Nedumerire

Pagina 1 din 1
1

Necunoscuta

Guest

Nedumerire

scris pe 9 iul 2005 17:49 de Necunoscuta

Am si io o intrebare.Se poate sa ramai insarcinata daca am facuto fara prezervativ dar prietenul meu nu a lasat in mine?
Astept raspuns urgent.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Nedumerire

scris pe 9 iul 2005 18:57 de SORIN28

Am si io o intrebare.Se poate sa ramai insarcinata daca am facuto fara prezervativ dar prietenul meu nu a lasat in mine?
Astept raspuns urgent.

Nu prea cred ca esti insarcinata. Prietenul tau ce a lasat in tine?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Nedumerire

scris pe 9 iul 2005 23:23 de ExoticDream

Prietenul tau ce a lasat in tine?!

Pixul, abonamentul de metrou, legitimatia de serviciu, chitanta de la "lumina"..... probabil ca plange dupa ele, saracul! E periculos cu hartiile alea, am inteles ca zgarie!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Madalina

Guest

Re: Re: Re: Nedumerire

scris pe 10 iul 2005 00:11 de Madalina

:P: ))) Hm... da, poti ramane insarcinata si daca pr tau a ejaculat in afara( "adik nu a lasat in tine" . Exista o pre-ejaculare (hmz... cred ca asta e termenul )care contine spermatozoizi... intr-o cantitate mai mare... dar poti ramane insrcacinata... Asa ca ai grija... si foloseste o metoda contraceptiva sigura..
sus

Madalina

Guest

Re: Re: Re: Re: Nedumerire

scris pe 10 iul 2005 00:12 de Madalina

:P: ))) Hm... da, poti ramane insarcinata si daca pr tau a ejaculat in afara( "adik nu a lasat in tine" . Exista o pre-ejaculare (hmz... cred ca asta e termenul )care contine spermatozoizi... intr-o cantitate mai mare... dar poti ramane insrcacinata... Asa ca ai grija... si foloseste o metoda contraceptiva sigura..

"intr-o cantitate mai mare.. " mai mica am vrut sa spun
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 10 iul 2005 16:50 de Nekunoskuta

Astept raspuns urgent.

Se poate dar depinde de multi factori, in principal de experienta prietenului tau in asa ceva. In principal...daca aveti putina grija totul poate fi ok.

Nimic...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 10 iul 2005 23:48 de Infector

Astept raspuns urgent.

...tu chiar n-ai bani pt un test de sarcina?
N-ar fi mai usor asa decat sa intrebi toti ciumpalacii p'aici

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 11 iul 2005 00:26 de nemesis

Bani, bani si iar bani!
Cei care nu-i au sunt inferiori. Cei care pretind ca-i au... sunt, prin definitie, superiori, nu?

P.S. Pentru cei inferiori si fara creier: Da, ma refer la tine, Infector!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 11 iul 2005 00:33 de nemesis

Ai idee de unde stiu, dragul meu Infector? Follow the logic:

Banii nu pot cumpara stil, dar pot cumpara imagine! Tu nu ai nici una nici alta, asa ca le vrei pe amandoua! Pretinzi, cu orice ocazie, ca esti din lumea buna (asa ca Jiji Be-be-b-b-becali) ca sa-ti faci o imagine prin reflexie (in caz ca ai idee ce-i aia!).

Can yau' dig zis?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Andra1

Guest

scris pe 11 iul 2005 01:47 de Andra1

Astept raspuns urgent.

Depinde de experienta lui...dak a iesit la timp din tine pentru ca si o picatura poate fi de ajuns si asa cum a mai spus cineva mai este o preejaculare dar cel mai sigur e un test de sarcina si ai grija pe viitor.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Nedumerire

scris pe 11 iul 2005 08:32 de Infector

Ai idee de unde stiu, dragul meu Infector? Follow the logic:

Banii nu pot cumpara stil, dar pot cumpara imagine! Tu nu ai nici una nici alta, asa ca le vrei pe amandoua! Pretinzi, cu orice ocazie, ca esti din lumea buna (asa ca Jiji Be-be-b-b-becali) ca sa-ti faci o imagine prin reflexie (in caz ca ai idee ce-i aia!).

Can yau' dig zis?

Cand o sa am o zi mai libera o sa te iau sa petreci "one day with Infector" .. si mai comentezi dup'aia ...

