Pilula de a doua zi!

Pagina 1 din 1
1

YaYa

Junior member
10 mesaje

Pilula de a doua zi!

scris pe 20 ian 2010 15:02 de YaYa

Salut tuturor! din motive personale prefer sa nu-mi divulg numele si nici varsta.
Sambata aceasta am facut sex neprotejat cu prietenul meu. Nu cred ca si-a dat drumul in mine. Defapt nici el nu stie prea bine ce s-a intamplat deoarece era prima oara pentru el. Speriat fiind, el mi-a luat pilula de a doua zi pe care am luat-o la jumatrate de ora dupa contactul sexual. Nu pot spune ca am un ciclu regulat uneori imi vine la inceput de luna alteori la sfarsit. Mi-a intarziat dupa calculele mele cam o sapt si putin si sunt speriata. Am facut un test de sarcina dar acesta a iesit negativ. Nu am nici un fel de simptoma de sarcina (greturi, varsaturi, ameteli de dimineata), dar uneori ma doare burta ingrozitor de tare si am o secretie albicioasa. Nu stiu ce sa fac.Sunt insarcinata oare? sau este din cauza pilulei de a doua zi?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 20 ian 2010 15:08 de Psyche

Salut tuturor! din motive personale prefer sa nu-mi divulg numele si nici varsta.
Sambata aceasta am facut sex neprotejat cu prietenul meu. Nu cred ca si-a dat drumul in mine. Defapt nici el nu stie prea bine ce s-a intamplat deoarece era prima oara pentru el. Speriat fiind, el mi-a luat pilula de a doua zi pe care am luat-o la jumatrate de ora dupa contactul sexual. Nu pot spune ca am un ciclu regulat uneori imi vine la inceput de luna alteori la sfarsit. Mi-a intarziat dupa calculele mele cam o sapt si putin si sunt speriata. Am facut un test de sarcina dar acesta a iesit negativ. Nu am nici un fel de simptoma de sarcina (greturi, varsaturi, ameteli de dimineata), dar uneori ma doare burta ingrozitor de tare si am o secretie albicioasa. Nu stiu ce sa fac.Sunt insarcinata oare? sau este din cauza pilulei de a doua zi?

cu siguranta din cauza pilulei.una dintre cele mai bune prietene ale mele a patit acelasi lucru.i-a dereglat ciclul menstrual radical.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

YaYa

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 20 ian 2010 15:16 de YaYa

cu siguranta din cauza pilulei.una dintre cele mai bune prietene ale mele a patit acelasi lucru.i-a dereglat ciclul menstrual radical.

problema este urmatoarea. trebuia sa-mi vina pe 12 ....si sambata cand am avut contactul sexual tot nu imi venise deci deja avea o intarziere de vreo 3-4 zile... dupa ce am luat postinor la 2-3 zile dupa am inceput sa am o stare de greturi, ameteala si durere de cap fix reactiile adverse ale pastilei ...si nush dak si-a facut efectul... de aia mi-e frica... in mod normal cam cat de mult intarzie postinor menstruatia?
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 20 ian 2010 19:07 de yony

ii posibil sa fie tot din cauza pilulei pe care ai luat-o..
insa nu cred ca esty gravida mai ales daca testu a iesit negativ, si sper k l-ai facut la 10 zile dupa contactul sexual..

dar oricum trebuia sa va protejatzi, mai ales k tipul nu are experientza
sus

YaYa

Junior member
10 mesaje

scris pe 20 ian 2010 20:51 de YaYa

ii posibil sa fie tot din cauza pilulei pe care ai luat-o..
insa nu cred ca esty gravida mai ales daca testu a iesit negativ, si sper k l-ai facut la 10 zile dupa contactul sexual..

dar oricum trebuia sa va protejatzi, mai ales k tipul nu are experientza

testul nu specifica o perioada spunea ca in ziua in kre menstruatia este asteptata...
sus

YaYa

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 20 ian 2010 21:29 de YaYa

testul nu specifica o perioada spunea ca in ziua in kre menstruatia este asteptata...

oricum pilula am luat-o corespunzator prima imediat dupa contact si a doua a doua zi de dimineata la aceasi ora si plus ca am vazut ca iti deregleaza mult pe plan hormonal organismul...eu sper doar ca teama asta sa nu se adevereasca :-<
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 20 ian 2010 21:40 de simosimina

