Nu stiu ce sa cred...

Pagina 1 din 1
1

koryna

Newbie
Nu stiu ce sa cred...

scris pe 16 feb 2007 15:55 de koryna

Sunt impreuna cu prietenul meu de 7 luni.Ii place mult sexul oral...anal...tot tacamul...
Problema mea e urmatoarea: Eu ii fac lui oral..dar el mie nu! Care-i problema lui?Sa-l intreb chiar direct nu pot...ma simt aiurea...
Acum cateva zile...am batut un apropo...si l-am intrebat dak a facut vreodata 69 ( in ideea sa aflu dak a mai facut el oral vreunei femei ) la care imi spune scurt ca da...dar ca nu i-a placut.
A 2-a sau a 3-a zii...merg la el...si ma trezesc ca avea pofte...si m-am trezit in pozitia 69.Sincer...am ramas uimita!!!
Partea proasta a fost ca uimirea mea...nu a durat nici macar un minut...ca am auzit ca ajunsese akasa parintii lui...si na...n-am mai putut face nimik.De atunci...pauza...el nu a mai facut nimik.Ii place sa-i fac...imi si spune sa-i fac,dar el chiar nu se simte...acum nu stiu...ori nu stie,ori nu-i place...nu stiu...Va rog sa-mi dati si voi nishte pareri...
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Nu stiu ce sa cred...

scris pe 16 feb 2007 20:24 de carrie

daca el nu vrea sa iti faca inseamna ca nu merita nici sa primeasca. sincer eu m-as simti umilita sa fac asa ceva unui barbat care nu doreste sa imi "intoaca serviciul" (desi imi place sa o fac). adica ce, nu e de demnitatea lui, vezi-doamne, sa se "coboare" sa faca asta? atunci tu de ce ai face-o? parerea mea este ca barbatii care pretind acest lucru, dar nu ofera, sunt aceia care cred ca totul li se cuvine si considera ca femeile care fac asta sunt " c**** "... ca doar fac un lucru, chipurile, "josnic". eu in situatia asta nu as accepta...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

scris pe 16 feb 2007 20:43 de bebysa

Acum cateva zile...am batut un apropo...si l-am intrebat dak a facut vreodata 69 ( in ideea sa aflu dak a mai facut el oral vreunei femei ) la care imi spune scurt ca da...dar ca nu i-a placut.
A 2-a sau a 3-a zii...merg la el...si ma trezesc ca avea pofte...si m-am trezit in pozitia 69.Sincer...am ramas uimita!!!
Partea proasta a fost ca uimirea mea...nu a durat nici macar un minut...ca am auzit ca ajunsese akasa parintii lui...si na...n-am mai putut face nimik.De atunci...pauza...el nu a mai facut nimik.Ii place sa-i fac...imi si spune sa-i fac,dar el chiar nu se simte...acum nu stiu...ori nu stie,ori nu-i place...nu stiu...Va rog sa-mi dati si voi nishte pareri...

parerea mea e ca ar trebui sa ii spui cum vrei tu...mai subtil sau direct...asa cum poti ...dar trebuie pusa si problema asta...trebuie sa stie si el ce gandesti tu si ce simti.E destul de egoist.si carrie cam are dreptate...serviciu vs serviciu...

Intotdeauna se poate mai bine
sus

Funky

Senior member
100 mesaje

scris pe 17 feb 2007 12:25 de Funky

Sunt impreuna cu prietenul meu de 7 luni.Ii place mult sexul oral...anal...tot tacamul...
Problema mea e urmatoarea: Eu ii fac lui oral..dar el mie nu! Care-i problema lui?Sa-l intreb chiar direct nu pot...ma simt aiurea...

incearca sa vorbesti cu el despre chestia asta....sau sa`i spui asa ca o gluma "mah dar u nu ai de gand sa...ha?"ceva de genu...si poate se va simti....

