Prea mare

Pagina 1 din 1
1

Barix

Guest

Prea mare

scris pe 3 sep 2004 23:14 de Barix

Pana acum am citit pe forum multi baieti se plang ca au penisul prea mic. Nu este bine, dar macar ei il pot introduce in vagin. Dar ce sa fac eu ca-l am de 25 cm lungime si n-ar fi asta cel mai rau, daca nu ar fi gros, incat sa nu-l nu intre.
De cate ori am vrut sa fac sex, cand mi-a fost vazut penisul, femeile au fugit. Am incercat chiar cu o prostituata, dar mi-a spus ca asta pentru ea e meserie si nu vrea sa o nenorocesc.
Am incercat, fara sa-mi vada penisul sau sa-l pipaie, dar nu am putut sa-l introduc.
Ce pot face?
La cei 25 de ani nu pot sa fac decat laba si asta cu amandoua miinile.
sus

Barix

Guest

Re: Prea mare

scris pe 4 sep 2004 21:36 de Barix

Pana acum am citit pe forum multi baieti se plang ca au penisul prea mic. Nu este bine, dar macar ei il pot introduce in vagin. Dar ce sa fac eu ca-l am de 25 cm lungime si n-ar fi asta cel mai rau, daca nu ar fi gros, incat sa nu-l nu intre.
De cate ori am vrut sa fac sex, cand mi-a fost vazut penisul, femeile au fugit. Am incercat chiar cu o prostituata, dar mi-a spus ca asta pentru ea e meserie si nu vrea sa o nenorocesc.
Am incercat, fara sa-mi vada penisul sau sa-l pipaie, dar nu am putut sa-l introduc.
Ce pot face?

Nu-mi poatr da nimeni o lamurire cat de mica?
sus

Vili

Guest

Re: Re: Prea mare

scris pe 5 sep 2004 01:04 de Vili

Caut-o pe Sabba. Ea nu-ti da lamuriri teoretice. Cu ea treci la practica. Si asa a zis ca am postat aici, acum am facut-o.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 5 sep 2004 01:06 de sabba

Caut-o pe Sabba. Ea nu-ti da lamuriri teoretice. Cu ea treci la practica. Si asa a zis ca am postat aici, acum am facut-o.

aveam un caine!
Cand vroiam sa-mi bat joc de el ziceam: cauta, cauta! Si mirosea tampitu' toata curtea!

Deci: cauta-ma, cauta-ma!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Vili

Guest

Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 5 sep 2004 11:24 de Vili

aveam un caine!
Cand vroiam sa-mi bat joc de el ziceam: cauta, cauta! Si mirosea tampitu' toata curtea!

Deci: cauta-ma, cauta-ma!

Eu n-am nevoie de lamuriri de la tine "in direct", acum. Poate altadata,acum am o "lamuritoare" de-mi sar capacele.
sus

Margarit

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 5 sep 2004 12:44 de Margarit

Eu n-am nevoie de lamuriri de la tine "in direct", acum. Poate altadata,acum am o "lamuritoare" de-mi sar capacele.

Dar daca Sabba e mai buna decat a ta?
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

scris pe 5 sep 2004 14:25 de Mikii

Ce pot face?

Am auzit ca sunt femei care ar folosi una de cal. Da anunt in mass-media si o sa-ti gasesti o partenera. Chiar si numai pentru a te satisface, daca nu va fi cu dragoste.

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 5 sep 2004 23:02 de sabba

Nu-i problema!
Am sa stau cuminte pe presuletul meu si am sa astept sa ai nevoie de mine!

sus

Vili

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 6 sep 2004 16:29 de Vili

Dar daca Sabba e mai buna decat a ta?

Nu npot sa stiu pana n-o incerc.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 6 sep 2004 16:35 de sabba

Nu npot sa stiu pana n-o incerc.

oooo, dragu' de vili!
Chiar iti simteam lipsa!
Iar incepem cu polemica asta?
Te-am incercat eu pe tine si n-ai reusit sa-mi faci fata! Crezi ca daca ma mai incerci odata o sa poti mai mult?
Hai, ma vili, da-o naibii.....sunt eu genu' care pot sa ma multumesc cu 5 minute amarate......

sus

Vili

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 6 sep 2004 16:40 de Vili

oooo, dragu' de vili!
Chiar iti simteam lipsa!
Iar incepem cu polemica asta?
Te-am incercat eu pe tine si n-ai reusit sa-mi faci fata! Crezi ca daca ma mai incerci odata o sa poti mai mult?
Hai, ma vili, da-o naibii.....sunt eu genu' care pot sa ma multumesc cu 5 minute amarate......

Da' ce, esti activista de partid de vrei mai mult, mai repede, mai bine?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 6 sep 2004 16:42 de ExoticDream

Pana la urma n-a rabdat tritrandafirul din tine si te-ai dat de gol!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 6 sep 2004 16:55 de sabba

Ihi! In cazul tau poti sa ma consideri o infocata activista de partid pentru ca nu-mi convide deloc sloganul, putin si groaznic!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 6 sep 2004 17:11 de Infector

Ce pot face?

Frate.... mai minte omu da mai bea si apa
Totusi ai putea sa ti-o vinzi la IML si din banii luati sa-ti faca Dr. Lascar una mai "normala"

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Y

Guest

scris pe 6 sep 2004 18:16 de Y

Frate.... mai minte omu da mai bea si apa
Totusi ai putea sa ti-o vinzi la IML si din banii luati sa-ti faca Dr. Lascar una mai "normala"

A revenit mizeria pe forum. Nu a putut sa reziste. Isi rodea unghiile de ciuda ca ddiscutiile merg asa bine pe forum fara "el, infector - mizeria intruchipata".
Nu are nici mandrie, nici remuscari. Se retrage cu coada intre picioare, sutinand sus si tare ca nu mai sta cu noi, dar revine cu mai multa mizerie. Cred ca si-a incarcat "bateriile" la latrina din curte (spunea ca nu sta la bloc).
sus

nashu'

Guest

scris pe 6 sep 2004 22:27 de nashu'

da si tu un anunt si o sa vezi ca sint destule doritoare... da' apropo,tu ce maninci???
sus

Vili

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mare

scris pe 7 sep 2004 21:45 de Vili

Ihi! In cazul tau poti sa ma consideri o infocata activista de partid pentru ca nu-mi convide deloc sloganul, putin si groaznic!

Atunci sunt trup, energie sexuala si ... alaturi de tine.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea m

scris pe 8 sep 2004 12:11 de ExoticDream

Atunci sunt trup, energie sexuala si ... alaturi de tine.

Oare chestia aia a ta ( = puncte-punctele alea) nu face parte din trupul tau??? Ciudat!!! In cazul asta, vino cu sacosa!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 8 sep 2004 12:58 de Alinutzzza

hai, ma fii serios. sigur se gasesc femei care au o experienta devastatoare intr-ale sexului si tu pentru ele ai fi o curiozitate de nestavilit. n-ai cum sa nu gasesti o femeie care sa ti se potriveasca la...marime.

caut lumina
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

47 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online