Orgasmul

Pagina 1 din 2
1   2   »

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Orgasmul

scris pe 8 dec 2004 10:02 de Vampyrela

Este adevarat ca orgasmul este doar un mit pt. unele fete?

Ca sa fiu mai explicita...nu prea am orgasme.Mai bine zis am da foarte rar si numai cand sunt deasupra.

Cum fac sa am mai desorgasm si in alte pozitii?

Vampy
sus

NewAge

Newbie
9 mesaje

Re: Orgasmul

scris pe 8 dec 2004 22:23 de NewAge

Pai depinde, in momentul de fata pretenul te atrage cu adevarat? Tia provocat vreodata orgasm?
Sau nu are destula experienta? Acum ca tu ai orgasm poate fi din cauza partenerului care nu o fi destul de experimentat...defapt cat de des faci tu sex? daca raspunzi la intrebarile astea iti trimit eu un mesaj cu solutiile tale..., serios vb mai stiu fete care aveau problema asta si cred ca stiu rezolvarea. Cya
sus

NewAge

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Orgasmul

scris pe 8 dec 2004 22:39 de NewAge

A, si apropo orgasmul cand stai sus e cel mai intens marfa etc...da sst sa nu mai stie si altii
sus

NewAge

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 11 dec 2004 04:48 de NewAge

fata, mai dai odata mesajul ala??? sau ai rezolvato???
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 11 dec 2004 07:59 de valentine

si asha zici alino ca ai prb cu orgasmu...pai dak nu practici mai des cred si eu....
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

scris pe 11 dec 2004 10:25 de nymok

Este adevarat ca orgasmul este doar un mit pt. unele fete?

Ca sa fiu mai explicita...nu prea am orgasme.Mai bine zis am da foarte rar si numai cand sunt deasupra.

Cum fac sa am mai desorgasm si in alte pozitii?

Incearca sa-i spui prietenului tau ce-ti face placere.Poti sa ai orgasm cand esti tu deasupra pt ca tu controlezi miscarile.Daca ai orgasm in pozitia asta ar trebui sa poti sa ai orgasm si in alte pozitii.Vorbeste cu prietenul tau si nu va dati batuti!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 dec 2004 20:34 de valentine

Incearca sa-i spui prietenului tau ce-ti face placere.Poti sa ai orgasm cand esti tu deasupra pt ca tu controlezi miscarile.Daca ai orgasm in pozitia asta ar trebui sa poti sa ai orgasm si in alte pozitii.Vorbeste cu prietenul tau si nu va dati batuti!

Jup are dreptate...ar trebui sa vb mai mult cu pretenul tau, pt ca el nu se prea pricepe si ar trebui sa intelegi...da e bine si dak incearca...si in timpul actului sexual cand esti prea aproape sau ceva de genu asta ar trebui sa ii spui "mai adanc", "mai repede" sau chestii dastea...intelegi u ca doar esti fata mare....la varsta of course
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 15 dec 2004 02:21 de Vampyrela

fata, mai dai odata mesajul ala??? sau ai rezolvato???

Am incercat sa-ti trimit mesaj dar nu merge si nu stiu de ce

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 15 dec 2004 02:22 de Vampyrela

Ok asa o sa fac. Merci pt sfat

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 15 dec 2004 02:24 de Vampyrela

Jup are dreptate...ar trebui sa vb mai mult cu pretenul tau, pt ca el nu se prea pricepe si ar trebui sa intelegi...da e bine si dak incearca...si in timpul actului sexual cand esti prea aproape sau ceva de genu asta ar trebui sa ii spui "mai adanc", "mai repede" sau chestii dastea...intelegi u ca doar esti fata mare....la varsta of course

da mai da mi-e nu stiu cum sa vb in timpu ...... stii tu ce. DA o sa incerc daca o sa avem ocazia.

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 15 dec 2004 02:26 de Vampyrela

Am incercat sa-ti trimit mesaj dar nu merge si nu stiu de ce
acum ca merge sa-ti trimit mesaj..........vreau sa-ti spun ca nu mai sunt cu baiatu ala. Ata ete.....se mai intampla si deastea. Acum sa vedem cum e sa stai singurica fara .........alea, alea

Vampy
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

scris pe 15 dec 2004 09:02 de nymok

da mai da mi-e nu stiu cum sa vb in timpu ...... stii tu ce. DA o sa incerc daca o sa avem ocazia.

