ORGASM

Pagina 1 din 1
1

ioana

Guest

ORGASM

scris pe 11 aug 2010 18:23 de ioana

salut! imi spune si mie cineva , va rog, ce inseamna a avea orgasm, cum decurge totul si ce simti? eu nu reusesc sa ajung la orgasm, desi mi-am incput viata sexuala de 3 ani..si am schimbat cativa parteneri...ce sa fac sa ajung la orgasm? el se satura iar eu tot imi doresc sa continui..nu se mai poate ms!
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: ORGASM

scris pe 11 aug 2010 23:39 de DaNNY_DiViNO

imi pare rau pentru tine dar esti frigida cred.. daca nu te concentrezi asupra actului sexual si te uiti pe pereti normal ca nu poti avea orgasm.. sau ia-ti parteneri capabili nu toti pustanii nefututi...

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

Re: Re: ORGASM

scris pe 11 aug 2010 23:59 de Arayas

Poate ai un vagin mai mare si nu folosesti "marimea" ce-ti trebuie. Poate.
Poate partenerul tau nu este experimentat. Poate.
Daca nu reusesti nici cu sex oral nici cu un preludiu bun, s-ar putea ca sensibilitatea ta sexuala sa fie scazuta, semi sau total frigida. Poate.

Dar, in primul rand este o problema de psihic. Cineva zicea: sexul incepe jos si se termina sus. Daca te focusezi sa ai orgasm, n-o sa se intample. Te blochezi si in loc sa te simti bine devii iritata ca nu ai orgasm.

Sfat? Pune-l pe partener sa te rasfete. Sa inceapa cu un preludiu, sa iti acorde atentie la fiecare bucatica din corp. Sa iti ofere un sex oral cum trebuie (adica, trebuie sa stie exact unde, ce si cum, nu "lalaiala" pe langa subiect). Si in final sexul. Toata grija ta este SA NU AI NICI O GRIJA. Nu te gandi la nimic. Eventual fa-o legata la ochi. Nu procesa decat ceea ce simti. Si, important, vorbeste! Iti place ceva, pune-l sa insiste sau sa repete. Fiecare femeie trebuie descoperita, nu sunteti facute la sablon. Ce sa descopere daca tu nu-l incurajezi cand e de bine sau nu-l directionezi spre altceva cand e de rau?

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

ioana

Guest

scris pe 12 aug 2010 00:02 de ioana

poate nu te atrag barbatii...incearca cu o femeie..si daca nici cu aia..ia un caine
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

Re: Re: Re: ORGASM

scris pe 12 aug 2010 00:30 de Arayas

poate nu te atrag barbatii...incearca cu o femeie..si daca nici cu aia..ia un caine

A fost odata un spermatozoid mic, pricajit si cu coada mica si subtire. Din cauza ca nu putea avea erectie ceilalti spermatozoizi radeau de el si-i spuneau Ioana. Intr-o zi, Fauritorul lui, un betiv notoriu, trase o laba si astfel Ioana ajunse pe marginea de plastic a unei toalete. Pe toaleta aia se aseza o rapandula care o sugea pe bani in gara si Ioana se catara repede pe crustele de jeg din jurul vaginului si asa se nascu peste 9 luni un baietel care se alinta singur, cum credeti dragi copii?, tot Ioana. Si era tot firav, tot cu codita mica, subtire si bleaga. Dar eroul nostru era un baietel curajos, intra pe forum si scria luptandu-se sa fie inteles, pe masura singurului lui neuron, care culmea, si ala era mic, subtire si nu scula nimic, nici macar o idee.

Morala, daca stiti ca aveti spermatozoizi retardati, va rugam trageti apa dupa ce faceti laba!

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 12 aug 2010 01:51 de Bozgoru

salut! imi spune si mie cineva , va rog, ce inseamna a avea orgasm, cum decurge totul si ce simti? eu nu reusesc sa ajung la orgasm, desi mi-am incput viata sexuala de 3 ani..si am schimbat cativa parteneri...ce sa fac sa ajung la orgasm? el se satura iar eu tot imi doresc sa continui..nu se mai poate ms!
el se satura sau ejaculeaza...? ca daca se satura inseamna ca nici el nu are orgasm
sus

cristina26

Newbie
3 mesaje

scris pe 12 aug 2010 10:42 de cristina26

Ioana stai linistita ca nici eu nu-s prea departe de tine...am avea noi o problema...or avea ei o problema...cine stie...adevaru' este ca am avut cateva tente de a aj. la orgasm ..dar finalizarea nu s-a intamplat pana la urma...asa ca sunt alaturi de tine ...nu esti singura...

http://www.hotangels.ro
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 12 aug 2010 11:06 de DaNNY_DiViNO

Ioana stai linistita ca nici eu nu-s prea departe de tine...am avea noi o problema...or avea ei o problema...cine stie...adevaru' este ca am avut cateva tente de a aj. la orgasm ..dar finalizarea nu s-a intamplat pana la urma...asa ca sunt alaturi de tine ...nu esti singura...

