Poate ramane insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

anonim234

Newbie
7 mesaje

Poate ramane insarcinata?

scris pe 26 mar 2009 22:17 de anonim234

am o prietena de 6 luni s acum ceva s-a hotorat sa isi inceapa viatza sexuala alturi de mine.....ea are doar 15 ani jumatate ... s intr-o zi am facut sex pana in momentul in kre mi-am dat drumul in ea .... imediat la kteva ore a luat anticoncetionalele de dupa .....este posibil sa i se intample ceva ? sau sa ramana gravida ??.... la kt timp dupa luarea anticonceptionalele va putea face sex din nou ? exista o perioada de timp specifica?.. pe prospectul anticonceptionalelor scrie k nu este indicat sa se faca pana la venirea ciclului dar ea nu are ciclul regulat s de la aceste pastite poate sa se deregleze s mai mult ....deci ... knd voi putea face sex q ea din nou ?:-??...
sus

anonim234

Newbie
7 mesaje

Re: poate ramane insarcinata ?:-?

scris pe 27 mar 2009 09:14 de anonim234

imi da s mie cnv un raspuns??????
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: poate ramane insarcinata ?:-?

scris pe 27 mar 2009 09:16 de pacpac

imi da s mie cnv un raspuns??????

eu din ce stiu cam dupa 1 luna de cand a inceput sa ia anticonceptionale poti termina in ea.
Are mari sanse sa ramana daca ai terminat in ea.

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

anonim234

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: poate ramane insarcinata ?:-?

scris pe 27 mar 2009 09:18 de anonim234

nu am terminat in ea deci acum kt timp nu mai voi putea sa fac sex q ea :-?? .... a luat anticonceptionalele de dupa in 2 ore :|...
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: poate ramane insarcinata ?:-?

scris pe 27 mar 2009 09:29 de pacpac

nu am terminat in ea deci acum kt timp nu mai voi putea sa fac sex q ea :-?? .... a luat anticonceptionalele de dupa in 2 ore :|...

mai omule,din ce stiu eu,daca le ia azi,peste o luna poti sa ejaculezi in ea fara probleme.eu asa stiu,dar poate si mai devreme.Daca nu ai terminat in ea,nu are cum sa ramana gravida.facti si voi cu prezervativ pana luna viitoare si gata

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 11:29 de ExoticDream

la kt timp dupa luarea anticonceptionalele va putea face sex din nou ? exista o perioada de timp specifica?.. pe prospectul anticonceptionalelor scrie k nu este indicat sa se faca pana la venirea ciclului dar ea nu are ciclul regulat s de la aceste pastite poate sa se deregleze s mai mult ....deci ... knd voi putea face sex q ea din nou ?:-??...

Doamne, ce grabit esti, mai! Dupa ce ca are doar 15 ani si ati facut deja greseala sa nu va protejati, dupa ce ca organismul ei este supus "bombei" hormonale din pastilele de dupa plus ca probabil de-abia ai dezvirginat-o, tie iti sta gandul numai la sex?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

anonim234

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 11:51 de anonim234

nu imi sta gandul numai la sex dar vroiam sa stiu pentruk mie frica sa nu facem din nou o greseala ....:|

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 13:18 de simosimina

am o prietena de 6 luni s acum ceva s-a hotorat sa isi inceapa viatza sexuala alturi de mine.....ea are doar 15 ani jumatate ... s intr-o zi am facut sex pana in momentul in kre mi-am dat drumul in ea .... imediat la kteva ore a luat anticoncetionalele de dupa .....este posibil sa i se intample ceva ? sau sa ramana gravida ??.... la kt timp dupa luarea anticonceptionalele va putea face sex din nou ? exista o perioada de timp specifica?.. pe prospectul anticonceptionalelor scrie k nu este indicat sa se faca pana la venirea ciclului dar ea nu are ciclul regulat s de la aceste pastite poate sa se deregleze s mai mult ....deci ... knd voi putea face sex q ea din nou ?:-??...

daca ia pentru prima data anticonceptionale...trebuie sa la ia in prima zi in care ii vine menstruatia ..plus ca urmatoarele 5 ziel trebuie sa o faca protejat ...si abia apoi nu mai are nici un stres..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

an

Guest

Re: Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 13:22 de an

s dk ia fix dupa ce mi-am dat drumu in ea ? poate ramane insarcinata....?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 13:25 de simosimina

s dk ia fix dupa ce mi-am dat drumu in ea ? poate ramane insarcinata....?

mai..anticonceptionalele se iau zilnic..aprox la aceeasi ora..
sau tu vorbesti de pilula de a doua zi?explica si tu sa intelegem si noi. Zi numele lor...ceva ca sa stim si noi la ce te referi..

sus

an

Guest

Re: Re: Re: Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 13:43 de an

prostinol
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 13:46 de pacpac

mai..anticonceptionalele se iau zilnic..aprox la aceeasi ora..
sau tu vorbesti de pilula de a doua zi?explica si tu sa intelegem si noi. Zi numele lor...ceva ca sa stim si noi la ce te referi..

ei au facut sex,a terminat in ea si apoi s-au apucat de luat pastile.Pana at nu luase)

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 13:50 de simosimina

prostinol

..nu era cumva postinor?

sus

an

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane insarcinata?

scris pe 27 mar 2009 15:27 de an

ba da postinol s nu am terminat in ea
sus

anonim234

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane insarcina

scris pe 27 mar 2009 20:21 de anonim234

exista vreun risc ?
sus

anonim234

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane insar

scris pe 27 mar 2009 20:59 de anonim234

imi raspunde cnv ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: poate ramane insarcinata ?:-?

scris pe 28 mar 2009 01:45 de ExoticDream

nu am terminat in ea

am facut sex pana in momentul in kre mi-am dat drumul in ea ....

Te-ai hotarat? In ea sau.... in ea?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

anonim234

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: poate ramane insarcinata ?:-?

scris pe 28 mar 2009 10:21 de anonim234

mi-am dat drumu in ea dar nu am terminat in ea :P
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: poate ramane insarcinata ?

scris pe 28 mar 2009 11:21 de simosimina

) pay cum vine mai asta? ti-ai dat drumul in ea da nu ai terminat in ea??? explica-ne si noua cum vine asta...ca normal si de drept...inseamna acelasi lucru..

sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: poate ramane insarcinata ?

scris pe 28 mar 2009 11:35 de Farfalla

Atata timp cat a luat postinor la doua ore nu poate ramane insarcinata, s-ar putea sa i se deregleze un pic ciclul, dar asta depinde de la femeie la femeie.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online