nedumerire

Pagina 1 din 1
1

sonia

Guest

nedumerire

scris pe 1 nov 2005 09:52 de sonia

am luat rigevidon din a 5a zi si as vrea sa stiu dc este vreo posibilitate sa raman totusi insarcinata.am intrerupt acum dupa aprox10 zile pt ca nu am luat una la timp.multumesc mult
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: nedumerire

scris pe 1 nov 2005 18:15 de valentine

am luat rigevidon din a 5a zi si as vrea sa stiu dc este vreo posibilitate sa raman totusi insarcinata.am intrerupt acum dupa aprox10 zile pt ca nu am luat una la timp.multumesc mult

Sorry. I can't help you
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

scris pe 1 nov 2005 18:40 de banditu

Daca chiar iti e frica de ce nu te duci sa intrebi un doctor .. sau pe cineva care e in tema .. ca doar nu iti ia banii .. Te-ai gasit pe forum sa intrebi .. Eu nu pot sa iti dau nici un raspuns ... Multa Bafta .. Pa

salutare
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 1 nov 2005 21:20 de Wanted

Inceperea administrarii se poate face:
a in timpul menstruatiei (moment in care probabilitatea ca femeia sa fie insarcinata este foarte mica)
- cel mai bine este ÃĨn prima zi a ciclului menstrual;
- in primele 5 zile de la instalarea menstruatiei, daca femeia are un ciclu normal, regulat; in acest caz nu are nevoie de protectie suplimentara;
- administrarea pilulelor poate incepe si dupa a 5-a zi a ciclului menstrual dar in acest caz este recomandabila folosirea unei metode suplimentare de protectie sau evitarea contactelor sexuale in primele 7 zile de la inceperea administrarii pilulelor;
- in orice moment al ciclului menstrual, daca putem fi siguri ca femeia nu este insarcinata (nu a avut nici un contact sexual de la ultima menstruatie sau a folosit corect o metoda de planificare familiala eficienta); daca au trecut mai mult de 5 zile de la inceperea ciclului menstrual, femeia va trebui sa evite contactele sexuale sau sa foloseasca o metoda de protectie suplimentara in primele 7 zile dupa inceperea utilizarii pilulelor.

Cred ca o sa te lamuresti asa. A... si inca ceva. Daca ai uitat sa iei o pastila la timp nu trebuie sa intrerupi. O iei cand iti amintesti si restul pastilelor le iei normal, ca si pana atunci, in fiecare zi..etc, doar ca timp de 7 zile trebuie sa folosesti protectie suplimentara.

Carpe diem
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online