Oare sunt insarcinata?

Pagina 1 din 2
1   2   »

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Oare sunt insarcinata?

scris pe 10 mar 2011 10:10 de blondy_girl

Buna, in perioada 15-20 februarie, am avut contaCTE sexuale neprotejate (doar unul a fost cu finalizare inautru, restul fara). De atunci am facut 4 teste de sarcina, toate dupa 2 sapt de la contactul cu risc,si in dati diferite si au iesit toate negative. au inceput sa ma doara sanii si sa imi simt burta tare. Am ciclu cam neregulat: la mai mult de 32 de zile, penultimul ltimul ciclu l-am avut pe 23 dec, iar ultimul pe 1 februarie. Am intrerupt anticonceptionalele de vreo doua luni, am luat o perioada de 4 luni. Dimineatza am avut senzatii de voma,febra frisoane si m-o durut ingrozitor capul. Cred ca am racit, pt ca ma doare gatul si tusesc foarte tare. Nu o sa iau niciun medicament ca sa nu influentez venirea mestrei...sunt sanse sa fiu gravida? am 17 ani, sunt contra-avortului, dar in caz ca am ramas, nu pot pastra sarcina.
sus

pink10

Senior member
56 mesaje

Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 10 mar 2011 10:39 de pink10

trebuia sa te gandesti inainte la o sarcina si dupa sa ai contacte "neprotejate"...

bine macar ca au iesit testele negative , dar sa nu ne grabim sa tregem o concluzie....bune si anticonceptionalele astea atata timp cat le-ai luat

dureri de sani , burta tare , voma , dureri...o fi si raceala

mai bine mai fa un test ca sa fi sigura sau du-te la ginecolog ...

alta data ai grija pe langa o sarcina , te poti alege cu nenumarate boli

Maria Nixa
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 10 mar 2011 11:49 de ThT

Cate teste vrei sa mai faca?100?

Poti sta linistita,totul provine de la raceala si stres.Teoretic,daca sunt facute corect testele,au o precizie de 100%..

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

pink10

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 10 mar 2011 12:43 de pink10

din moment ce a avut un contact neprotejat cu finalizare inauntru totul este posibil , in special o sarcina deabia dupa 2 saptamani testele sunt cu adevarat concludente ...sa speram ca o sa fie bine

Maria Nixa
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 10 mar 2011 12:50 de ThT

De atunci am facut 4 teste de sarcina, toate dupa 2 sapt de la contactul cu risc

Ai probleme cu vederea?

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 10 mar 2011 13:00 de dorinda

Buna, in perioada 15-20 februarie, am avut contaCTE sexuale neprotejate (doar unul a fost cu finalizare inautru, restul fara). De atunci am facut 4 teste de sarcina, toate dupa 2 sapt de la contactul cu risc,si in dati diferite si au iesit toate negative. au inceput sa ma doara sanii si sa imi simt burta tare. Am ciclu cam neregulat: la mai mult de 32 de zile, penultimul ltimul ciclu l-am avut pe 23 dec, iar ultimul pe 1 februarie. Am intrerupt anticonceptionalele de vreo doua luni, am luat o perioada de 4 luni. Dimineatza am avut senzatii de voma,febra frisoane si m-o durut ingrozitor capul. Cred ca am racit, pt ca ma doare gatul si tusesc foarte tare. Nu o sa iau niciun medicament ca sa nu influentez venirea mestrei...sunt sanse sa fiu gravida? am 17 ani, sunt contra-avortului, dar in caz ca am ramas, nu pot pastra sarcina.