"...stai linistit ,nu dispera....speranta moare ultima...."
sus

shooter

Junior member
48 mesaje

scris pe 17 feb 2007 12:57 de shooter

Koryna parerea mea este ca ai face bine sa aveti o discutie serioasa si sincera pe tema asta.Spune-i ceea ce simti fara rusine afla motivul pt care nu iti intoarce seviciul.Apropo cati ani aveti?
Mi se pare cam ciudat dupa 7 luni de zile sa se comporte asa. As vrea sa cred ca poate nu stie despre sex oral, sau ii este rusine, si nu ca este un egoist sau unul care face pe 'domnu' care nu cumva sa se coboara la asa nivel, asa cum a zis si carrie, ca daca e asa atunci nu ai de-a face cu el.

Ma mir ca ai rezistat atata timp fara ca el sa nu iti intoarca serviciul, iar tu sa continui sa-i faci favoarea.Asta arata ca-l iubesti, dar intrebarea este el de ce nu o face?Oare pt ca nu te iubeste?Daca exista iubire din ambele parti nu cred ca ar exista probleme de genul asta, ba chair dimpotriva totul ar veni de la sine.Parea mea.

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.The important thing is not to stop questioning." Albert Einstein

"The value of a man should be seen in what he gives and not in what he is able to receive." Albert Einstein
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 feb 2007 22:01 de ExoticDream

Partea proasta a fost ca uimirea mea...nu a durat nici macar un minut...ca am auzit ca ajunsese akasa parintii lui...si na...n-am mai putut face nimik.De atunci...pauza...el nu a mai facut nimik.Ii place sa-i fac...imi si spune sa-i fac,dar el chiar nu se simte...acum nu stiu...ori nu stie,ori nu-i place...nu stiu.....

Mie continua sa mi se para ciudat sa ai o relatie cu cineva, sa ajungi impreuna cu el la intimitatea maxima si totusi sa nu te simti in largul tau sa abordezi orice subiect! Este adevarat ca sexul oral ar trebui sa fie reciproc si sa vina de la sine, fara sugestii/intrebari, dar daca asta nu se intampla fie iei taurul de coarne si il intrebi direct, fie "il tai din portie" ca sa vada si el cum este cand nu primesti ceva care iti face placere!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bursucu

Veteran member
189 mesaje

Re: Re: Nu stiu ce sa cred...

scris pe 18 feb 2007 01:55 de Bursucu

prinde-l de par si baga-i capu` intre picioarele tale dar fara prea multa violenta

"A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala.
Trebuie sa cautam in noi pacea, si ne vom putea bucura de adevarata
fericire!"
"Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte
adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda." (Herbert Agar)

sus

koryna

Junior member
27 mesaje

Re: Re: Nu stiu ce sa cred...

scris pe 19 feb 2007 21:57 de koryna

Koryna parerea mea este ca ai face bine sa aveti o discutie serioasa si sincera pe tema asta.Spune-i ceea ce simti fara rusine afla motivul pt care nu iti intoarce seviciul.Apropo cati ani aveti?
Mi se pare cam ciudat dupa 7 luni de zile sa se comporte asa. As vrea sa cred ca poate nu stie despre sex oral, sau ii este rusine, si nu ca este un egoist sau unul care face pe 'domnu' care nu cumva sa se coboara la asa nivel, asa cum a zis si carrie, ca daca e asa atunci nu ai de-a face cu el.

Ma mir ca ai rezistat atata timp fara ca el sa nu iti intoarca serviciul, iar tu sa continui sa-i faci favoarea.Asta arata ca-l iubesti, dar intrebarea este el de ce nu o face?Oare pt ca nu te iubeste?Daca exista iubire din ambele parti nu cred ca ar exista probleme de genul asta, ba chair dimpotriva totul ar veni de la sine.Parea mea.

