Probleme in pat...

Pagina 1 din 1
1

mona00

Newbie
6 mesaje

Probleme in pat...

scris pe 25 sep 2009 16:41 de mona00

Problema mea in pat cu iubitul meu a aparut acum cateva luni.Totul incepe frumos, reusim sa facem dragoste insa la un moment dat nu mai are erectie.Am incercat sa vorbim despre asta si e posibil sa fie de la oboseala,de la faptul ca uneori el termina mai repede si incearca sa se abtina pentru a dura mai mult..Noi facem dragoste de 2 ani si am fost amandoi virgini.Eu cred k de fapt s-a cam saturat de mine si ar vrea sa vada cum e si cu alta fata.El spune ca nu e asa,ca daca era asta problema nu mai avea erectie de la inceput.Chiar nu stiu care sa fie problema.Pana acum totul era bine. si nu mai stiu ce sa cred despre noi.Incepem bin,se simte bine apoi...nu mai putem face nimic.Daca aveti o parere astept sa vad ce spun si altii...
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Probleme in pat...

scris pe 26 sep 2009 20:59 de sweetgirl16

Problema mea in pat cu iubitul meu a aparut acum cateva luni.Totul incepe frumos, reusim sa facem dragoste insa la un moment dat nu mai are erectie.Am incercat sa vorbim despre asta si e posibil sa fie de la oboseala,de la faptul ca uneori el termina mai repede si incearca sa se abtina pentru a dura mai mult..Noi facem dragoste de 2 ani si am fost amandoi virgini.Eu cred k de fapt s-a cam saturat de mine si ar vrea sa vada cum e si cu alta fata.El spune ca nu e asa,ca daca era asta problema nu mai avea erectie de la inceput.Chiar nu stiu care sa fie problema.Pana acum totul era bine. si nu mai stiu ce sa cred despre noi.Incepem bin,se simte bine apoi...nu mai putem face nimic.Daca aveti o parere astept sa vad ce spun si altii...
Mona00 poate tu nu il mai atragi....te-ai gandit la asta? discuta cu el... faptul ca nu mai are erectie inseamna ca intradevar are o problema incearca si tu ceva nou in pat...ceva care sa il excite atat fizic cat si psihic...de exemplu uitati-va amandoi la un film XXX...sau fa streaptease in fata lui,fa-i oral daca nu ii faci... si sunt sigura ca asta o sa rezolve problema

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

mona00

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Probleme in pat...

scris pe 27 sep 2009 11:25 de mona00

Mona00 poate tu nu il mai atragi....te-ai gandit la asta? discuta cu el... faptul ca nu mai are erectie inseamna ca intradevar are o problema incearca si tu ceva nou in pat...ceva care sa il excite atat fizic cat si psihic...de exemplu uitati-va amandoi la un film XXX...sau fa streaptease in fata lui,fa-i oral daca nu ii faci... si sunt sigura ca asta o sa rezolve problema

M-am gandit la asta si am vorbit cu el si spune ca nu este din cauza mea caci altfel nu ar mai avea deloc erectie.deci el are la inceput insa pe parcurs oboseste si asta ii distrage atentia.In ceea ce priveste sexul oral..n-am nimic cu cine il practica insa eu am impresia ca lucrul asta ma cam umileste si in plus cred k mi-ar fi sila...nu stiu ce sa zic...uneori as vrea dar parca totusi...Si chestia cu atrasul vine intr-un moment cam nepotrivit caci noi am vrea sa ne si casatorim si daca nu-l mai atrag ce pot sa fac?Ma streseaza rau chestia asta...Ca sa explic mai bine problema: reusesc sa-l excit chiar foarte mult,intram in actiune si apoi se intampla ceva: fie nu ma misc cum trebuie,fie incepe sa oboseasca, se usuca prezervativul,dar cel mai mult incepe sa oboseasca si gata intervine o chestie si se lasa.Apoi daca mai stam putin iar e ok.Eu chiar nu mai inteleg...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Probleme in pat...

scris pe 27 sep 2009 12:48 de simosimina

M-am gandit la asta si am vorbit cu el si spune ca nu este din cauza mea caci altfel nu ar mai avea deloc erectie.deci el are la inceput insa pe parcurs oboseste si asta ii distrage atentia.In ceea ce priveste sexul oral..n-am nimic cu cine il practica insa eu am impresia ca lucrul asta ma cam umileste si in plus cred k mi-ar fi sila...nu stiu ce sa zic...uneori as vrea dar parca totusi...Si chestia cu atrasul vine intr-un moment cam nepotrivit caci noi am vrea sa ne si casatorim si daca nu-l mai atrag ce pot sa fac?Ma streseaza rau chestia asta...Ca sa explic mai bine problema: reusesc sa-l excit chiar foarte mult,intram in actiune si apoi se intampla ceva: fie nu ma misc cum trebuie,fie incepe sa oboseasca, se usuca prezervativul,dar cel mai mult incepe sa oboseasca si gata intervine o chestie si se lasa.Apoi daca mai stam putin iar e ok.Eu chiar nu mai inteleg...