De prezervativ ai auzit? Stiti sa-l folositi? Are si instructiuni. Oricate ai lua intr-o luna, costa mai putin ca un avort.
sus

pink10

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 10 mar 2011 13:15 de pink10

Ai probleme cu vederea?

nu , vad chiar foarte bine

sunt femei ale caror teste sunt negative chiar si dupa 2 saptamani si dupa surpriza , e pozitiv ...

totusi si-a dat drumul in ea...

chiar ca , s-au inventat prezervativele

Maria Nixa
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 10 mar 2011 13:24 de blondy_girl

din moment ce a avut un contact neprotejat cu finalizare inauntru totul este posibil , in special o sarcina deabia dupa 2 saptamani testele sunt cu adevarat concludente ...sa speram ca o sa fie bine
pai am facut dupa 2 sAPT toate si de firme diferite...si cu prima urina de dimineatza. luna trecuta am avut infectie urinara, iAR acuma urmez un tratament cu antibiotice pt durerile dentare
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 10 mar 2011 13:28 de blondy_girl

nu , vad chiar foarte bine

sunt femei ale caror teste sunt negative chiar si dupa 2 saptamani si dupa surpriza , e pozitiv ...

totusi si-a dat drumul in ea...

chiar ca , s-au inventat prezervativele

faza ii ca sunt si stresata, Acuma sunt si racita si am probleme cu dintii...mi-ar mai lipsi. deocamdata stau linistita ca poate fi si de la intreruperea anticonceptionalelor...daca nu imi vine pana in 20, merg la medic. Dar cred ca o sa imi vina ca ma dor sanii(deobicei ma dor cu o saptamana inainte de menstra)
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 10 mar 2011 13:30 de blondy_girl

trebuia sa te gandesti inainte la o sarcina si dupa sa ai contacte "neprotejate"...

bine macar ca au iesit testele negative , dar sa nu ne grabim sa tregem o concluzie....bune si anticonceptionalele astea atata timp cat le-ai luat

dureri de sani , burta tare , voma , dureri...o fi si raceala

alta data ai grija pe langa o sarcina , te poti alege cu nenumarate boli

pai ultimul test l-am facut ieri(minut) si o fost clar negativ...o fost o liniuta roz intens si atat.
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 10 mar 2011 13:33 de blondy_girl

Cate teste vrei sa mai faca?100?

Poti sta linistita,totul provine de la raceala si stres.Teoretic,daca sunt facute corect testele,au o precizie de 100%..

multumesc mult, am citit pe diferite forumuri, si atatea exceptii sunt...ex, teste negative facute prea devreme, ciclu peste sarcina, descoperirea sarcinii prea tarziu pt a face avort, etc multumesc mult pentru raspunsuri
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 10 mar 2011 13:34 de blondy_girl

De prezervativ ai auzit? Stiti sa-l folositi? Are si instructiuni. Oricate ai lua intr-o luna, costa mai putin ca un avort.
da, ai foarte mare dreptate. Avortul nu conteaza cat costa, ci mustrarile de constiinta dupa aia+ o gramada de factori negativi
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 10 mar 2011 13:37 de ThT

Arata-mi si mie femeile alea..

sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 10 mar 2011 13:59 de blondy_girl

Arata-mi si mie femeile alea..
am citit intradevAR si pe alte siteuri...ca se poate deoarece testul este facut prea repede si cantitatea de hcg este mica...acuma o sa va zic daca am ramas sau nu...oricum nu sunt linistita pana nu imi vine menstra
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcin

scris pe 10 mar 2011 14:17 de ThT

am citit intradevAR si pe alte siteuri...ca se poate deoarece testul este facut prea repede si cantitatea de hcg este mica...acuma o sa va zic daca am ramas sau nu...oricum nu sunt linistita pana nu imi vine menstra

Dupa 2 saptamani nu e prea repede.Ce e sub 10 zile e repede..

sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insa

scris pe 10 mar 2011 14:21 de blondy_girl

Dupa 2 saptamani nu e prea repede.Ce e sub 10 zile e repede..
acuma o sa vad
sus

pink10

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt

scris pe 10 mar 2011 19:24 de pink10

acuma o sa vad

sa nu uiti sa ne spui si noua

sper sa fie totul bine

Maria Nixa
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare s

scris pe 10 mar 2011 20:11 de blondy_girl

sa nu uiti sa ne spui si noua

sper sa fie totul bine

ok, nu uit de voi, va multumesc pt ajutor...desi m-am inscris azi pe forum m-am linistit mult. Acuma sunt racita+ ca iau ampicilina pt ca ma doare o masea. se poate sa imi intarzie si din cauza asta?
sus

pink10

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oa

scris pe 10 mar 2011 20:48 de pink10

da , dar tu ai luat si anticonceptionale daca am inteles bine deci asta ar putea influenta foarte mult ... deabia dupa 2-3 luni de la intrereuperea lor vei avea CM regulat

Maria Nixa
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 10 mar 2011 21:06 de blondy_girl

da , dar tu ai luat si anticonceptionale daca am inteles bine deci asta ar putea influenta foarte mult ... deabia dupa 2-3 luni de la intrereuperea lor vei avea CM regulat

mi-e frica sa ma bazez pe asta...daca am ramas si descopar prea tarziu m-am fript rau....dar totusi sunt 4 teste negative facute dimineatza si la mai mult de 2 sapt...nush ce sa cred
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 10 mar 2011 21:39 de DaNNY_DiViNO

mi-e frica sa ma bazez pe asta...daca am ramas si descopar prea tarziu m-am fript rau....dar totusi sunt 4 teste negative facute dimineatza si la mai mult de 2 sapt...nush ce sa cred

atunci nu esti, doar intarzie... si eu am patito cu iubita sa ii intarzie chiar si 1 luna...

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 10 mar 2011 21:57 de blondy_girl

atunci nu esti, doar intarzie... si eu am patito cu iubita sa ii intarzie chiar si 1 luna...

mai astept pana in 20...si daca nu imi vine merg la ginecolog
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 11 mar 2011 09:50 de blondy_girl

pai asta ar fii a doua luna...pt ca in decembrie le-am intrerupt si mi-o venit dupa cateva zile, adica pe 23 dec. Dupa aia mi-o mai venit pe 1 febr(dupa 40 de zile). Acuma o trecut 39 de zile si nik...
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 12 mar 2011 12:43 de blondy_girl

mi-o venit azi...abundent si rosu(nu ii spoting). Pfai am fost foarte stresata..bine ca s-a terminat. Fetelor protejati-va, ca ii un iad asteptarea ciclului, plus ca se mai intampla sa-ti imaginezi anumite simptome. O sa mai intru pe forum, promit sa dau sfaturi...pt ca parerile voastre m-au linistit foarte mult. BAfta, va multumesc mut:*
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 12 mar 2011 13:01 de DaNNY_DiViNO

sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

scris pe 12 mar 2011 15:16 de blondy_girl

sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

scris pe 12 mar 2011 15:50 de sorinuxa

...Am facut protejat cu iubitu pe 24 februarie dupa terminarea actului fara ejaculare ne-am dus la baie sa verificam prezervativul. L-am umplut q apa si l-am strans .. nu era spart.Apoi s-a spalat bine pe maini si m-a penetrat cu un degetel.Dupa cateva minute bune a ejaculat nu m-am atins deloc de lichidul seminal ..Totusi dc imi intarzie menstruatia...nu am cm regulat...ultima menstruatia a fost pe 31 ianuarie si mi s-a terminat pe 5 februarie a trecut o luna si nimic...Aqm o saptamana aveam simptomele cum ca ar veni dar nik:-s
Un sfat:-s

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 12 mar 2011 16:04 de DaNNY_DiViNO

i hate kids

sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

scris pe 12 mar 2011 16:07 de sorinuxa

i hate kids

bine ca ii urasti:P Stiu ca nu as avea qm sa raman insarcinata atata timp cat am facut protejat si nu m-am atins deloc de sperma lui..dar dc imi intarzie..

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

scris pe 12 mar 2011 16:31 de DaNNY_DiViNO

ca iti intarzie... poate sa fie 100 de motive...

poate va influenteaza luna (ca s-a apropiat de pamant) si de aici au inceput cutremurele, tsunami si intarzierile menstruale

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online