Posibila sarcina

Pagina 1 din 1
1

SimonaRadu2144

Junior member
35 mesaje

Posibila sarcina

scris pe 22 ian 2010 21:52 de SimonaRadu2144

Buna seara...Stiti, treaba sta asa...eu...am un iubit. Si cu acest iubit am inceput sa fac prostioare. PRoma data a introdus un deget in vagin si mi-e frica ca...s-a rupt himenul. A-2a zi, a incercat cu penisul. El in acel moment era foarte excitat si foarte ud...penisul a intrat pana la jumatate in vagin. Nu a ejaculat pentru ca m-am oprit. A intrat o sg data...E posibil sa fiu insarcinata?

Simona.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Posibila sarcina

scris pe 22 ian 2010 21:57 de McLove

Buna seara...Stiti, treaba sta asa...eu...am un iubit. Si cu acest iubit am inceput sa fac prostioare. PRoma data a introdus un deget in vagin si mi-e frica ca...s-a rupt himenul. A-2a zi, a incercat cu penisul. El in acel moment era foarte excitat si foarte ud...penisul a intrat pana la jumatate in vagin. Nu a ejaculat pentru ca m-am oprit. A intrat o sg data...E posibil sa fiu insarcinata?

Da, este posibil sa ramai insarcinata. Ai zis ca el era foarte excitat, atunci elimina "picatura placerii" care contine spermatozoizi.
Incearca sa faci un test de sarcina!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

SimonaRadu2144

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Posibila sarcina

scris pe 22 ian 2010 21:58 de SimonaRadu2144

Da, este posibil sa ramai insarcinata. Ai zis ca el era foarte excitat, atunci elimina "picatura placerii" care contine spermatozoizi.
Incearca sa faci un test de sarcina!

Ideea e ca daca raman gravida, el ia 10 ani pentru intetinere de relatii sexuale cu minori, si eu mananc papara mare.

Simona.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Posibila sarcina

scris pe 22 ian 2010 22:07 de McLove

Ideea e ca daca raman gravida, el ia 10 ani pentru intetinere de relatii sexuale cu minori, si eu mananc papara mare.

Stai linistita ca nu e chiar asa.

Daca e sa ramai insarcinata, decideti impreuna ce doriti sa faceti cu copilul.

PS: Din simpla curiozitate, cati ani ai? Sper ca nu 14-15 ani...

sus

SimonaRadu2144

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina

scris pe 22 ian 2010 22:10 de SimonaRadu2144

Stai linistita ca nu e chiar asa.

Daca e sa ramai insarcinata, decideti impreuna ce doriti sa faceti cu copilul.

PS: Din simpla curiozitate, cati ani ai? Sper ca nu 14-15 ani...

15 am. Da, stiu, o sa-mi sariti toti in cap...asa cum face toata lumea de obicei.

Simona.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina

scris pe 22 ian 2010 22:13 de McLove

15 am. Da, stiu, o sa-mi sariti toti in cap...asa cum face toata lumea de obicei.

Probabil...

Din intamplare, nu o sa te acuz, pentru ca nu am de ce. Dar, e bine ce ai facut?

Incearca sa faci un test de sarcina, inca nu e batut in cuie. Sunt sanse mici sa ramai insarcinata... Dar, e bine sa te gandesti si la riscul asta.

sus

SimonaRadu2144

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina

scris pe 22 ian 2010 22:20 de SimonaRadu2144

Probabil...

Din intamplare, nu o sa te acuz, pentru ca nu am de ce. Dar, e bine ce ai facut?

Incearca sa faci un test de sarcina, inca nu e batut in cuie. Sunt sanse mici sa ramai insarcinata... Dar, e bine sa te gandesti si la riscul asta.

Deci...in procente...care ar fi sansele?

Simona.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina

scris pe 23 ian 2010 09:59 de basturk

Deci...in procente...care ar fi sansele?

0.5%

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 23 ian 2010 10:51 de cherry_dream

of of, de ce faceti prostioare fara sa va protejati? inainte de a trece la chestii din-astea, ar trebui sa va informati..sa stiti ce faceti..nu mai luati sexul ca pe un joc, pentru ca nu e.e ceva serios.

exista un risc sa ramai insarcinata, fa un test de sarcina dupa 10 zile de la contact ...

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 23 ian 2010 11:40 de simosimina

ştii că picătura plăcerii conţine spermatozoizi...însă..părerea mea este că nu ai rămas! Dar! Data viitoare fără jocuri din astea fără "cap" ca mai apoi să nu regreţi

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

SimonaRadu2144

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Posibila sarcina

scris pe 23 ian 2010 12:16 de SimonaRadu2144

ştii că picătura plăcerii conţine spermatozoizi...însă..părerea mea este că nu ai rămas! Dar! Data viitoare fără jocuri din astea fără "cap" ca mai apoi să nu regreţi

au trecut 3 saptamani de la contact...am facut astazi testul...a iesit negativ...o sa fac inca unul peste 10 zile...

Simona.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 23 ian 2010 13:55 de McLove

au trecut 3 saptamani de la contact...am facut astazi testul...a iesit negativ...o sa fac inca unul peste 10 zile...

Faci la 10 zile de la un contact sexual, nu la 10 zile dupa ce postezi pe forum.

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 23 ian 2010 14:44 de cherry_dream

pai si daca a iesit negativ, de ce te mai stresezi atat? nu ai de ce sa mai faci inca unul peste 10 zile.

sus

SimonaRadu2144

Junior member
35 mesaje

scris pe 23 ian 2010 15:16 de SimonaRadu2144

pai si daca a iesit negativ, de ce te mai stresezi atat? nu ai de ce sa mai faci inca unul peste 10 zile.

Eu sunt mai paranioca...i-am facut ieri prietenului meu capul calendar.

Simona.
sus

SimonaRadu2144

Junior member
35 mesaje

scris pe 23 ian 2010 17:36 de SimonaRadu2144

de ce sa nu mai am? daca nu a iesit corect? Mi-e frica pentru ca intarzie si ciclul.

Simona.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina

scris pe 23 ian 2010 18:28 de cherry_dream

de ce sa nu mai am? daca nu a iesit corect? Mi-e frica pentru ca intarzie si ciclul.

iti poate intarzia si pentru ca esti stresata ... asa ca incearca sa te linistesti.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

60 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online