Sex anal

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

C275

Veteran member
255 mesaje

Re: Sex anal

scris pe 9 iul 2011 10:49 de C275

omul nu e gay =)) doar se f*** in c** =)) Cum sa iti placa ca barbat sa iti bagi ceva in fund ? fereasca dumnezeu , ce a ajuns lumea asta ...

damn
fiecare cu preferinta lui, nu te apuca acu' sa etichetezi sau sa acuzi

sus

w33d_adicted

Veteran member
201 mesaje

scris pe 9 iul 2011 11:40 de w33d_adicted

nu suport poponarii....

Am nevoie de o pastilă care să mă adoarmă
într-o garsonieră şi să mă trezească într-o vilă
apoi am să iau încă o pastilă
si am să mă trezesc cu 3 prieteni undeva într-o maşină
încă o pastilă, sunt in drum spre trecut
şi privesc la filmul vieţii cu volumul dat pe mute
sus

rar2112

Senior member
73 mesaje

scris pe 9 iul 2011 18:46 de rar2112

Ce pot sa-i spun unui gay care nu se accepta asa cum este? Nu te mai ascunde, mai tarziu vei fi nevoit sa spui adevarul. Daca tot te crezi heterosexual, atunci dovedeste! Totusi, preferintele si ideile tale te contrazic.

))) buna gluma Dorinda.....dar nu sunt gay...ultima data cand am verificat am avut o femeie in pat....si cea mai tare experienta a fost cu doua femei....nu sunt atras de barbati....asa ca inafara prejudecatilor pe care le expui aici, din pct-ul meu de vedere ramai cu niste replici care prind la copii.

Have Fun !!!
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 9 iul 2011 18:55 de Melisa

))) buna gluma Dorinda.....dar nu sunt gay...ultima data cand am verificat am avut o femeie in pat....si cea mai tare experienta a fost cu doua femei....nu sunt atras de barbati....asa ca inafara prejudecatilor pe care le expui aici, din pct-ul meu de vedere ramai cu niste replici care prind la copii.

Simteai nevoia sa te lauzi ca ai avut 2 femei deodata?
sus

rar2112

Senior member
73 mesaje

scris pe 9 iul 2011 18:58 de rar2112

Simteai nevoia sa te lauzi ca ai avut 2 femei deodata?

nu....am mentionat o alta experienta traita....la fel ca si cea care scoate prejudecatile la iveala...

Have Fun !!!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 9 iul 2011 22:08 de dorinda

Nu mi se pare normal ca unui barbat heterosexual sa-i placa degetele-n fund. Pentru un homosexual, da, ei isi introduc tot felul de chestii. Poti sa ai inclinatii gay si fara sa-ti dai seama.
Si nu, nu am prejudecati, ci doar ca nu toate artificiile sexuale mi se par potrivite pentru anumite categorii de persoane.
Chiar ai varsta care apare in profil?
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 9 iul 2011 22:55 de fiat_lux_mihi

Nu mi se pare normal ca unui barbat heterosexual sa-i placa degetele-n fund. Pentru un homosexual, da, ei isi introduc tot felul de chestii. Poti sa ai inclinatii gay si fara sa-ti dai seama.
Si nu, nu am prejudecati, ci doar ca nu toate artificiile sexuale mi se par potrivite pentru anumite categorii de persoane.

Cred ca te orbesc niste prejudecati totusi (in fond si la urma urmei nu ti-a fost propus tie personal sa-i infigi ghearele in cvr)... uite de exemplu eu as incerca pegging, de curiozitate, gata? sunt homo? Ultima data cand am verificat tot la muieri se scoala atarnachele...
Eu mor pe chestia asta

"CUM DOMNULE... DE CE SA DIVERSIFICAM... NUMAI CU PATURA PE NOI SI LUMINA STINSA CA ASA M-O INVATAT MUMA CAND IMPLETEAM LA GURA SOBEI"!!!!!!!!

