problema

Pagina 1 din 1
1

grasunik

Guest

problema

scris pe 23 feb 2006 20:31 de grasunik

ce faci atunci cand tiai inceput viata sexuala la 18 ani , prima data a fost perfect , insa uramtoarele dati devin foarte scurte , eu ejaculand foarte repede , cum pot sai intarziii ejacularea si astfel sa prelungesc actul sexual ???????????????
sus

Je

Guest

Re: problema

scris pe 23 feb 2006 22:08 de Je

ce faci atunci cand tiai inceput viata sexuala la 18 ani , prima data a fost perfect , insa uramtoarele dati devin foarte scurte , eu ejaculand foarte repede , cum pot sai intarziii ejacularea si astfel sa prelungesc actul sexual ???????????????
Asa am patit si eu nu puteam sa f** decat 3,4 minute si ejaculam.Din cauza asta am devenit poponar si o iau in popou la greu.
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: problema

scris pe 23 feb 2006 23:28 de Taqua

Asa am patit si eu nu puteam sa f** decat 3,4 minute si ejaculam.Din cauza asta am devenit poponar si o iau in popou la greu.

Cu povestea asta ai devenit deja exhaustiv si neinteresant...nu mai ai nimic altceva in program de inventat?

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

scris pe 25 feb 2006 20:57 de blanytza

Baga o laba cu jumate de ora inainte sa te futi

sigur/a?? dupaia crezi k mai are pofta de sex daca face chestia aia? si crezi k daca spuneai cu alte cuvinte nu intelegea??? nu mai vorbiti asa, mey...
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

scris pe 25 feb 2006 20:59 de blanytza

rau faci! din ce orash eshti?? itzi dau numaru de cel a unui gay??
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Re: Re: problema

scris pe 25 feb 2006 21:25 de blanytza

Foarte sigurE cea mai buna metodaDe ce sa nu mai aiba chef?Doar nu e bosorog sa poata doar odata si dupa aia sa stea cateva ore sa poata din nou.Prietenul meu dupa ce ma f*** daca sta 5 minute deja i se scoala si ma poate f*** din nou,cateodata si dupa 2,3 min.Orice baiat poate sa futa din nou dupa maxim 30 min.Tu inca nu te-ai f**** asa-i?Se vede chestia asta.

bay, daca o zis k are probleme, crezi k ii functioneaza totul in regula?? ai zis k esti sigur?? asta inseamna masculin, si pe deasupra ai si PRIETEN! ce fel de gay esti, mey?? unu prost care isi spune calitatile in locul altora? sau daca esti tipa, ai ciuda pe ceva al meu?? care ti-i problema?? io te-am bagat in seama?? vezi k ai probleme serioase...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: problema

scris pe 25 feb 2006 21:52 de LonelyGirl

Vezi ca pentru utilizatorii inregistrati(probabil si pentru cei neinregistrati, nu sunt sigura)exista optiunea "cauta".S-a discutat destul de mult pe forum despre aceasta problema.Asa ca te sfatuiesc sa te uiti peste raspunsurile si sfaturile date atunci pentru ca se pare ca in lipsa moderatorilor, cateva persoane, au facut curata caterinca din acest forum.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online