu ochi inchisi ma gandesc... la nori de ciocolata...
sus

lol

Guest

Marire de penis???

scris pe 2 aug 2003 16:56 de lol

Eu cred ca stiu ce vrea
Vrea sa si o mareasca sa si faca singur sex oral. Asa e?
sus

DrSexpert

Veteran member
268 mesaje

scris pe 3 aug 2003 23:04 de DrSexpert

pentru inceput poti sa citesti paginile urmatoare:

www.sexpert.ro/1.php

succes!

seXpert.ro
sus

cameleonz

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Marire de penis???

scris pe 4 aug 2003 17:52 de cameleonz

Frate eu am o marime demna de invidiat de toti tovarasii mei...(aproape 23cm ) Insa trebuie sa-ti mai spun un lucru, degeba o ai mare daca nu stii ce sa faci cu ea...
Asa ca iti sugerez sa capeti experienta, sa stii cum sa aduci o fata la extaz, iar apoi daca inca te simti frustrat de marime, poti sa ti-o maresti fara nici o problema...
sus

pork

Guest

Re: Re: Re: Marire de penis???

scris pe 11 aug 2003 01:55 de pork

Frate eu am o marime demna de invidiat de toti tovarasii mei...(aproape 23cm ) Insa trebuie sa-ti mai spun un lucru, degeba o ai mare daca nu stii ce sa faci cu ea...
Asa ca iti sugerez sa capeti experienta, sa stii cum sa aduci o fata la extaz, iar apoi daca inca te simti frustrat de marime, poti sa ti-o maresti fara nici o problema...

mai bine vezipe unde ti-ai bagatliniarul
sus

link

Guest

Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

scris pe 14 nov 2007 13:00 de link

ma stie careva vreun link de unde sa-ti zic a cum sati maresti penisu .....fara sa platesti?????
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

scris pe 14 nov 2007 21:07 de Ionel

ma stie careva vreun link de unde sa-ti zic a cum sati maresti penisu .....fara sa platesti?????

Mai copii, vedeti ca marirea artificiala a penisuui, de cele mai multe ori, are repercursiuni asupra erectiei. Ce faci cu unul mare, daca nu se mai ridica?

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

link

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

scris pe 15 nov 2007 14:21 de link

Mai copii, vedeti ca marirea artificiala a penisuui, de cele mai multe ori, are repercursiuni asupra erectiei. Ce faci cu unul mare, daca nu se mai ridica?

ma refer naturala fara sa platesti
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

scris pe 15 nov 2007 20:02 de Ionel

ma refer naturala fara sa platesti

Pai tot ce se face sub influienta omului e artificial, nu mai e natural.
Acu am vazut ca ursuletul spunea ca o are de 18 cm. Pai cat ar vrea sa o aiba. Cele mai multe femei prefera un penis sub 18 cm.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Marire de penis???

scris pe 15 nov 2007 20:17 de baby

mare...maree..........ft mareeeeeee.......aveti si voi obsesii cum avem si noi cu sanii!!!!! lasa-l mama asa nu il mai chinui cu masaje si nuj ce tratamente naturiste k sa creasca! cat vrei sa fie? tu fa treaba buna cu cei 18 cm si....ai sa vezi k o sa fie ok!

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Help me

Guest

scris pe 18 nov 2007 00:22 de Help me

nu stiti vreo metoda sa tio...opresti din crescut am 14 ani si mi de 21 cm mi frica sa nu-mi mai creasca......si mi un chin sa...mi se scoale...deoarece greu o mai tin in pantaloni plsss help.....................................................

va rog daca stiti.......
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 18 nov 2007 11:49 de baby

nu stiti vreo metoda sa tio...opresti din crescut am 14 ani si mi de 21 cm mi frica sa nu-mi mai creasca......si mi un chin sa...mi se scoale...deoarece greu o mai tin in pantaloni plsss help.....................................................

va rog daca stiti.......
sa te credem?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

help me

Guest

scris pe 18 nov 2007 12:22 de help me

sa te credem?

Da va rog eu daca stiti sunt ingrijorat

STITI!!((( CAUTAM PE NET CUM SA OPRESC DIN CRESTERE PENISUL SI AM DAT DE SITU ASTA deci stiti(

si nush daca are vreo legatura dar ma masturbez de la 7 ani poate si asta are vreo legatura daca stiti pls zicetimi..........si probleme cu ejactularea ejactulez prea mult daca stiti...metode......
sus

oanaaaaa

Veteran member
192 mesaje

Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

scris pe 21 nov 2007 18:46 de oanaaaaa

Da va rog eu daca stiti sunt ingrijorat

STITI!!((( CAUTAM PE NET CUM SA OPRESC DIN CRESTERE PENISUL SI AM DAT DE SITU ASTA deci stiti(

si nush daca are vreo legatura dar ma masturbez de la 7 ani poate si asta are vreo legatura daca stiti pls zicetimi..........si probleme cu ejactularea ejactulez prea mult daca stiti...metode......