Poate să fie şi de la prezervativ..să îi "moară" tocmai de la el. Şi eu am păţit aşa la începutul r4elaţiei, când încă foloseam prezervativul. Am încercat apoi cu anticoncepţionale..şi totul e super acum.
Eu zic să vorbeşti cu el, nici eu nu cred că este vorba că nu îl mai atragi...dar se paote să se fi plictisit într-un fel sau altul..aşa că inventaţi şi voi ceva nou în patul vostru...
Poate că alţii vor râde la citirea topicului, dar nu este de râs..pentru că să ştii să ţii o relaţie lungă e lucru mare în ziua de azi. Şi apreciez pe fiecare persoană care a reuşit să aibă o relaţie de lungă durată şi încă păstrează acea flacără de la început.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Probleme in pat...

scris pe 27 sep 2009 15:37 de compot

In ceea ce priveste sexul oral..n-am nimic cu cine il practica insa eu am impresia ca lucrul asta ma cam umileste si in plus cred k mi-ar fi sila...nu stiu ce sa zic...uneori as vrea dar parca totusi...

din cauza rutinei a intervenit problema asta la el!!!
nu are nicio treaba cu oboseala crede-ma, doar k e plictisit de tine...(defapt de sexul cu tine)
pune-i stop la vaginal,anal o perioada si da-i play si la oral cand revii!!

si o parte din vina o ai si u !!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

mona00

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme in pat...

scris pe 27 sep 2009 16:00 de mona00

Va multumesc pt sfaturi chiar m-ati lamurit.Banuiam eu ca la mijloc ar putea fi mai multe probele in special rutina.Si pe mine incepuse sa ma plictiseasca faptul ca tot timul faceam aceleasi chestii si tot timpul se desfasura la fel.In ceea ce priveste sexul anal pe asta chiar nu o pot face dar voi incerca sa-mi inving teama de a face oral.Imi doresc foarte mult ca totul sa fie bine intre noi si nu cred k as accepta o despartire din cauza asta mai ales fara ca eu sa fac tot posibilul sa o evit.

sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat...

scris pe 28 sep 2009 16:05 de pacpac

Va multumesc pt sfaturi chiar m-ati lamurit.Banuiam eu ca la mijloc ar putea fi mai multe probele in special rutina.Si pe mine incepuse sa ma plictiseasca faptul ca tot timul faceam aceleasi chestii si tot timpul se desfasura la fel.In ceea ce priveste sexul anal pe asta chiar nu o pot face dar voi incerca sa-mi inving teama de a face oral.Imi doresc foarte mult ca totul sa fie bine intre noi si nu cred k as accepta o despartire din cauza asta mai ales fara ca eu sa fac tot posibilul sa o evit.

Rutina,prezervativul....si treaba cu umilitul daca faci oral este o IDIOTENIE.
Ia antinconceptionale sa scapati de prezervativ,apuca-te de oral dar vezi sa-ti faca si el tie,scapa de flocanei daca ii porti),stai cat mai provocator prin casa daca se poate,eventual ia-ti ceva sexy de la un sexshop...baga ochii in filme prono si uiata-te la ce mai fac alea,gesturi..cum se misca ... ce daca alea sunt c**** ,tu nu te f..ti cu toata lumea ci cu el,esti a lui,nu zi nu la ceva nou,chiar daca la prima vedere crezi ca nu-ti place,atata timp cat esti doar tu si el,incercati tot ce va trece prin cap si sa vezi ce bine o sa fie,mereu o sa gasiti cate ceva sa spargeti rutina......

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

miki

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat...

scris pe 25 aug 2010 15:11 de miki

eu zic sa luati o pauza sa va lamuriti daca mai exista atractie sexuala casatoria nu ar fi benefica daca dupa 2 ani se intampla asta dar dupa 10 ani ..... din propria experienta este bine sa aduci ceva nou in relatie dar dupa 5 ani o sa le incerci pe toate si tot acolo ajungeti la despartire caci v-a cauta alta dupa ce au tot cauta ceva nou si mereu ajungi la aceea despartire fugi fugi si tot de ea dai ......
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online