Cristina sincer am cunoscut si eu o tipa tot cu problema asta, nu avea orgasm.. Si zic, hai ok, sa incercam, poate reusesc ceva in plus.. Si ce sa vezi.. totul ok.. preludiu.. rasfat.. etc.. si in timpul actului, tipa se uita pe pereti, nu scotea nici un sunet.. zic wtf.. dupa 30 de minute mi-a pierit dreacu tot cheful.. si m-am oprit.. somn.
A2a zi dimineata, cu cheful de dimineata zic hai sa incercam... same shit.. se uita pe pereti, se gandea daca mai are cartofi acasa, plm stie..
Zic.. cucoana nush de ce te mai plangi ca in stilu asta nu o sa ai niciodata orgasm.. habar n-ai ce-i ala..

sus

ioana

Guest

Re: Re: Re: ORGASM

scris pe 12 aug 2010 12:12 de ioana

of off , vaginul meu este micutz, dupa cum a spus si doamna dr, am fost f aproape de orgasm dar in momentul in care ar fi trebuit sa se intample "minunea" ceva ma impiedica. si el are aceeasi problema, adica el se termina f rar, actul sexual de multe ori dureaza ceva...el este f bun in pat ,dar in ultimul timp preludiul a cam lipsit. Mentionez ca suntem impreuna de un an si un pic.
sus

Miru

Guest

Re: Re: Re: Re: ORGASM

scris pe 15 aug 2010 10:21 de Miru

incercati in diferite pozitii, eu am orgasm numai daca stau deasupra
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 15 aug 2010 14:30 de Psyche

chestia nu e numai de vagin. foarte putine femei au orgasm prin stimulare strict vaginala. gaseste o pozitie care sa-ti stimuleze si clitorisul,masturbeaza-te,fa exercitii pentru muschii vaginali. femei frigide sunt putine,femei care nu si-au descoperit orgasmul si cred inca ca sunt frigide sunt multe!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ios

Newbie
1 mesaje

scris pe 21 ian 2011 16:49 de ios

lamuriri:
1) reusesti sa ai orgasm singura? daca da e o problema de intimitate cu partenerul. Daca in 10 min singura ai orgasm si in 15 cu partenerul nu, fara ca el sa faca chestii complet aiurea, e o problema de intimitate. Ai putea incerca sa treci peste asta impreuna cu el prin multe jocuri erotice care sa te dez-inhibe. Poti incerca si jucarii si variatiuni pe aceasta tema, pentru ca potential exista
2) nu reusesti nici singura... atunci e o problema de fabricatie si in mod clar trebuie consultat un medic.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: ORGASM

scris pe 21 ian 2011 22:42 de DaNNY_DiViNO

el este f bun in pat ,dar in ultimul timp preludiul a cam lipsit.

atunci nu este

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 22 ian 2011 11:25 de simosimina

nu te mai gandi la asta cand faci sex...
orgasm clitoridian ai avut? incearca sa te masturbezi sa vezi daca ai.
Nu se poate explica ce simti in momentul acela.....

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

fluturash_drag

Junior member
35 mesaje

scris pe 22 ian 2011 17:57 de fluturash_drag

toti simt in mod diferit placerea

Forum dedicat discuttilo fierbinti,tutoriale,social forum http://forum.dimoncic.com
sus

CA

Junior member
24 mesaje

scris pe 25 ian 2011 09:45 de CA

primul pas ar fi, cum s-a spus si inainte, sa incerci masturbarea... se spune ca mai usor ar fi clitoridian dar incerca si anumite "jucarii"... cel putin jucariile au functionat la mine prima data... dupa ce reusesti sa te descoperi singura e mult mai usor apoi...
posibil sa depinda si de cealalta persoana... cu primii doi parteneri nu am avut deloc, cu al treilea doar deasupra, iar cu al patrulea oricum, oricat, oridecare...
dar... probabil depinde si de sentimantele implicate, caci acum exista... )
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online