la 7 ani ti se ridica????????????/

Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. (Nicolae Iorga).
sus

help me

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

scris pe 21 nov 2007 20:04 de help me

la 7 ani ti se ridica????????????/

loool bineinteles lol
sus

ionut

Guest

scris pe 7 ian 2008 20:55 de ionut

ma frate laso asa cum o ai anvata sa faci treaba buna si nu mai da in colturi...sincer sa fiu penisu meu are aprox 13-14 cm si sint multumit...io ejaculez o data si ea de 5 ori ..faza e sa faci treaba cum trebui atata tot.
sus

ionut

Guest

scris pe 7 ian 2008 20:59 de ionut

va rog daca stiti.......
dute si u la mdicii kre se ocupa de asa cv dar nu din cauza la masturbare ti sa facut asa mare ..poate e o chestie genetica antreabai si u peai tai ...
sus

marian

Guest

scris pe 11 ian 2008 01:17 de marian

daca vrei sa tio maresti cu 2-3 cm invasoara o soseta de penis leaga bine cu un siret ceva strans bine bine, leaga apoi siretu de o sticla de 1.5l cu apa. stai cate 10 min in fiecare zi
si mareste greutate cum simti tu de la saptamana la saptamana. eu am ajuns la 4l sa atarn de penis si mia crescut 4 cm in 5 saptamani
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 ian 2008 01:30 de ExoticDream

daca vrei sa tio maresti cu 2-3 cm invasoara o soseta de penis leaga bine cu un siret ceva strans bine bine, leaga apoi siretu de o sticla de 1.5l cu apa. stai cate 10 min in fiecare zi
si mareste greutate cum simti tu de la saptamana la saptamana. eu am ajuns la 4l sa atarn de penis si mia crescut 4 cm in 5 saptamani

Tehnica asta merge si in cazul fetelor care vor sa-si mareasca sanii? Nu se lasa cumva? Trebuie sa fac niscai calcule.... sa optimizez functia de crestere... pe urma va spun ce tip de sticle sa cumparati.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 11 ian 2008 01:40 de SORIN28

Tehnica asta merge si in cazul fetelor care vor sa-si mareasca sanii? Nu se lasa cumva? Trebuie sa fac niscai calcule.... sa optimizez functia de crestere... pe urma va spun ce tip de sticle sa cumparati.

Decat sa va chinuiti voi cu sticle...nu mai bine ne lasati pe noi sa tragem de sani si voi de...

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

lock

Newbie
1 mesaje

HELP - HELP - HELP !(X)

scris pe 11 ian 2008 20:57 de lock

Salut si buna ! , ma cheama Florin am 17 ani jumate si dak doritzi ami` fi de ajutor cu cateva sfaturi... ( dak vreti ) penisul meu masoara in neerectie 8 cm . si in erectie masoara 11 cm :| .. este normal ca la varsta mea sa am doar atat ? .. voi ce zicetzi ? :| si cum as putea sa il fac sa se mai dezvolte macar 2-3 cm .. (nu vreau mai mult ) :| .. plz .. HELP ! .. multumesc too all .. ANTICIPAT

lock
sus

Invulnerabil

Guest

Buna

scris pe 19 ian 2008 16:48 de Invulnerabil

Salut. Din cate am vazut aveti un forum SUPER intr-o jumatate de ora de citit mi.a raspuns la aprox. 80% din intrebari ..
Totusi mai am o intrebare e normal sa o am la varsta de 16 ani 15-16 cm???Imi m.ai creste de la varsta asta?
Scz ca am postat in subiectul acestea in care nu s.a mai discutat de 2 saptamani
Multumesc!!!
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Buna

scris pe 19 ian 2008 17:54 de Stranger_to_love

Salut. Din cate am vazut aveti un forum SUPER intr-o jumatate de ora de citit mi.a raspuns la aprox. 80% din intrebari ..
Totusi mai am o intrebare e normal sa o am la varsta de 16 ani 15-16 cm???Imi m.ai creste de la varsta asta?
Scz ca am postat in subiectul acestea in care nu s.a mai discutat de 2 saptamani
Multumesc!!!

Tu pune p*** la treaba ca nu sta nici o fata sa ti-o masoare.Nu stiu daca mai creste,dar nu asta ar trebui sa te preocupe.Degeaba o ai de nu stiu cati cm daca ejaculezi in 30 de secunde.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

Andreea

Guest

scris pe 27 nov 2008 20:22 de Andreea

daca ai 18cm poti sal sugi singur si iti va mai creste
sus

ionut

Guest

scris pe 24 ian 2009 16:42 de ionut

bubudibubudibububabibu date-n spumele p*** eu am 5 anicioli si mio tag cu o vipera cu corn
sus

mocky

Guest

scris pe 22 feb 2009 17:40 de mocky

i adevarat ca poti sa tio sugi singur?
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

scris pe 22 feb 2009 19:34 de Firefox

i adevarat ca poti sa tio sugi singur?
da! daca iti scoti doua coaste si cu vointa poti.. eu personal nu am incercat si nu voi incercar.. si daca nu reusesti singur.. poti sa treci pe la noi si ne spui si ce gust are

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

84 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online