...saracule

PS: Gigi ne'Gigi, parca Romania e mai frumoasa privita din Mertz nu?

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Necunoscuta

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Nedumerire

scris pe 11 iul 2005 11:01 de Necunoscuta

Dar mai e o problema.Asta sa intamplat prin 20 mai, la inceputul lui iunie mi-a venit ciclul, iar acu la inceputul lui iulie cam intarzie sa apara, se lasa asteptat.Din ce cauza poate fi asta?.Are vreo legatura cu ce sa intamplat in mai?De retras el sa retras la timp.
sus

Necunoscuta

Guest

scris pe 11 iul 2005 11:04 de Necunoscuta

Nu dragutule nu am bani.Te oferi tu sa imi cumperi unu? Ce amabil esti!
Foarte bine daca te consideri ciumpalac...ptr ca se pare ca asta esti,orice ar insemna cuvantu asta.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nedumerire

scris pe 11 iul 2005 12:42 de Nekunoskuta

Dar mai e o problema.Asta sa intamplat prin 20 mai, la inceputul lui iunie mi-a venit ciclul, iar acu la inceputul lui iulie cam intarzie sa apara, se lasa asteptat.Din ce cauza poate fi asta?.Are vreo legatura cu ce sa intamplat in mai?De retras el sa retras la timp.

Cat ti-a intarziat? Nu cred ca e vreo legatura dar daca iti intarzie mai mult de 2 saptamani fa un test de sarcina.

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 11 iul 2005 12:43 de Nekunoskuta

Foarte bine daca te consideri ciumpalac...ptr ca se pare ca asta esti,orice ar insemna cuvantu asta.

UPSSS...vreau emoticonul cu tavalitul pe jos de ras.

Nimic...
sus

nemesis

Guest

scris pe 11 iul 2005 14:41 de nemesis

PS: Gigi ne'Gigi, parca Romania e mai frumoasa privita din Mertz nu?

Nu!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 iul 2005 13:08 de ExoticDream

Cand o sa am o zi mai libera o sa te iau sa petreci "one day with Infector" .. si mai comentezi dup'aia ...

...saracule

Vreau un bilet in loja la spectacolul asta si rezervari pentru toti forumistii cu peste 100 de mesaje!!! Va fi un show pe cinste.... vi-l imaginati pe nemesis facand cunostinta cu baietii de cartier, ascultand Guta/Vijelie la maximum, plimbandu-se cu tramvaiul 14/46 prin cartierele din sud-estul capitalei, trecand un pic pe la subalternul subalternului subalternului micului Titulescu (ca sa se vada ca tot trandafirii's fruncea! ), band o bere Beck's la o terasa manelista, discutand despre ultimele marci de masini, femei marfa din cartier sau pariuri, apoi facand un drum la "firma" cea falimentara, eventual o fuga pana la "vila" de la tara, o noapte intr-un club/disco printre femei seminude, cu proiectii de sporturi extreme pe pereti si..... cam atat!

Sper sa se joace si returul.... o zi petrecuta de Infector in lumea lui nemesis!!! Ar fi noapte..... adanca!!! Vrem bileteeeeeeee!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscuta

Guest

Nedumerire

scris pe 13 iul 2005 12:49 de Necunoscuta

De intarziat a intarziat 10 zile, dar ieri mi-a venit.Deci nu se mai poate intampla nimic nu?Oricum saptamana viitoare o sa iau un test ca sa fiu mai sigura.Multumesc ptr explicatii chiar daca erau cam deviate de la subiect.
sus

tot ala

Guest

Prostia intruchipata

scris pe 8 sep 2005 22:23 de tot ala

cata prostie frate pe formumu asta. fata asta saraca vrea o parere si voi ol uatzi la misto. )))
panaramelor
sus

ddd

Guest

Re: Prostia intruchipata

scris pe 9 sep 2005 00:58 de ddd

cata prostie frate pe formumu asta. fata asta saraca vrea o parere si voi ol uatzi la misto. )))
panaramelor

rusine! huoooo!!!!
sus

Anka

Newbie
4 mesaje

scris pe 9 sep 2005 02:51 de Anka

Nu prea cred ca esti insarcinata daca s-a retras inainte de a ejacula ca am experienta si in 5 luni nu am ramas insarcinata dar ai grija in ce perioada faceti sex neprotejat nu va riscati in perioada fertila ca atunci.....s-ar pute sa rami insarcinata.

:P )
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online