Orgasmul

Pagina 2 din 2
«   1   2

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 19 dec 2004 21:58 de valentine

Ce intrebare....!!!!
Teorie + practica! Crezi ca le-am visat azi-noapte!?

Posibil mai stii?
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Ecce raspunsul!

scris pe 13 feb 2005 10:24 de Vampyrela

No, drace! Apai ai tu idee, asa, cam cat treba' scris la subiectul aista?
Pe scurt:
Orgasmul feminin este o problema cu "fine tunning". Nu stiu sa-ti spun, de ce nu ai orgasm dar pot sa-ti insir cativa factori, ce pot conduce la anorgasmie!
First:
Mediul in care faci dragoste, trebuie sa fie unul sigur. Trebuie sa te simti in siguranta! Acest lucru, depunde direct de structura personalitatii tale, de cate de extrovertita sau introvertita esti si de inhibitiile pe care le ai.
Second:
Partenerul, trebuie sa fie preocupat de placerea bivalenta trebuind sa cunoasca, "modul corect" de penetrare, modul stabilire a frecventei penetrarii etc. "A face sex" sau " a face dragoste", este un lucru departe de trivial! Toti cred ca se pricep la asta dar cand ii intrebi despre deosebirile ce exista, intre o penetrare adanca si una 'superficiala', habar nu au... A face dragoste, se invata, asa cum se invata geografia, istoria, chimia etc. Este o arta!
Third:
Pozitiile multiple sunt de dorit, dar... trebuie tinut cont de faptul ca schimbarea pozitiei, aduce pe langa diversitate si inedit! Asta inseamna ca nici unul, nici celalalt, nu vor simti 'placere completa' pana cand nu sunt obisnuiti cu pozitia respectiva, pana cand nu li se pare ca pozitia respectiva, este una confortabila. Omul, face dragoste in pat, tocmai pentru ca este un moment de placere, de relaxare... este o senzatie placuta, odihnitoare. In mintea sa patul reprezinta odihna, rupere de realitate. Din acest motiv, omul tinde sa faca dragoste cat mai comod... de aici, doua consecinte: plafonarea majoritatii la cateva pozitii, ce cu timpul devin comode si refuzul de a incerca ceva nou, pentru ca placerea se vrea ATUNCI, imediat, instantaneu daca este posibil...

Ce sa faci, pentru a avea mai des orgasm?
Pai... educa-ti partenerul, secure the area si fiti rabdatori!

P.S. Rolul de moderator, nu inseamna a avea obligatia de a raspunde!!!

Stiu ca e cam tarziu, dar merci pt sfat...a fost de mare ajutor...acum e mai bine.
u r the bestmerci

Vampy
sus

CIRIPEL

Newbie
8 mesaje

scris pe 14 feb 2005 12:36 de CIRIPEL

zi sa fie mai dur si o sa vezi ca o sa iasa foarte bine si nu iti fie rusine ca nu mere cu rusinea asa ca incearca.
sus

Claudiu

Guest

Despre orgasm

scris pe 17 feb 2005 18:01 de Claudiu

In primul rand ca sa ai orgasm ca femeie trebuie sa comunici foarte bine cu partenerul tau. Trebuie sa-i spui exact cum te simti mai bine. Si asi sa-ti spun un secret. Stii de ce ai orgasm cand esti deasupra? Pt ca exista stimulare mai intensa si tu iti poti controla mai bine miscarile tinand cont de ceea ce=ti place. In plus clitorisul este stimulat atuci cand esti tu deasupra. Trebuie sa gasiti impreuna pozitii care sa te avantajeze pe tine. In/Out nu va duce niciodata la orgasm. Pozitiile sunt foarte importante. Se poate obtine si cu el deasupra. Tu sa-ti tii picioarele foarte aproape de piept iar el sa stie sa te faca sa inebunesti....Deh, unele lucruri chiar nu le poti scrie. Si daca chiar nu vine nu dispera, pt ca nu-i chiar asa important. Chiar si Barbatii se simt foarte bine si fara orgasm.
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Despre orgasm

scris pe 17 feb 2005 22:52 de Vampyrela

In primul rand ca sa ai orgasm ca femeie trebuie sa comunici foarte bine cu partenerul tau. Trebuie sa-i spui exact cum te simti mai bine. Si asi sa-ti spun un secret. Stii de ce ai orgasm cand esti deasupra? Pt ca exista stimulare mai intensa si tu iti poti controla mai bine miscarile tinand cont de ceea ce=ti place. In plus clitorisul este stimulat atuci cand esti tu deasupra. Trebuie sa gasiti impreuna pozitii care sa te avantajeze pe tine. In/Out nu va duce niciodata la orgasm. Pozitiile sunt foarte importante. Se poate obtine si cu el deasupra. Tu sa-ti tii picioarele foarte aproape de piept iar el sa stie sa te faca sa inebunesti....Deh, unele lucruri chiar nu le poti scrie. Si daca chiar nu vine nu dispera, pt ca nu-i chiar asa important. Chiar si Barbatii se simt foarte bine si fara orgasm.

Thanks

Vampy
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Orgasmul

scris pe 17 feb 2005 23:42 de duran

Este adevarat ca orgasmul este doar un mit pt. unele fete?

Ca sa fiu mai explicita...nu prea am orgasme.Mai bine zis am da foarte rar si numai cand sunt deasupra.

Cum fac sa am mai desorgasm si in alte pozitii?

incerca sexul oral!! sau orice alta "chestie care te excita
...sau stimuleaza-ti clitorisul in timpul actului sexual

Come on, make my day!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Orgasmul

scris pe 18 feb 2005 10:39 de Vampyrela

incerca sexul oral!! sau orice alta "chestie care te excita
...sau stimuleaza-ti clitorisul in timpul actului sexual

Da am incercat....dar se pare ca am noroc....nu se pricepe

Vampy
sus

taune120

Junior member
29 mesaje

Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 18 feb 2005 20:53 de taune120

Da am incercat....dar se pare ca am noroc....nu se pricepe

Daca nu stie invatza-l,nimeni nu s-a nascut invatzat.
tre sa va spuneti unul altuia ce va place si de comun acord sa faceti "nebuniileeeee"

(Y)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 18 feb 2005 21:08 de Vampyrela

Daca nu stie invatza-l,nimeni nu s-a nascut invatzat.
tre sa va spuneti unul altuia ce va place si de comun acord sa faceti "nebuniileeeee"

Pai degeaba ca nu-si da deloc silinta, tot ca el face

Vampy
sus

gigi

Guest

scris pe 19 feb 2005 05:53 de gigi

Pai degeaba ca nu-si da deloc silinta, tot ca el face

Adiq? el normal cum face? si tu cum ai vrea sa faca de nu face?
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul

scris pe 19 feb 2005 06:49 de Vampyrela

Adiq? el normal cum face? si tu cum ai vrea sa faca de nu face?

Nu nu e normal cum face....ar trebui sa va intalniti sa-i dai niste lectii ca vad ca te pricepi.
As vrea sa faca cum trebuie....stii tu

Vampy
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online