Incearca ca pe vitori sa vorbesti despre ce-ti place.Nu ai nimic de pierdutDaca tipul cu care vei fi te iubeste va tin econt de ce ii spui si veti gasi solutii impreuna.Cu rusinea mori de foame!!E cam penibil sa-i spui in timp ce........daca nu ati vorbit despre voi si in alte imprejurari.Sune ce ai pe suflet la o sticla de vin si nu trata problema ca pe ceva grav pt ca o sa se inhibe.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 15 dec 2004 10:07 de nemesis

Sune ce ai pe suflet la o sticla de vin si nu trata problema ca pe ceva grav pt ca o sa se inhibe.

Mishto sfat!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 dec 2004 15:10 de ExoticDream

E cam penibil sa-i spui in timp ce........daca nu ati vorbit despre voi si in alte imprejurari.Sune ce ai pe suflet la o sticla de vin si nu trata problema ca pe ceva grav pt ca o sa se inhibe.

E chiar ciudat cum ati ajuns in pat, v-ati si despartit si tot n-ati gasit o clipa in care sa vorbiti despre felul in care va place sa faceti dragoste!!! Daca nu exista comunicare.....cum poate exista dragoste??? In fond si la urma urmei, iubitul tau nu e omul care se presupune ca te intelege cel mai bine in lumea asta??? Atunci cum sa te simti inhibata sa-i vorbesti despre absolut orice??? Ai incercat vreodata sa-i spui orice iti trece prin minte??? Secretul este sa fii naturala....cum sa nu fii tu insati macar in iubire???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 15 dec 2004 16:59 de nymok

Mishto sfat!

Mishto moderator!!!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 15 dec 2004 17:07 de ExoticDream

Mishto moderator!!!!!

Daca mie mi se pare cool sfatul, rezulta sa sunt moderator cool?

P.S.1. Totusi..."misto" nu este un cuvant suficient de elegant pt a caracteriza respectivul moderator!

P.S.2. Mai glumim si noi aici, nu lua totul in serios, OK? Era amuzanta imaginea unui cuplu degustand o sticla de vin, incercand cu disperare sa-si depaseasca inhibitiile de comunicare DUPA ce cele fizice fusesera demult depasite! E ciudat cat de repede iubesc, fac dragoste si se despart oamenii si totusi cat de greu le este sa se inteleaga unii pe altii...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 15 dec 2004 21:55 de nemesis

Mishto moderator!!!!!

Sa-ti trimit o poza?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 15 dec 2004 23:06 de Taqua

Sa-ti trimit o poza?

Da

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 16 dec 2004 00:40 de nemesis

Da

Hmmm...
Sa-ti dau detalii incitante???

sus

nymok

Junior member
45 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 16 dec 2004 00:40 de nymok

Daca mie mi se pare cool sfatul, rezulta sa sunt moderator cool?

P.S.1. Totusi..."misto" nu este un cuvant suficient de elegant pt a caracteriza respectivul moderator!

P.S.2. Mai glumim si noi aici, nu lua totul in serios, OK? Era amuzanta imaginea unui cuplu degustand o sticla de vin, incercand cu disperare sa-si depaseasca inhibitiile de comunicare DUPA ce cele fizice fusesera demult depasite! E ciudat cat de repede iubesc, fac dragoste si se despart oamenii si totusi cat de greu le este sa se inteleaga unii pe altii...

Dar din"mishto sfat"rezulta ca nemesis e cool?Eu nu cred ca asta astepta Vampy din partea lui.De ce nu i-a dat el un sfat daca al meu nu este "mischto"
Eu oricum m-am referit la o relatie viitoare!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 16 dec 2004 00:44 de nemesis

Dar din"mishto sfat"rezulta ca nemesis e cool?Eu nu cred ca asta astepta Vampy din partea lui.De ce nu i-a dat el un sfat daca al meu nu este "mischto"
Eu oricum m-am referit la o relatie viitoare!

Auzi la ei: "cool"!!!
Numai cu acest apelativ nu mai fusesem caracterizat! Ma rog...
Vrei sa dau un sfat? Stai asa, sa (re)citesc intrebarea...

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 16 dec 2004 01:14 de nemesis

Auzi la ei: "cool"!!!
Numai cu acest apelativ nu mai fusesem caracterizat! Ma rog...
Vrei sa dau un sfat? Stai asa, sa (re)citesc intrebarea...

