Metoda calendarului

Pagina 1 din 2
1   2   »

mimi

Guest

Metoda calendarului

scris pe 18 ian 2005 15:42 de mimi

In cazul in care nu se folosesc anticonceptionale si prezervative...metoda calendarului cat de sigura este? si daca se aplica coitul intrerupt..?
sus

LEILA25

Newbie
3 mesaje

Re: Metoda calendarului

scris pe 18 ian 2005 18:00 de LEILA25

In cazul in care nu se folosesc anticonceptionale si prezervative...metoda calendarului cat de sigura este? si daca se aplica coitul intrerupt..?

ramai la cele doua metode ..nu este sigur
parerea mea.
sus

mimi

Guest

Re: Re: Metoda calendarului

scris pe 18 ian 2005 19:28 de mimi

ramai la cele doua metode ..nu este sigur
parerea mea.

daca se face sex neprotejat in primele 8 zile ale ciclului menstrual si se aplica coitul intrerupt...ce riscuri sunt?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 19 ian 2005 02:50 de valentine

ma ea e sigura impotriva sarcinii da nu si impotriva bolilor...si tre sa stii cu cate zile inainte si dupa ciclu ai parte de perioada asta norocoasa pt ca perioada asta variaza de la 8 la 3 zile depinde de fata....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 19 ian 2005 02:51 de valentine

ma ea e sigura impotriva sarcinii da nu si impotriva bolilor...si tre sa stii cu cate zile inainte si dupa ciclu ai parte de perioada asta norocoasa pt ca perioada asta variaza de la 8 la 3 zile depinde de fata....

da tre sa ai si menstruatie regulata....ca altfel nu se aplica metoda calendarului
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 19 ian 2005 02:59 de Vampyrela

metoda calendarului se aplica doar daca ai o menstruatie regulata....sfatul meu este sa ramai la metodele clasice de contraceptie....

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 19 ian 2005 08:45 de trinchi

Auzi eu zic sa renuntzi cat mai repede la metodele astea si sa folosesti prezervativele! Sunt cele mai sigure(in cazul in care nu se sparg)

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

mimi

Guest

scris pe 19 ian 2005 15:12 de mimi

Auzi eu zic sa renuntzi cat mai repede la metodele astea si sa folosesti prezervativele! Sunt cele mai sigure(in cazul in care nu se sparg)

Tocmai asta e ! am avut de a face cu un prezervativ care s-a rupt ! Groaznic ! ...La un singur contact sexual pe saptamana...pastilele sunt bune ?

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Metoda calendarului

scris pe 19 ian 2005 18:20 de Necunoscut

Ce ii coitul intrerupt?)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 20 ian 2005 09:29 de trinchi

Tocmai asta e ! am avut de a face cu un prezervativ care s-a rupt ! Groaznic ! ...La un singur contact sexual pe saptamana...pastilele sunt bune ?

Pastilele sunt recomadate celor ce fac sex regulat si destul de des, ceea ce la tine nu e crede-ma o data pe saptamana?
Itzi zic ca prezervativele care au dat pentru mine un randament fantastic (adica sa spart numai unu) au fost durex! Asa ca dupa ce termini tratamentul cu pastilele apucate sa folosesti prezervativele ca sunt si bune si mai faci si economie in cazul tau!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Metoda calendarului

scris pe 20 ian 2005 09:34 de trinchi

Ce ii coitul intrerupt?)

E cea mai nesigura metoda de contraceptie! Asa ca nu o sa itzi zic ce e o sa afli tu!

sus

Toro

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calendarului

scris pe 20 ian 2005 11:13 de Toro

...prezervative...pe linga ca imi creaza ca multora de altfel probleme de erectie...cu ele nu simt absolut nimic...deci pt ce sa mai faci sex in conditiile astea. Gaseste-ti un partener stabil...asta e parerea mea
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calendarului

scris pe 21 ian 2005 09:00 de trinchi

...prezervative...pe linga ca imi creaza ca multora de altfel probleme de erectie...cu ele nu simt absolut nimic...deci pt ce sa mai faci sex in conditiile astea. Gaseste-ti un partener stabil...asta e parerea mea

Cate o data e necesar chear daca e mai putin placut!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calendarului

scris pe 21 ian 2005 10:24 de ExoticDream

Cate o data e necesar chear daca e mai putin placut!

Pai facem dragoste/sex din necesitate sau din placere???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calendarulu

scris pe 21 ian 2005 10:27 de trinchi

Pai facem dragoste/sex din necesitate sau din placere???

Era vorba de prezervative? sau numai mi sa parut mie...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calenda

scris pe 21 ian 2005 10:39 de ExoticDream

Era vorba de prezervative? sau numai mi sa parut mie...

Da, despre prezervative era vorba, cineva spunea ca, in conditiile in care placerea este mult diminuata, ele se transforma in niste inhibitori in ale sexului. Nu neg rolul lor *tehnic*, dar lasa fiecarui cuplu libertatea de a alege metoda contraceptiva care i se potriveste cel mai bine. Daca tu poti face sex multumindu-te cu placerea diminuata de respectivul *instrument*, altii isi doresc altceva. A face dragoste/sex este o placere pe care normal ar fi sa o realizam cat mai bine posibil, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda cal

scris pe 21 ian 2005 10:47 de trinchi

Da, despre prezervative era vorba, cineva spunea ca, in conditiile in care placerea este mult diminuata, ele se transforma in niste inhibitori in ale sexului. Nu neg rolul lor *tehnic*, dar lasa fiecarui cuplu libertatea de a alege metoda contraceptiva care i se potriveste cel mai bine. Daca tu poti face sex multumindu-te cu placerea diminuata de respectivul *instrument*, altii isi doresc altceva. A face dragoste/sex este o placere pe care normal ar fi sa o realizam cat mai bine posibil, nu?