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 9 iul 2011 23:00 de onlyforgod

Cred ca te orbesc niste prejudecati totusi (in fond si la urma urmei nu ti-a fost propus tie personal sa-i infigi ghearele in cvr)... uite de exemplu eu as incerca pegging, de curiozitate, gata? sunt homo? Ultima data cand am verificat tot la muieri se scoala atarnachele...
Eu mor pe chestia asta

"CUM DOMNULE... DE CE SA DIVERSIFICAM... NUMAI CU PATURA PE NOI SI LUMINA STINSA CA ASA M-O INVATAT MUMA CAND IMPLETEAM LA GURA SOBEI"!!!!!!!!

ooo, bravo apreciez sinceritatea si curajul pentru faptul ca recunosti ca ai incerca peggingu' )

"I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".-Dr. Martin Luther King Jr.
"We must become the change we want to see in the world".-Mohandas Gandhi.
sus

rar2112

Senior member
73 mesaje

scris pe 10 iul 2011 02:01 de rar2112

Da...chiar este varsta reala....si revenind la subiect....prima data cand am avut un deget in anus...nu ma asteptam sa il "primesc"...a fost o surpriza...din fericire pt mine PLACUTA ...altfel cred ca una din ele zbura pe geam ))

Have Fun !!!
sus

Seinfeld

Junior member
10 mesaje

scris pe 10 iul 2011 02:03 de Seinfeld

Da...chiar este varsta reala....si revenind la subiect....prima data cand am avut un deget in anus...nu ma asteptam sa il "primesc"...a fost o surpriza...din fericire pt mine PLACUTA ...altfel cred ca una din ele zbura pe geam ))

Fiecare cu plăcerile lui , sa fiu sincer mi se pare destul de aiurea si nu as incerca
sus

rar2112

Senior member
73 mesaje

scris pe 10 iul 2011 02:15 de rar2112

Fiecare cu plăcerile lui , sa fiu sincer mi se pare destul de aiurea si nu as incerca

asa am zis si eu....doar ca intai s-a incercat pe mine ) si abia dupa ce am descoperit ce placere poate sa imi dea am mai vrut

Have Fun !!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 iul 2011 02:50 de ExoticDream

Cred ca te orbesc niste prejudecati totusi [...]... uite de exemplu eu as incerca pegging, de curiozitate, gata? sunt homo? [...]
Eu mor pe chestia asta

De acord!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 11 iul 2011 19:05 de fiat_lux_mihi

ooo, bravo apreciez sinceritatea si curajul pentru faptul ca recunosti ca ai incerca peggingu' )

Curaj? Suntem pe un forum, totul se invarte in jurul ideii de anonimat... De ce nu as fi sincer?
Sunt o fire curioasa si foarte deschisa in ceea ce priveste sexul, daca e de experimentat ma bag, nu-mi place... nu mai incerc si a doua oara...
CE CHESTIE!

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

rar2112

Senior member
73 mesaje

scris pe 11 iul 2011 23:51 de rar2112

Curaj? Suntem pe un forum, totul se invarte in jurul ideii de anonimat... De ce nu as fi sincer?
Sunt o fire curioasa si foarte deschisa in ceea ce priveste sexul, daca e de experimentat ma bag, nu-mi place... nu mai incerc si a doua oara...
CE CHESTIE!

HAVE FUN !!!

Have Fun !!!
sus

adialina69

Senior member
78 mesaje

scris pe 24 aug 2011 09:49 de adialina69

Imi puteti spune care este pozitia cea mai indicata din punct de vedere al durerii in sexul anal?
Care este timpul mediu de ejaculare al barbatilor de la intromisiune atunci cind fac sex anal cu o fata? Baietilor le-ar place ca noi fetele sa le introducem degetul in fundulet?
Ce-mi puteti spune fetelor despre acest subiect din experienta proprie?
mie imi place sa-mi bage degeteul in fund cand mi-o suge, este suoper, nu va mai zic ca ma si patrunde in fund cu straponul , poate nu o sa ma credeti , dar ma f*** de 2 ori pe sapatamana si este super tare

Editat de adialina69 pe 24 aug 2011 09:56
sus

marianu

Junior member
20 mesaje

scris pe 24 aug 2011 21:41 de marianu

a fost o experienta ... fiecare e liber sa faca sau nu ceea ce vrea...inainte sa mi se faca "surpriza" ziceam NU clar.
in final e o chestiune de alegere si acceptare. depinde de fiecare

Chestia asta cu fiecare e liber sa faca ce vrea,e valabila doar pentru indocumentati/nestiutori.Sunt deacord ca fiecare e liber sa faca ce vrea, numai ca inainte de a o face e bine sa se documenteze si nu de la politicienii care vor sa manipuleze societatea si nici sa se documenteze de la stiintificii manipulati de politicieni.

