postinor2

Pagina 1 din 1
1

bianca24

Newbie
4 mesaje

postinor2

scris pe 16 nov 2004 21:46 de bianca24

Eu am luat Postinor la 9ore dupa ce s-a produs ejacularea si la 6 zile dupa ce am luat tratamentul mi-a aparut o mica sangerare care ma tine de 6 zile.Am fost la medic si mi-a prescis o serie de medicamente majoritatea INJECTABILE!!!! Acum astept sa termin tratamentul sa vad daca imi trece.Daca nu, mi-a spus ca va trebui sa ma chiureteze. Care poate sa-mi dea o explicatie la ce mi se intampla? mersic!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: postinor2

scris pe 17 nov 2004 07:39 de nemesis

Eu am luat Postinor la 9ore dupa ce s-a produs ejacularea si la 6 zile dupa ce am luat tratamentul mi-a aparut o mica sangerare care ma tine de 6 zile.Am fost la medic si mi-a prescis o serie de medicamente majoritatea INJECTABILE!!!! Acum astept sa termin tratamentul sa vad daca imi trece.Daca nu, mi-a spus ca va trebui sa ma chiureteze. Care poate sa-mi dea o explicatie la ce mi se intampla? mersic!

...si noi ar trebui sa ghicim care sunt medicamentele injectabile, si modul in care te-a consultat, si ce doctor te-a consultat, si de ce apar postinor si postinor2, si multe alte lucruri draga bianca si ar trebui sa-ti dam un raspuns!?
Macar daca pui o intrebare da mai multe detalii si fii coerenta!
Nu suntem la Neti Sandu sa ghicim in stele!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

lumi

Guest

Re: Re: postinor2

scris pe 16 mai 2006 20:35 de lumi

si noi ar trebuii sa ghicim de ce esti tu atat de irascibil
sus

lumi

Guest

Re: postinor2

scris pe 16 mai 2006 20:38 de lumi

si pt ca asa e frumos,si daca ai cei 7 ani de acasa sa ma dau si eu cu parerea,fiind la facultatea de medicina,chiuretajele se fac in cazuri de tumori care defapt si sangereaza,de ce nu ai intrebat medicul,el are datoria de ati raspunde
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online