Utilizarea pilulei de a doua zi produce o dereglare a menstruaţiei...iar de sarcină nu poate fi vorba! Aşa că stai liniştită o să îţi vină şi menstruaţia!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

YaYa

Junior member
10 mesaje

scris pe 20 ian 2010 22:01 de YaYa

Utilizarea pilulei de a doua zi produce o dereglare a menstruaţiei...iar de sarcină nu poate fi vorba! Aşa că stai liniştită o să îţi vină şi menstruaţia!

sper deoarece sunt intr-un an foarte stresant si greu din viata mea si un copil mi-ar complica viata intrun mod inimaginabil de mare...mai e o prb cand ma palpez pe burta in zona de jos aproape de ovare ma doare ingrozitor de tare ...sa fie vorba oare si de o raceala avand in vedere si vremea de afara?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 20 ian 2010 23:14 de simosimina

sper deoarece sunt intr-un an foarte stresant si greu din viata mea si un copil mi-ar complica viata intrun mod inimaginabil de mare...mai e o prb cand ma palpez pe burta in zona de jos aproape de ovare ma doare ingrozitor de tare ...sa fie vorba oare si de o raceala avand in vedere si vremea de afara?

Da..sigur este vorba de o răceală. Umblă şi tu mai îmbrăcată ) fără burtă "goală"
Dacă ai luat pilula de a doua zi nu ai de ce să îţi faci griji! Este sigura 100%!

sus

YaYa

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 20 ian 2010 23:37 de YaYa

Da..sigur este vorba de o răceală. Umblă şi tu mai îmbrăcată ) fără burtă "goală"
Dacă ai luat pilula de a doua zi nu ai de ce să îţi faci griji! Este sigura 100%!

nu sunt genul de fata care umbla despuiata cum zice bunicamea ....sunt genul mai imbracata dar nenorocul meu a fost sa ies in adidasi fix cand ningea...anyways merci frumos de sfaturi ...sper sa fie okay ...cand o sa aflu mai multe despre prb o sa va spun ....sper sa nu am vreun copil in asteptare...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 20 ian 2010 23:49 de simosimina

nu sunt genul de fata care umbla despuiata cum zice bunicamea ....sunt genul mai imbracata dar nenorocul meu a fost sa ies in adidasi fix cand ningea...anyways merci frumos de sfaturi ...sper sa fie okay ...cand o sa aflu mai multe despre prb o sa va spun ....sper sa nu am vreun copil in asteptare...

îţi întârzie şi din cauza pilulei şi din cauza răcelii...deci NU copil

sus

YaYa

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 21 ian 2010 00:06 de YaYa

ms mult ca ma ajuti sa gandesc pozitiv ...
sus

YaYa

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 21 ian 2010 13:58 de YaYa

ms mult ca ma ajuti sa gandesc pozitiv ...

cand ma plapez pe burta sunt mai tare decat deobicei ...e vreun semn sau ceva?
sus

YaYa

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pilula de a doua zi!

scris pe 22 ian 2010 23:41 de YaYa

ori sunt eu paranoia si ma sperii din orice...ori reactiile advesre ale postinorului sunt identice cu cele ale unei sarcini...maine ma duc sa imi mai iau un test de sarcina ...dupa o sapt de la incident
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 ian 2010 02:12 de ExoticDream

ori sunt eu paranoia si ma sperii din orice...ori reactiile advesre ale postinorului sunt identice cu cele ale unei sarcini...maine ma duc sa imi mai iau un test de sarcina ...dupa o sapt de la incident

Tot maine iti voi muta subiectul la "Viata sexuala"!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 23 ian 2010 11:53 de simosimina

te rog să nu mai fi aşa de disperată!!! Ţi-am spus că nu ai cum! Întreabă şi un doctor, naiba!!! Nu te mai stresa atât degeaba

sus

euu

Guest

scris pe 7 feb 2010 20:07 de euu

...daca intretin relatii sexuale cu partenerul meu pentru prima(eu fiind virgina...el nu) data si isi da drumul in mine(fara sa vrea)si dupa o ora iau pilula aceea cate sanse sunt sa raman insarcinata???
sus

euu

Guest

...daca intretin relatii sexuale cu partenerul meu pentru prima(eu fiind virgina...el nu) data si isi da drumul in mine(fara sa vrea)si dupa o ora iau pilula aceea cate sanse sunt sa raman insarcinata???
sus

euu

Guest

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

190 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online