pilula de a doua zi

Pagina 1 din 1
1

romeoX

Newbie
9 mesaje

pilula de a doua zi

scris pe 30 aug 2004 16:49 de romeoX

vreau si eu cateva detalii cum se ia , cand se ia , de unde se cumpara , si asa mai departe daca ma poate lumina cineva .... mersi mult astept raspunsuri

sexpert dar mai mic asa )
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: pilula de a doua zi

scris pe 30 aug 2004 16:55 de FireSoul

vreau si eu cateva detalii cum se ia , cand se ia , de unde se cumpara , si asa mai departe daca ma poate lumina cineva .... mersi mult astept raspunsuri

O metoda ar fi sa cauti raspunsuri pe net(chiar in interiorul acestui forum), dar alta metoda, mult mai sigura, este sa te duci la farmacie(loc de unde poti cumpara respectiva pilula) shi sa intrebi.

Save water! drink beer!!!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: pilula de a doua zi

scris pe 30 aug 2004 23:45 de Ionel

O metoda ar fi sa cauti raspunsuri pe net(chiar in interiorul acestui forum), dar alta metoda, mult mai sigura, este sa te duci la farmacie(loc de unde poti cumpara respectiva pilula) shi sa intrebi.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

vera

Guest

Re: pilula de a doua zi

scris pe 31 aug 2004 00:07 de vera

se cumpara de la farmacie,Postinor 2 se numeste,iti citez din prospect:"indicatii terapeutice: contraceptia de urgenta in interval de 72 de ore care urmeaza unui contact sexual neprotejat sau esecului unei metode contraceptive.tratamentul necesita administrarea orala a doua comprimate.eficacitatea tratamentului este maxima daca primul comprimat este administrat cat mai curand posibil (DAR NU MAI TARZIU DE 72 DE ORE)dupa un contact sexual neprotejat.al doilea comprimat treb administrat la 12 ore (dar nu mai tarziu de 16 ore)dupa administrarea primului comprimat.nu sunt recomandabile administrari repetate ale produsului ,in cadrul unui singur ciclu menstrual,deoarece acestea pot duce la perturbarea ciclului menstrual".
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

60 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online