Eu am aproape 20 de ani,iar el 24.
Am discutat cu el despre acest subiect,iar el mi-a spus ca nu-i place sa faca chestia aia.De ce?Zicea ceva de genu ca,tine de igiena intima.Acum...eu la igiena mea intima tin foarte mult,mai ales cand vine vorba de chestii de genul ala.Eu i-am explicat cum sta situatia si daca el nu face nimic,nici eu nu am sa mai fac.In momentul acela a tacut si nu a mai zis nimik.Acum,nush zau ce sa mai cred.El mi-a zis ca a mai facut-o cu inca 2 femei,pana sa o faca cu mine si a zis ca nu i-a placut.Ma gandesc ca,probabil alea or fii fost mai nespalate si o fii ramas cu chestia asta in minte...Acum...nush...voi ce parere aveti?
sus

Serban18

Junior member
37 mesaje

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa cred...

scris pe 20 feb 2007 01:58 de Serban18

Eu am aproape 20 de ani,iar el 24.
Am discutat cu el despre acest subiect,iar el mi-a spus ca nu-i place sa faca chestia aia.De ce?Zicea ceva de genu ca,tine de igiena intima.Acum...eu la igiena mea intima tin foarte mult,mai ales cand vine vorba de chestii de genul ala.Eu i-am explicat cum sta situatia si daca el nu face nimic,nici eu nu am sa mai fac.In momentul acela a tacut si nu a mai zis nimik.Acum,nush zau ce sa mai cred.El mi-a zis ca a mai facut-o cu inca 2 femei,pana sa o faca cu mine si a zis ca nu i-a placut.Ma gandesc ca,probabil alea or fii fost mai nespalate si o fii ramas cu chestia asta in minte...Acum...nush...voi ce parere aveti?

Zice ca tine de igiena intima ? Pai ce e in mintea lui ? Tu ce esti pentru el ? Iubita sau una luata de pe autostrada ? Cel mai bine e "sa-i tai din portie" ca sa simta si el cum e. Desi, nu e normal sa se intample asa ceva intr-o relatie normala. Unde exista dragoste nu exista astfel de probleme.
sus

just_me

Guest

Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa cred...

scris pe 28 feb 2007 01:35 de just_me

nu vreau sa stric topicul .. dar nu cred ca are rost sa fac altul .. ma framanta o intrebare, si anume: cum/de ce/ce anume poate sa ii placa unei fete/femei atunci cand ii face sex oral unui baiat/barbat ? Desi sunt baiat si poate suna ciudat .. dar mi se pare umilitor .. de ex eu nu spun nu din contra dar sa imi faca ea mi se pare altceva ... nu am "puterea" psihica sa las o fata sa faca asta .. sau altfel spus mi-e mila ... sa am eu vreo prob? ceva bau bau ? )
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa cred...

scris pe 28 feb 2007 01:38 de the_gogu

nu vreau sa stric topicul .. dar nu cred ca are rost sa fac altul .. ma framanta o intrebare, si anume: cum/de ce/ce anume poate sa ii placa unei fete/femei atunci cand ii face sex oral unui baiat/barbat ? Desi sunt baiat si poate suna ciudat .. dar mi se pare umilitor .. de ex eu nu spun nu din contra dar sa imi faca ea mi se pare altceva ... nu am "puterea" psihica sa las o fata sa faca asta .. sau altfel spus mi-e mila ... sa am eu vreo prob? ceva bau bau ? )

nu nu-i nimic stai linistit sun destui care au aceeasi parere, multi nu inteleg asta nici eu la inceput nu i-am inteles dar am incercat si am reusit,n-ai nici o problema esti chiar foooarte normal.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa cred...

scris pe 28 feb 2007 20:27 de Nekunoskuta

cum/de ce/ce anume poate sa ii placa unei fete/femei atunci cand ii face sex oral unui baiat/barbat?

Tu de ce faci sex oral unei femei?

Senzatia ca poti sa-i oferi placere, ca tremura la atingerea ta este extraordinara.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online