Posibila sarcina?!!!!

Pagina 1 din 1
1

toybox

Newbie
2 mesaje

Posibila sarcina?!!!!

scris pe 21 oct 2010 19:45 de toybox

Buna seara, am si eu o problema de ceva timp eu si prietenul meu nu mai folosim prezervativ decat la sfarsit cand este aproape sa finalizam. El nu si-a dat drumul in mine dar totusi am o intarziere de 2 zile a CM si astazi am avut o pata rosie-rozalie pe lenjerie. Sunt foarte ingrijoarata poate fi vorba de o sangerare de nidatie? In ultimul timp am avut o pofta de mancare foarte mare si dureri in zona lombara. Sunt sanse sa fiu insarcinata? Pot face un test de sarcina si rezultatul sa fie corect?! Va rog sa ma lamuriti, multmesc anticipat!
sus

roza01

Senior member
62 mesaje

Re: Posibila sarcina?!!!!

scris pe 21 oct 2010 20:17 de roza01

Testul il faci dupa 7 zile iar daca il faci corect,nu are cum sa-ti dea eroare..Nu cred ca esti insarcinata dar aveti grija si protejati-va
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Posibila sarcina?!!!!

scris pe 21 oct 2010 21:26 de Psyche

Buna seara, am si eu o problema de ceva timp eu si prietenul meu nu mai folosim prezervativ decat la sfarsit cand este aproape sa finalizam. El nu si-a dat drumul in mine dar totusi am o intarziere de 2 zile a CM si astazi am avut o pata rosie-rozalie pe lenjerie. Sunt foarte ingrijoarata poate fi vorba de o sangerare de nidatie? In ultimul timp am avut o pofta de mancare foarte mare si dureri in zona lombara. Sunt sanse sa fiu insarcinata? Pot face un test de sarcina si rezultatul sa fie corect?! Va rog sa ma lamuriti, multmesc anticipat!

da,sunt sanse sa fi insarcinata. lichid preejaculator sigur a eliminat si acela contine si el spermatozoizi.
deci,prea bine.

despre pata aia rozalie nu stiu ce sa zic,dar normal ar fi fost sa iti vina ciclul ca de obicei.

testul ti-l poti face din prima zi de intarziere. si daca e sa-l raportezi la actul sexual,dupa 10 zile.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Posibila sarcina?!!!!

scris pe 21 oct 2010 22:12 de suchi

Testul il faci dupa 7 zile iar daca il faci corect,nu are cum sa-ti dea eroare..Nu cred ca esti insarcinata dar aveti grija si protejati-va

testul de sarcina il poti face imediat,nu neaparat dupa 7 zile
dak sia pus prezervativul la sfarsit,asta nu insemana k nu poti ramane insarcinata,si fara sa ejaculeze in tine poti romana,doar prin lichidul ala seminal care il elimina el ptr lubrifiere
fati testul de sarcinia cat mai curand

tot noi,dragi tovarasi
sus

Cuprins

Junior member
44 mesaje

scris pe 21 oct 2010 22:16 de Cuprins

despre pata aia rozalie nu stiu ce sa zic,dar normal ar fi fost sa iti vina ciclul ca de obicei.

Hai ca 2 zile nu-i mult. O mai fi racit si fata, o mica infectie ceva..
Normal ca ar fi bine sa faca si testul dar inca nu-i "moarte de om".
sus

toybox

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: Posibila sarcina?!!!!

scris pe 21 oct 2010 22:50 de toybox

Hai ca 2 zile nu-i mult. O mai fi racit si fata, o mica infectie ceva..
Normal ca ar fi bine sa faca si testul dar inca nu-i "moarte de om".
Multumesc mult de raspuns dar credeti ca acea pata putea fi o sangerare de nidatie? ce cauza poate avea?!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 22 oct 2010 07:37 de Psyche

mai studiaza

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 24 oct 2010 14:51 de simosimina

testul se face la 10 zile de la contactul respectiv.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Posibila sarcina?!!!!

scris pe 24 oct 2010 23:07 de Leroy

2 zile de intarziere nu inseamna mai nimic, probabil nu e prima data cand o faceti in modul asta (fara prezervativ la inceput iar spre final "cu") asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi...
Sunt o multime de factori ce pot influienta intarzierea asta...
Daca si numai daca, ca la matematica, intarzie mai mult de vreo 7 zile, atunci fa-ti un test de sarcina, ala iti va spune ce se intampla de fapt...

Festina Lente !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online