Intradevar prezervativele diminueaza placerea si sunt si ca un mic intrus in intimitatea unu culu si e normal! Cand faci dragoste e frumos sa faci asa cum... nu am cuvinte sa explic dar trebuie sa te gandesti intotdeauna si la urmari! Si crede-ma dupa cum chear tu ziceai "ce te faci cu gradinitza?"

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 ian 2005 02:23 de valentine

eu stiam ca se rup.....nu ca se sparg...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Metoda calendarului

scris pe 24 ian 2005 02:24 de valentine

Pastilele sunt recomadate celor ce fac sex regulat si destul de des, ceea ce la tine nu e crede-ma o data pe saptamana?
Itzi zic ca prezervativele care au dat pentru mine un randament fantastic (adica sa spart numai unu) au fost durex! Asa ca dupa ce termini tratamentul cu pastilele apucate sa folosesti prezervativele ca sunt si bune si mai faci si economie in cazul tau!

pt cunostintele dumitale odata ce ti sa rupt unu nu prea mai suna a randament fantastic....
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 24 ian 2005 09:05 de trinchi

pt cunostintele dumitale odata ce ti sa rupt unu nu prea mai suna a randament fantastic....

Mie da, atat ca nu ai idee de cantiateta folosita si care nu s-au rupt ca sa zic ca voi!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 24 ian 2005 09:09 de trinchi

eu stiam ca se rup.....nu ca se sparg...

Se rup se sparg zi cum vrei ca oricum nu asta ar trebui sa se intample cu ele!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 ian 2005 10:35 de ExoticDream

[Coitul intrerupt] e cea mai nesigura metoda de contraceptie! Asa ca nu o sa itzi zic ce e o sa afli tu!

Faptul ca eu exist se datoreaza aplicarii acestei metode de contraceptie. Totusi....dintre toate metodele din lume, mi se pare cea mai....naturala (cu conditia ca EL sa fie capabil sa se controleze)...

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 24 ian 2005 11:33 de trinchi

Faptul ca eu exist se datoreaza aplicarii acestei metode de contraceptie.

Adica esti un accident?

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 24 ian 2005 11:38 de trinchi

Totusi....dintre toate metodele din lume, mi se pare cea mai....naturala (cu conditia ca EL sa fie capabil sa se controleze)...

Avand in vedere ca e metoda de contarceptie ar trebui sa contravina fecundarii ovulului si unei eventuale sarcini! NU? Plus ca nu teprotejeaza impotriva bolilor! Deci e cea mai nesigura metoda contraceptiva!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 ian 2005 11:39 de ExoticDream

Adica esti un accident?

Se poate spune si asa....un accident care a vazut lumina zilei la 9 luni de la casatoria parintilor sai...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 ian 2005 11:44 de ExoticDream

Avand in vedere ca e metoda de contarceptie ar trebui sa contravina fecundarii ovulului si unei eventuale sarcini! NU? Plus ca nu teprotejeaza impotriva bolilor! Deci e cea mai nesigura metoda contraceptiva!

Normal ca e destinata contraceptiei! Cat despre protectie impotriva bolilor....eu scot din calcul problema asta pentru ca nu as face dragoste cu un partener oarecare, ci cu unul singur de care as fi sigura ca e OK (adica sanatos si nu extrem de experimentat ca numar de partenere in trecut) !!!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 24 ian 2005 11:46 de trinchi

Se poate spune si asa....un accident care a vazut lumina zilei la 9 luni de la casatoria parintilor sai...

Bravo pe mine ma tinut mama numai 7 luni dar cam la vre-o 4 ani dupa ce sau casatorit!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 ian 2005 11:52 de ExoticDream

A propos de metode de contraceptie....a fost zilele trecute un film nostim la TV...."Ritualurile imperecherii" parca se numea....Comportamentul unui cuplu era urmarit de catre un extraterestru din clipa in care partenerii au facut cunostinta si pana cand au conceput (din greseala) un copil. Erau interpretate funny si instructiv notiunile de prezervativ, diafragma, spermatozoizi, ovul...etc.!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 24 ian 2005 12:04 de trinchi

Normal ca e destinata contraceptiei! Cat despre protectie impotriva bolilor....eu scot din calcul problema asta pentru ca nu as face dragoste cu un partener oarecare, ci cu unul singur de care as fi sigura ca e OK (adica sanatos si nu extrem de experimentat ca numar de partenere in trecut) !!!

Toata lumea procedeaza asa! Dar nu stiu ce sa zic despre "nu extrem de experimentat ca numar de partenere in trecut"! Daca totusi il iubesti si te iubeste nu cred ca mai conteaza cate partenere a avut!

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 24 ian 2005 12:05 de trinchi

A propos de metode de contraceptie....a fost zilele trecute un film nostim la TV...."Ritualurile imperecherii" parca se numea....Comportamentul unui cuplu era urmarit de catre un extraterestru din clipa in care partenerii au facut cunostinta si pana cand au conceput (din greseala) un copil. Erau interpretate funny si instructiv notiunile de prezervativ, diafragma, spermatozoizi, ovul...etc.!

Nu am televizor si incerc sa invat din alte parti, mi-ar fi placut totusi sa vad si eu filmul! Poate faci o un mic rezumat! Ce zici?

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online