Marire penis !

Pagina 1 din 1
1

baiatul17ani

Guest

Marire penis !

scris pe 13 feb 2010 19:41 de baiatul17ani

salutari...

vreau sa va intreb mai multe chestii referitoare la marirea penisului...

am auzit ca acele pastile ...sau tot felul de medicamente, pilule, unguente....care ar garanta marirea penisului....sunt de fapt niste porcarii care ne-ar pune potenta in pericol.....asa ca as dori sa va intreb daca exista vreo tehnica manuala ....sau ceva de genul prin care pot sa-mi maresc penisul? am inteles ca masturbarea nu poate sa conduca la asta...

Exista astfel de tehnici?......va rog nu radeti...e cam stupida intrebarea...dar ma cam framanta chestia asta...va rog ajutati-ma si spuneti-mi......

Ms anticipat.
sus

marcul

Newbie
5 mesaje

Re: Marire penis !

scris pe 14 feb 2010 17:25 de marcul

salutari...

vreau sa va intreb mai multe chestii referitoare la marirea penisului...

am auzit ca acele pastile ...sau tot felul de medicamente, pilule, unguente....care ar garanta marirea penisului....sunt de fapt niste porcarii care ne-ar pune potenta in pericol.....asa ca as dori sa va intreb daca exista vreo tehnica manuala ....sau ceva de genul prin care pot sa-mi maresc penisul? am inteles ca masturbarea nu poate sa conduca la asta...

Exista astfel de tehnici?......va rog nu radeti...e cam stupida intrebarea...dar ma cam framanta chestia asta...va rog ajutati-ma si spuneti-mi......

Ms anticipat.

http://www.exercitiimarireapenisului.ro/tehnica_intinderii_puternice.htm
sus

baiatul17ani

Guest

Re: Re: Marire penis !

scris pe 14 feb 2010 17:38 de baiatul17ani

Si exercitiile astea vor avea vre-un efect secundar negativ?

De ex: erectia va fi afectata...daca penisul va fi largit?(tras?)
sus

marcul

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Marire penis !

scris pe 14 feb 2010 20:54 de marcul

Si exercitiile astea vor avea vre-un efect secundar negativ?

De ex: erectia va fi afectata...daca penisul va fi largit?(tras?)

Daca faci corect exercitiile, nu-ti afecteaza numic. Foloseste si tu Google si o sa gasesti o groaza de site-uri si forumuri unde problema e tratata foarte profesionist.Si sa-ti mai dau o sugestie, nu pune botul la tot ce spun tot felul de rau-voitori, rau-intentionati sau invidiosi, care te descurajeaza din start cand vrei sa incepi ceva nou.....ceea ce ei nu ar putea face din lasitate, teama sau cine stie ce alte motive idioate. ....Marile descoperiri, tot asa au fost facute, toata lumea stia ca un anumit lucru nu se poate face, ..ei bine , cateodata aparea cate un individ care nu stia acest lucru.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online