problema

Pagina 1 din 1
1

anonimul12

Guest

problema

scris pe 26 ian 2006 19:42 de anonimul12

am o problema cu prietena.am facut sex impreuna si nu stiu daca ea a fost multumita de mine.poate nu i-a placut deoarece zice ca am penisul prea mic .ce sa fac?exista ceva solutie pt marire penisului?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: problema

scris pe 26 ian 2006 20:19 de valentine

am o problema cu prietena.am facut sex impreuna si nu stiu daca ea a fost multumita de mine.poate nu i-a placut deoarece zice ca am penisul prea mic .ce sa fac?exista ceva solutie pt marire penisului?

Ouch!!!!

De ce crezi ca nu a fost multumita?
Ce dotare ai? Si desigur...cati ani ai?
sus

Grety

Senior member
77 mesaje

Re: Re: problema

scris pe 26 ian 2006 20:27 de Grety

Ce dotare ai?

zii maa...ce dotare ai..!ca e curios valentine..!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: problema

scris pe 27 ian 2006 16:45 de valentine

zii maa...ce dotare ai..!ca e curios valentine..!

Pai vroiam sa vad daca are baiatul cu ce...sau e aia o nesatula
sus

THEMAN

Junior member
45 mesaje

scris pe 27 ian 2006 17:09 de THEMAN

Intai mai faci sex cu inca una si daca si aia zice ca-l ai mic cauti o solutie sa-l maresti

Smile for me
sus

David21

Guest

scris pe 27 ian 2006 17:16 de David21

zice ca am penisul prea mic

Bai frate, ii permiti sa vorbeasca asa cu tine,sa te faca de Kakat asa in fata!!!
Ia masuri!
sus

Grety

Guest

scris pe 27 ian 2006 18:49 de Grety

Bai frate, ii permiti sa vorbeasca asa cu tine,sa te faca de Kakat asa in fata!!!
Ia masuri!

tu ai luat?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 28 ian 2006 01:54 de Bozgoru

Mah eu nu am penisul mic... dar daca as fii fost in locu tau.. ii spargeam fatza!..adika cum mortii ei sa zica ca am penisul mic.. macar sa te minta frumos..acuma nu fac caterinka..dar mortii ei.. v-am zis eu ca nu mai e iubire..??? daca era iubire... te mintea frumos in fatza!!
sus

THEMAN

Junior member
45 mesaje

Re: Re: Re: Re: problema

scris pe 28 ian 2006 08:30 de THEMAN

Daca ma iubeste, e baiat inteligent, are caracter frumos si ma fascineaza, poate sa circule si cu trotineta si sa locuiasca intr-o garsoniera cu chirie, nu-mi pasa!

daca erai asa nici nu mai conta marimea

Smile for me
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 28 ian 2006 12:39 de Nekunoskuta

Cu voi nicicum nu e bine
Daca va "minte frumos" va suparati ca va minte, daca va zice ca o aveti mica va suparati ca e prea directa...sunteti o specie tare ciudata voi, barbatii.

Nu e bine ca fata a fost sincera sau cum? A zis ce a vazut, ce a crezut. Pun pariu ca daca vine baiatu' asta si zice ca o are de 13 cm sariti si voi ca o are mica, nu incercati sa-l "mintiti frumos".

Si oricum nu a zis ca fata l-a parasit din cauza asta, asta poate era de condamnat, nu faptul ca i-a zis ca o are cam mica.

Nimic...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 28 ian 2006 14:16 de inuendo

Cu voi nicicum nu e bine
Daca va "minte frumos" va suparati ca va minte, daca va zice ca o aveti mica va suparati ca e prea directa...sunteti o specie tare ciudata voi, barbatii.

Cand e vorba de marime, mereu dar MEREU MINTITINE FRUMOS!! CLAR?

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Dr Pork

Guest

scris pe 28 ian 2006 14:22 de Dr Pork

13 cm din cate stiu se incadreaza in limitele medii
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 ian 2006 14:41 de valentine

Cu voi nicicum nu e bine

Nu e bine ca fata a fost sincera sau cum? A zis ce a vazut, ce a crezut. Pun pariu ca daca vine baiatu' asta si zice ca o are de 13 cm sariti si voi ca o are mica, nu incercati sa-l "mintiti frumos".

Si oricum nu a zis ca fata l-a parasit din cauza asta, asta poate era de condamnat, nu faptul ca i-a zis ca o are cam mica.

Fara sa te superi...dar SA ZICEM ca ai facut sex cu un nou partener si ala iti zica "ba da larga mai esti"...nu vroiai sa fie si el mai finut?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 ian 2006 14:42 de valentine

13 cm din cate stiu se incadreaza in limitele medii

Daca o are groasa omul...da, e mediu. Dar daca nu o are nici macar groasa...in afar de un gadilat nu prea vad ce poate sa ii faca la fata...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 28 ian 2006 22:45 de Nekunoskuta

Fara sa te superi...dar SA ZICEM ca ai facut sex cu un nou partener si ala iti zica "ba da larga mai esti"...nu vroiai sa fie si el mai finut?

Ai accentuat tu "SA ZICEM" dar...nu putem sa zicem pentru ca nu as face sex cu un nesimtitDar...sa zicem ca...i-as da papucii in cazul in care se exprima asa cum ai zis tu, cu "ba" in fatza si cu un aer de smecher prost.

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 28 ian 2006 22:46 de Nekunoskuta

Cand e vorba de marime, mereu dar MEREU MINTITINE FRUMOS!! CLAR?

Aha...si cand aflati ca de fapt gandim altceva sa ne scoateti ochii ca va mintim, nu?

Mai bine adevarul intr-o forma "indulcita"

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 29 ian 2006 02:39 de valentine

Ai accentuat tu "SA ZICEM" dar...nu putem sa zicem pentru ca nu as face sex cu un nesimtitDar...sa zicem ca...i-as da papucii in cazul in care se exprima asa cum ai zis tu, cu "ba" in fatza si cu un aer de smecher prost.

Whatever...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 29 ian 2006 02:40 de valentine

Mai bine adevarul intr-o forma "indulcita"

Daca as putea te-as face un inger sau ceva cu puteri supranaturale... ca sa pui gandul asta in mintea tuturor femeilor pentru ca aici ai spus o chestie care toate dobitoacele ar trebui sa o stie!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online