Mda... eroare!
Mai incercam si maine!

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 16 dec 2004 22:39 de Taqua

Hmmm...
Sa-ti dau detalii incitante???

Depinde ce intelegi prin „incitante“. Daca sunt detalii referitoare la numarul de la pantof si regimul alimentar, I'm your girl..

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

Serendipity

Junior member
27 mesaje

Orgasmul

scris pe 17 dec 2004 01:46 de Serendipity

Iar va bateti joc de post-uri... No comment!
Nu s'a schimbat nimic... probabil ca acum o sa sariti si pe mine... buna treaba... dar nu are treaba cu Orgasmul.

You can't run away from your past... You'll end up running in circle...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm

scris pe 17 dec 2004 02:18 de nemesis

Depinde ce intelegi prin „incitante“. Daca sunt detalii referitoare la numarul de la pantof si regimul alimentar, I'm your girl..

Auzi la ea! "Regim alimentar" si "numarul de la pantof"...
"Incitant" pentru mine inseamna altceva...
De exemplu: am ochii de un verde intens...
Continuam?

sus

nemesis

Guest

Ecce raspunsul!

scris pe 17 dec 2004 02:34 de nemesis

No, drace! Apai ai tu idee, asa, cam cat treba' scris la subiectul aista?
Pe scurt:
Orgasmul feminin este o problema cu "fine tunning". Nu stiu sa-ti spun, de ce nu ai orgasm dar pot sa-ti insir cativa factori, ce pot conduce la anorgasmie!
First:
Mediul in care faci dragoste, trebuie sa fie unul sigur. Trebuie sa te simti in siguranta! Acest lucru, depunde direct de structura personalitatii tale, de cate de extrovertita sau introvertita esti si de inhibitiile pe care le ai.
Second:
Partenerul, trebuie sa fie preocupat de placerea bivalenta trebuind sa cunoasca, "modul corect" de penetrare, modul stabilire a frecventei penetrarii etc. "A face sex" sau " a face dragoste", este un lucru departe de trivial! Toti cred ca se pricep la asta dar cand ii intrebi despre deosebirile ce exista, intre o penetrare adanca si una 'superficiala', habar nu au... A face dragoste, se invata, asa cum se invata geografia, istoria, chimia etc. Este o arta!
Third:
Pozitiile multiple sunt de dorit, dar... trebuie tinut cont de faptul ca schimbarea pozitiei, aduce pe langa diversitate si inedit! Asta inseamna ca nici unul, nici celalalt, nu vor simti 'placere completa' pana cand nu sunt obisnuiti cu pozitia respectiva, pana cand nu li se pare ca pozitia respectiva, este una confortabila. Omul, face dragoste in pat, tocmai pentru ca este un moment de placere, de relaxare... este o senzatie placuta, odihnitoare. In mintea sa patul reprezinta odihna, rupere de realitate. Din acest motiv, omul tinde sa faca dragoste cat mai comod... de aici, doua consecinte: plafonarea majoritatii la cateva pozitii, ce cu timpul devin comode si refuzul de a incerca ceva nou, pentru ca placerea se vrea ATUNCI, imediat, instantaneu daca este posibil...

Ce sa faci, pentru a avea mai des orgasm?
Pai... educa-ti partenerul, secure the area si fiti rabdatori!

P.S. Rolul de moderator, nu inseamna a avea obligatia de a raspunde!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 18 dec 2004 02:29 de valentine

deci vampyrela tu esti cea mai misto fata cea mai iubita cred in momentul asta, etc ww sms chit ca vin de la bairam cand scriu mesajul asta spunemi ce vrei ca eu fac etc www sms si nu cred ceti zic acuy :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 18 dec 2004 14:51 de valentine

deci vampyrela tu esti cea mai misto fata cea mai iubita cred in momentul asta, etc ww sms chit ca vin de la bairam cand scriu mesajul asta spunemi ce vrei ca eu fac etc www sms si nu cred ceti zic acuy :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Glumeam da ma plicti de moarte....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 18 dec 2004 14:52 de valentine

nemesis da tu de unde stii toate chestiile alea care leai scris mai sus?
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 19 dec 2004 00:17 de nemesis

nemesis da tu de unde stii toate chestiile alea care leai scris mai sus?

Ce intrebare....!!!!
Teorie + practica! Crezi ca le-am visat azi-noapte!?

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online