Pot fi insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

Selena

Guest

Pot fi insarcinata?

scris pe 11 apr 2008 23:12 de Selena

Sunt virgina si ieri seara am dormit la iubitul meu cu care sunt de jumate de an,chestia e ca ne-am jucat putzin,el era excitat...si penisul lui se freca de vaginul meu...nu a ejaculat ...totusi era un lichid de la el...Dupa care mi-a spus sa punem un prezervativ ca sa fie mai sigure jocurile noastre...nu a fost penetrare nici vorba...Poate fi de la acea frecare de vreo 3-5 min. si putzin din ceva lichid de la el sa ramin insarcinata,caci am citit multe...si am intzeles ca daca sperma e in contact cu vaginul(chiar si fara penetrare) poate duce in unele cazuri si la sarcina,desi eu sunt virgina inca
Va rog sa va da-tzi cu parerea ce-i care stiu cite ceva despre asta
Mersi anticipat !
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Pot fi insarcinata?

scris pe 12 apr 2008 08:44 de SORIN28

Sunt virgina si ieri seara am dormit la iubitul meu cu care sunt de jumate de an,chestia e ca ne-am jucat putzin,el era excitat...si penisul lui se freca de vaginul meu...nu a ejaculat ...totusi era un lichid de la el...Dupa care mi-a spus sa punem un prezervativ ca sa fie mai sigure jocurile noastre...nu a fost penetrare nici vorba...Poate fi de la acea frecare de vreo 3-5 min. si putzin din ceva lichid de la el sa ramin insarcinata,caci am citit multe...si am intzeles ca daca sperma e in contact cu vaginul(chiar si fara penetrare) poate duce in unele cazuri si la sarcina,desi eu sunt virgina inca
Va rog sa va da-tzi cu parerea ce-i care stiu cite ceva despre asta
Mersi anticipat !

Eu nu m-as apuca sa cumpar hainute pentru bebel

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

smile

Guest

Re: Re: Pot fi insarcinata?

scris pe 12 apr 2008 16:09 de smile

Nu te speria..orice fata poate fi in locul tau..bine eu ink nu am ajuns aici dar..nu cred k poty ramane insarcinata deoarece spermatozoizii nu pot patrunde in vagin dak esty ink virgina
...data viitoare sa iei niste masuri de prekutie...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Pot fi insarcinata?

scris pe 12 apr 2008 17:29 de SORIN28

Nu te speria..orice fata poate fi in locul tau..bine eu ink nu am ajuns aici dar..nu cred k poty ramane insarcinata deoarece spermatozoizii nu pot patrunde in vagin dak esty ink virgina
...data viitoare sa iei niste masuri de prekutie...

Cine te-a pacalit ca daca fata e virgina nu poate ramane insarcinata?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ionut

Guest

Re: Re: Re: Re: Pot fi insarcinata?

scris pe 12 apr 2008 19:23 de ionut

stai mai linistita, nu poti ramane insarcinata, e aproape imposibil pana ajung spermatozoizii in interiorul vaginului isi dau duhu,,, stai fara griji.
data viitoare sa-si puna un prezervativ k sa nu mai ai temerii de genu asta.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online