Dumnezeu ia facut pe Eva si Adam,
Nu pe Gheorghe si Stan !
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 28 aug 2011 09:37 de simosimina

mie imi place sa-mi bage degeteul in fund cand mi-o suge, este suoper, nu va mai zic ca ma si patrunde in fund cu straponul , poate nu o sa ma credeti , dar ma f*** de 2 ori pe sapatamana si este super tare

...nu stiu cum sa ma pronunt )) dar daca te ... in c.u.r de 2 ori pe saptamana...nu mi se pare normal

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

galaxy

Newbie
6 mesaje

scris pe 28 aug 2011 13:48 de galaxy

Am zis si eu nu...pana cand mi s-a facut o "surpriza"....si a fost PLACUTA !!!!!....am fost masat incet inainte...s-a jucat cu limba putin....si pana sa imi dau seama ce se intapla.... AAAAA....PLACEREEEE....SI FINALIZARE CU TREMURAT ca sa nu mai zic ca am ejaculat mult de tot ....gata cu povestea ca mi se face dor

Felicitari, tocmai te-ai dat de gol ca esti homosexual. Handicapatule curu e facut pentru cacare

sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 28 aug 2011 16:35 de onlyforgod

Felicitari, tocmai te-ai dat de gol ca esti homosexual. Handicapatule curu e facut pentru cacare

si p*** e facuta pentru pisare?!?!

Editat de onlyforgod pe 28 aug 2011 16:36

"I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".-Dr. Martin Luther King Jr.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 28 aug 2011 16:44 de simosimina

si p*** e facuta pentru pisare?!?!

faptul ca prin uretra iese si sperma si urina nu inseamna ce spui tu...cu toate ca sperma vine din testicul...iar urina din vezica urinara

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

galaxy

Newbie
6 mesaje

scris pe 28 aug 2011 19:34 de galaxy

faptul ca prin uretra iese si sperma si urina nu inseamna ce spui tu...cu toate ca sperma vine din testicul...iar urina din vezica urinara

Prea multe notiuni intr-un singur mesaj pt onlyforgod. Replica lui spune totul. N-are decat sa se f*** -n c** daca astea sunt principiile dupa care se ghideaza in viata.

Onlyforgod ai ajuns mai rau decat animalele. Da, ai auzit bine, mai rau decat animalele, decat cainii de pe strada pe care probabil tu ii consideri gunoaie. Ei bine ei sunt in stare sa se reproduca normal, cred ca animalele ar fi exemplele perfecte pentru toti homosexualii.
Nu sunteti sanatosi psihic. De vreme ce facem parte dintr-o specie care se inmulteste prin sex normal intre genul masculin si feminin, concluzia e ca tu esti anormal, impotriva naturii. Viata nu ar exista daca speciile ar fi pline de homosexuali.
Din pacate societatea e plina de oameni ca voi si de multi altii care va incurajeaza ca niste idioti... si ne mai plangem ca e plina lumea de nebuni.

Pariu pe cat vrea ca habar n-ai de anatomia sistemului reproducator masculin. feminin nici atat.

sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 28 aug 2011 22:27 de onlyforgod

Prea multe notiuni intr-un singur mesaj pt onlyforgod. Replica lui spune totul. N-are decat sa se f*** -n c** daca astea sunt principiile dupa care se ghideaza in viata.

Onlyforgod ai ajuns mai rau decat animalele. Da, ai auzit bine, mai rau decat animalele, decat cainii de pe strada pe care probabil tu ii consideri gunoaie. Ei bine ei sunt in stare sa se reproduca normal, cred ca animalele ar fi exemplele perfecte pentru toti homosexualii.
Nu sunteti sanatosi psihic. De vreme ce facem parte dintr-o specie care se inmulteste prin sex normal intre genul masculin si feminin, concluzia e ca tu esti anormal, impotriva naturii. Viata nu ar exista daca speciile ar fi pline de homosexuali.
Din pacate societatea e plina de oameni ca voi si de multi altii care va incurajeaza ca niste idioti... si ne mai plangem ca e plina lumea de nebuni.

