Pot ramane insarcinata daca.......

Pagina 1 din 1
1

dani2u

Newbie
2 mesaje

Pot ramane insarcinata daca.......

scris pe 10 oct 2007 15:10 de dani2u

La sfarsitul lunii trecute am facut dragoste cu prietenul meu........a fost ok pana cand la sfarsit cand a iesit din pacate prezervativul a ramas inauntru(si da si-a dat drumu)......
Pot ramane insarcinata daca s-a intamplat ce v-am scris mai sus?
Dupa 3 zile(parca) mi-a venit ciclu(era perioada cand trebuia sa imi vina)
Si acum astept sa imi vine si luna asta(tot la sfarsit trebuie)
Am vrut sa iau pastila de a 2 zi dar nu am avut voie pt ca trbuiau sa treaca 6 luni de la ultima data cand ai luat-o si nu trecusera.
As vrea sa imi fac un test de sarcina dar mi-e frica si oricum daca mi-a venit eu nu cred ca as putea ramane nu?
Help me pls.

fericirea e ceva care nu se atinge niciodata.......
Dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: pot ramane insarcinat daca.......

scris pe 10 oct 2007 16:26 de baby

fa-ti mai bine un test de sarcina...macar sa fii sigura...eu stiu o pers care avea ciclu si era insarcinata in 3 luni....e drept rar se intampla dar......totul e posibil.....asa k fa testul!!

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Pot ramane insarcinata daca.......

scris pe 11 oct 2007 15:41 de Ionel

La sfarsitul lunii trecute am facut dragoste cu prietenul meu........a fost ok pana cand la sfarsit cand a iesit din pacate prezervativul a ramas inauntru(si da si-a dat drumu)......
Pot ramane insarcinata daca s-a intamplat ce v-am scris mai sus?
Dupa 3 zile(parca) mi-a venit ciclu(era perioada cand trebuia sa imi vina)
Si acum astept sa imi vine si luna asta(tot la sfarsit trebuie)
Am vrut sa iau pastila de a 2 zi dar nu am avut voie pt ca trbuiau sa treaca 6 luni de la ultima data cand ai luat-o si nu trecusera.
As vrea sa imi fac un test de sarcina dar mi-e frica si oricum daca mi-a venit eu nu cred ca as putea ramane nu?
Help me pls.

De regula, daca ti-a venit ciclul menstrual, ovulul mort a fost eliminat. Inainte de prima zi de menstruatie exista o perioada infertila, care depinde de numarul de zile de la inceputul menstruatiei la alt inceput. Daca ciclul e de 21 de zile, perioada infertila de dinainte de prima zi de menstruatie e de 3 zile, apoi ea creste cu atatea zile cu cat ciclul menstrual e mai mare.
Dar, asa cum zice baby, fa-ti un test de sarcina. De ce sa nu fi sigura si sa dormi linistita?

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

dani2u

Newbie
2 mesaje

10x

scris pe 11 oct 2007 16:05 de dani2u

ms pt ca mi-ati raspuns.......deci sa inteleg ca exista sanse destul de mici
acum inca o intrebare........dupa ce mi-a trecut ciclu iar am facut dragoste numai ca de data asta s-a intamplat altceva
a curs pe langa
e posibil sa raman si de la faza asta?
ufff parca numai noua ni se intampla
una dupa alta

fericirea e ceva care nu se atinge niciodata.......
Dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re:

scris pe 11 oct 2007 16:55 de baby

wow da voi chiar aveti ghinion....cel mai sigur....faci testul de fiecare data knd o patesti...succes!!! sper sa nu mai patiti de astea k e prea stresant

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: 10x

scris pe 12 oct 2007 01:03 de Ionel

ms pt ca mi-ati raspuns.......deci sa inteleg ca exista sanse destul de mici
acum inca o intrebare........dupa ce mi-a trecut ciclu iar am facut dragoste numai ca de data asta s-a intamplat altceva
a curs pe langa
e posibil sa raman si de la faza asta?
ufff parca numai noua ni se intampla
una dupa alta

Nu inteleg, cum a curs pe langa? Dupa menstruatie e o alta perioada infertila de 9-10 zile de la prima zi. Deci daca n-au trecut decat cel mult 9 zile de la prima zi de menstruatie inclusiv, nesansa de a ramane gravida e de 99,99% (sansa de a ramane e de 0,01%).
http://www.seximus.ro/articole/metoda_calendar.php
http://sexpert.ro/articole/viata_sexuala/despre_contraceptie/contraceptia_naturala.html

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: 10x

scris pe 12 oct 2007 08:21 de Bozgoru

daca ciclul a venit.. e imposobil sa fii insarcinata.. cred ca nici o femela din cei 400 de mii de ani de existenta a omului nu a ramas insarcinata si apoi sa-i vina ciclul la cateva zile
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: 10x

scris pe 12 oct 2007 10:03 de Nekunoskuta

daca ciclul a venit.. e imposobil sa fii insarcinata.. cred ca nici o femela din cei 400 de mii de ani de existenta a omului nu a ramas insarcinata si apoi sa-i vina ciclul la cateva zile

Nu te hazarda in astfel de afirmatii daca nu ai date concrete!

Nimic...
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 12 oct 2007 15:01 de baby

bozgoru---chiar eu cunosc un caz in care era insarcinata si in primele 3luni de sarcina a avut ciclu....deci nu e imposibil

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: 10x

scris pe 12 oct 2007 16:25 de Ionel

Fetele au dreptate. Stiu ele de ce!!!! Sunt dereglari ale sexualitatii feminine. Asta e. Nu sunt dese, dar exista.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online