probleme

Pagina 1 din 1
1

star

Newbie
2 mesaje

probleme

scris pe 29 iul 2005 01:31 de star

prietena mea ma sperie, am facut sex neprotejat ultima oara dar nu am ejaculat in vagin, se poate sa ramana insarcinata ? daca era cu 2 zile inainte sa ii vina ciclul ? acum o doare burta rau si urineaza des, are senzatii de voma :9 teoretic ar trebui sa ii vina ciclul peste 1 zi 2, dar.... . pilula de dupa se poate lua numai in cele 72 de ore ?
sus

sukarytu

Guest

Re: probleme

scris pe 29 iul 2005 02:46 de sukarytu

da, se poate sa ramana insarcinata, dar riscul este foarte mic, avand in vedere faptul ca era la 2 zile pana la ciclu... te sfatuiesc sa-ti trimiti prietena la ginecolog si sa vezi intr-adevar daca ea e insarcinata... daca nu e, atunci du-te cu ea pana la medicul de familie, deoarece starile de voma trebuiau sa provina de undeva, nu? in legatura cu anticonceptionalele de 72 de ore... ele se numesc asa deoarece au efectul garantat daca sunt administrate in acele 72 de ore... daca se administreaza mai tarziu, atunci exista riscul unei sarcini.
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

scris pe 29 iul 2005 13:58 de jannis07

eu zic sa-si cumpere un test de sarcina( asta daca au trecut doua saptamani de la contactul sexual neprotejat), sau si mai sigur, sa meagra la ginecolog.daca e negativ,tot ar trebui mers la medic pentru ca senzatia de durere in timpul urinarii apare in cazul racelilor sau a infectiilor urinare,care trebuie tratate cat mai repede.succes
p.s. cat despre contaceptia de urgenta(pilula de a doua zi), aceasta trebuie luata in primele 72 de ore de la contact.cu cat este luata mai repede, este mai eficienta(eficienta medie in jur de 75%).

just having fun...
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 29 iul 2005 15:37 de Wanted

prietena mea ma sperie, am facut sex neprotejat ultima oara dar nu am ejaculat in vagin, se poate sa ramana insarcinata ? daca era cu 2 zile inainte sa ii vina ciclul ? acum o doare burta rau si urineaza des, are senzatii de voma :9 teoretic ar trebui sa ii vina ciclul peste 1 zi 2, dar.... . pilula de dupa se poate lua numai in cele 72 de ore ?

Diferenta dintre ziua in care apare ovulatia si prima zi a menstruatiei este constanta si anume de 14 zile. Din aceasta perioada doar in primele 2-3 zile exista riscul de o sarcina. Cum prietena ta era la sfarsitul acestei perioade (ultimele 2 zile) si tinand cont si de faptul ca tu nu ai ejaculat in vagin, sansele sa ramana insarcinata sunt destul de mici.
SImpotmele pe care ea le prezinta pot fi datoarate stresului ( poate ii e frica sa nu fi ramas insrcinata), senzatia de voma, durerea de burta pot aparea pt ca trebuie sa ii vina ciclul, dar asa cum a mai zis cineva, pot fi si efecte ale unei infectii urinare,ceea ce este mai grav.
Cred ca ar trebui sa urmareasca daca si dupa ce ii va trece ciclul mai are aceste simptome.
:d

Carpe diem
sus

star

Newbie
2 mesaje

Re: Re: probleme

scris pe 1 aug 2005 21:18 de star

mersi mult pt sfaturi, azi i-a venit, a intarziat putin, varsta o fi de vina oricum saptamana viitoare ne-am facut amandoi o programare la ginecolog. bafta tuturor !
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: probleme

scris pe 1 aug 2005 21:34 de Wanted

mersi mult pt sfaturi, azi i-a venit, a intarziat putin, varsta o fi de vina oricum saptamana viitoare ne-am facut amandoi o programare la ginecolog. bafta tuturor !

Ajuta-ma sa inteleg ceva amandoi ..la ginecolog??????? Adica... si tu la ginecolog???????? Eu stiam ca pt tine urologul e bun... nu ginecologul...
Eventual te poti duce si la un cabinet pt dermato-venerice, dar depinde de afectiune.... Dar urologul se ocupa cu infectiile urinare ...

Carpe diem
sus

Star

Guest

scris pe 3 aug 2005 00:01 de Star

scuze, am forumlat gresit, ma duc cu ea la ginceolog, ca nu pot sa o las singura

sus

nemesis

Guest

scris pe 3 aug 2005 00:36 de nemesis

scuze, am forumlat gresit, ma duc cu ea la ginceolog, ca nu pot sa o las singura

Nu, ai formulat asa:
"saptamana viitoare ne-am facut amandoi o programare la ginecolog"

Ambiguu, ce-i drept!
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

scris pe 3 aug 2005 00:38 de Wanted2

Dragutz din partea ta... de fapt asa ar trebui sa faca toti!!!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online