sex

Pagina 1 din 1
1

Ioana

Guest

sex

scris pe 18 apr 2004 17:21 de Ioana

Cum sa fac sa mai pot face sex si a doua oara cu un tip dc mi-a placut??/ Poate ca aranjamentul era de o aventura, da...dc a fost OK?? Sa il mai caut?? hmmm...voi cum procedati dupa FAPTUL IMPLINIT??
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: sex

scris pe 18 apr 2004 17:33 de Infector

Cum sa fac sa mai pot face sex si a doua oara cu un tip dc mi-a placut??/ Poate ca aranjamentul era de o aventura, da...dc a fost OK?? Sa il mai caut?? hmmm...voi cum procedati dupa FAPTUL IMPLINIT??

Eu zic sa-l mai cauti. Un telefon ceva ... oricum avantaje sunt in ambele parti.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Ioana

Guest

Re: Re: sex

scris pe 18 apr 2004 17:52 de Ioana

La un moment dat a zis ceva ca "nu se mai intalneste cu mine", asta ce vrea sa insemne?? Suntem la distante mari unul de altul si momentan ne este foarte greu sa ne intalnim frecvent si atunci cand o facem...n-avem conditii.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: sex

scris pe 18 apr 2004 18:02 de Infector

La un moment dat a zis ceva ca "nu se mai intalneste cu mine", asta ce vrea sa insemne?? Suntem la distante mari unul de altul si momentan ne este foarte greu sa ne intalnim frecvent si atunci cand o facem...n-avem conditii.

Tu vrei sa ai o relatie cu el sau doar sexul te intereseaza fara obligatii, fara angajamente ...

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: sex

scris pe 18 apr 2004 19:03 de sabba

La un moment dat a zis ceva ca "nu se mai intalneste cu mine", asta ce vrea sa insemne??

Sa-ti traduc in alta limba? sau sa-ti fac putin comentariu pe text?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Ioana

Guest

Re: Re: Re: Re: sex

scris pe 19 apr 2004 11:37 de Ioana

Pai, n-am mai avut niciodata o relatie (mai lunga de 2 saptamani). Cum e aia??/
Chiar vreau sa incerc. ( e al treilea baiat , sa nu ma interpretati gresit). Poate ca eu sunt cea care pune capat??
sus

campioana82

Junior member
33 mesaje

scris pe 19 apr 2004 13:33 de campioana82

mai exista si alte persoane pe lumea asta cu care iti va placea sa faci sex.
sunt convisa

anca.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex

scris pe 19 apr 2004 15:36 de Infector

Pai, n-am mai avut niciodata o relatie (mai lunga de 2 saptamani). Cum e aia??/
Chiar vreau sa incerc. ( e al treilea baiat , sa nu ma interpretati gresit). Poate ca eu sunt cea care pune capat??

Incearca si tu sa apreciezi la barbati si alte chestii in afara de sex si frumusete si poate ai sa incepi sa ai relatii mai lungi ... deocamdata cred ca esti superficiala in privinta asta singurul lucru dupa care te-ai axa fiind sexul ... Sexul e important..dar nu e totul! Incearca sa gasesti ce te atrage nu ce atragi!

sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex

scris pe 19 apr 2004 17:19 de Aluka

Sa-ti traduc in alta limba? sau sa-ti fac putin comentariu pe text?

Nu toata lumea intelege asa repede ca tine...
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 19 apr 2004 20:30 de Alinutzzza

inca n-am avut astfel de experienta, dar daca as fi in locul tau, ar fi simplu. L-as suna si i-as propune inca o partida inflacarata!

nu cred ca o sa primesti un refuz. daca doar asta iti doresti...

caut lumina
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

67 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online