Penis mic

Pagina 1 din 1
1

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Penis mic

scris pe 12 iul 2010 14:03 de CoolPyr0

Sunt disperat. Dupa ce ca am penisul mic si subitire imi sta lipit si de burta. Sunt virgin. Mi-e frica sa-mi incep viata sexuala pentru ca daca o fac cu o fata sa nu afle tot orasul. Sunt prea complexat, nu stiu ce sa fac. Mi-e frica sa o fac cu o fata si dupaia sa afle cu altele. Sunt o persoana mai timida si sunt si prea complex, imi fac foarte multe griji din aceasta cauza. Va rog sa nu faceti misto chiar nu am nevoie de asta
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Penis mic

scris pe 12 iul 2010 17:38 de Danny_DaBoss

fi sigur ca daca te faci de ras se afla ca fetele vorbesc intre ele ca si noi baietii
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 iul 2010 00:34 de SORIN28

Dupa ce ca am penisul mic si subtire imi sta lipit si de burta. Sunt virgin.

Fetele oricum vorbesc intre ele...ca si noi de altfel. Dar vreau sa ma lamuresti cu "penisul sta lipt de burta"...ca eu sa mor de inteleg.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Penis mic

scris pe 13 iul 2010 14:07 de CoolPyr0

Fetele oricum vorbesc intre ele...ca si noi de altfel. Dar vreau sa ma lamuresti cu "penisul sta lipt de burta"...ca eu sa mor de inteleg.

nu sta paralel cu pamanul .. intelegi ?
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Penis mic

scris pe 13 iul 2010 14:23 de Incepator

Agata de el vreo 20 l de bere, poate revine paralel cu solul.

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 13 iul 2010 19:52 de dorinda

Sunt disperat. Dupa ce ca am penisul mic si subitire imi sta lipit si de burta. Sunt virgin. Mi-e frica sa-mi incep viata sexuala pentru ca daca o fac cu o fata sa nu afle tot orasul. Sunt prea complexat, nu stiu ce sa fac. Mi-e frica sa o fac cu o fata si dupaia sa afle cu altele. Sunt o persoana mai timida si sunt si prea complex, imi fac foarte multe griji din aceasta cauza. Va rog sa nu faceti misto chiar nu am nevoie de asta

Ei...fetele oricum afla, dar nici chiar tot orasul. Doar nu ai pancarta pe tine pe care scrie ca o ai mica si ai facut sex.
Afla toata lumea daca stai la tara...doar asa.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 13 iul 2010 21:32 de Danny_DaBoss

eh si fetele.. cateodata tac si nu zic nimic ca sa nu se faca nici ele de ras la randul lor..
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Penis mic

scris pe 13 iul 2010 23:18 de SORIN28

Inseamna ca daca era curbat in jos...era belea mare.
Asta e, asta ai, cu asta defilezi. Nu-i place...bafta, urmatoarea va rog.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 14 iul 2010 13:21 de basturk

mda...inteleg ca esti foarte stresat.ne-ai spus off-ul tau.si intrebarea?sau doar te destainuiai ca sa te eliberezi de stres?
cum spun si colegii, ca o ai in sus, in jos, ca iti indica vestul....asta e.important e sa lucreze la parametrii normali.zici ca e mica?c reprezinta pt tine "mica" si cati ani ai tu?sfatul meu este sa iti incepi viata sexuala , iar apoi, dupa ce iti dai seama cu ce ai de a face, te documentezi.bafta

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

scris pe 14 iul 2010 14:23 de CoolPyr0

mda...inteleg ca esti foarte stresat.ne-ai spus off-ul tau.si intrebarea?sau doar te destainuiai ca sa te eliberezi de stres?
cum spun si colegii, ca o ai in sus, in jos, ca iti indica vestul....asta e.important e sa lucreze la parametrii normali.zici ca e mica?c reprezinta pt tine "mica" si cati ani ai tu?sfatul meu este sa iti incepi viata sexuala , iar apoi, dupa ce iti dai seama cu ce ai de a face, te documentezi.bafta

am 17 ani si ptr mine "mica" inseamna ca e subtire si nu e lunga.
sus

penis mic

Guest

scris pe 11 aug 2010 07:45 de penis mic

dar esti singur ca e chear asa de mic.. cred ca mai bine ai incerca so faci ...daca nu risti nu castigi
sus

CA

Junior member
24 mesaje

scris pe 13 aug 2010 15:27 de CA

primii tipi cu care am fost nu erau prea dotati dar chiar nu am avut probleme, adica nu mi-ar fi trecut niciodata prin minte sa ma despart pentru asa ceva sau sa ma plang... ce e drept unele pozitii le cam dadeau bataie de cap, dar orgasm aveam, dar acum depinde de fiecare fata... cu cat e mai mica cu atat unele au orgasm mai repede... ideea e ca daca relatia ajnge la un anumit nivel de incredere nu ai de ce sa iti faci griji... daca iti va reprosa vreodata asa ceva la modul serios, nu prea mai ai ce discuta cu persoana...
sus

atanasoaei

Newbie
1 mesaje

scris pe 16 aug 2010 21:28 de atanasoaei

atn
sus

larisa

Guest

scris pe 17 aug 2010 20:24 de larisa

Ah am si eu o problema cu prietenul meu care cica o are mica si ma tot bate la cap cu asta de parca eu am f***t cai ca sa fac diferenta ori ca macar sa-mi pese...Si serios daca eu pot atesta daca e mica sau nu caci si daca mi-ai da o rigla sa o masor eu tot n-as zice ca e mica...Plus ca eu cred ca el se refera la faptul ca e scurta caci subtire clar nu e, ceea ce cred ca ne face viata grea cand incercam anumite pozitii dar la asta poti da mereu vina pe lipsa d experienta...Ah, si clar nu m-am apucat sa spun pe la prietene ca prietenul meu crede ca o are mica...
sus

dan

Guest

scris pe 24 aug 2010 17:12 de dan

vezi ma de tb ta dute de te f*** ka nu o sa zika nici una nimik.Bafta la f****
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online