Pariu pe cat vrea ca habar n-ai de anatomia sistemului reproducator masculin. feminin nici atat.

galaxy, tu judeci dupa aparente si te aprinzi din orice detaliu.
De unde si pana unde ai judecat tu ca ma f** in c** . eu nu te-am jignit cu nimic. Tu esti impotriva naturii in loc sa iti faci o viata comentezi aiurea. Traiesti dupa prejudecati, dupa tipare, dupa conceptii vechi. Cat despre cultura iarasi n-ai de unde sa sti. Nu m-ai cunoscut personal, nu sti ce rezultate am avut in viata, ce fac , unde ma f** , ce invat, ce mananc. Eu macar reusesc sa vad obiectiv lucrurile si sa fiu sincer cu mine insumi, dar unui om ca tine n-ai ce sa-i ceri, unui incuiat mintal. Oamenii ca tine nu cunosc diversitatea si trec pe langa viata exact asa cum au invatat ei de la generatiile vechi. Oamenii ca tine nu ajung personalitati.

Editat de onlyforgod pe 28 aug 2011 22:31

sus

Guest

Guest

scris pe 28 aug 2011 22:57 de Guest

Oamenii ca tine nu ajung personalitati.
App de afirmatia asta...auzisem cca majoritatea astora prea inteligenti,gen Einstein..erau homosexuali sau bisexuali
sus

Guest

Guest

scris pe 28 aug 2011 22:57 de Guest

Oamenii ca tine nu ajung personalitati.
App de afirmatia asta...auzisem cca majoritatea astora prea inteligenti,gen Einstein..erau homosexuali sau bisexuali
sus

galaxy

Newbie
6 mesaje

scris pe 29 aug 2011 16:43 de galaxy

galaxy, tu judeci dupa aparente si te aprinzi din orice detaliu.
De unde si pana unde ai judecat tu ca ma f** in c** . eu nu te-am jignit cu nimic. Tu esti impotriva naturii in loc sa iti faci o viata comentezi aiurea. Traiesti dupa prejudecati, dupa tipare, dupa conceptii vechi. Cat despre cultura iarasi n-ai de unde sa sti. Nu m-ai cunoscut personal, nu sti ce rezultate am avut in viata, ce fac , unde ma f** , ce invat, ce mananc. Eu macar reusesc sa vad obiectiv lucrurile si sa fiu sincer cu mine insumi, dar unui om ca tine n-ai ce sa-i ceri, unui incuiat mintal. Oamenii ca tine nu cunosc diversitatea si trec pe langa viata exact asa cum au invatat ei de la generatiile vechi. Oamenii ca tine nu ajung personalitati.

Bai stii ceva? Tu cand ai sa ajungi la nivelul meu atunci sa imi faci mie morala. Tu te crezi asa special daca o arzi in c** ? Nu. Dimpotriva. Asta e o apucatura a homosexualilor, care sunt bolnavi mintal. Unde scrie ca daca nu ma f** in c** sunt incuiat la minte? Sunt normal, nu incuiat. Pentru f**** exista p**** (chestia aia dintre picioarele fetelor, in caz ca n-ai auzit), c**** e facut sa te caci, adica sa elimini resturile de alimente CLAR? ASTA E SINGURUL SAU ROL FIZIOLOGIC, ORICAT AR INCERCA OBSEDATII SA MA CONTRAZICA

Faptul ca tu ii sustii pe cei care il folosesc drept organ sexual, nu te face mai destept si nici mai open mind si nici vreo personalitate. Te face pur si simplu bolnav mintal.

A EVOLUA NU INSEAMNA A SCHIMBA FUNCTIILE ORGANELOR SI ALTOR COMPONENTE ALE CORPULUI UMAN. A evolua nu inseamna a schimba p**** cu c**** .

Iar fraza cu personalitatile vine sa accentueze stadiul avansat de degradare mintala de care dai dovada ca suferi (din pacate esti unul dintre cei multi). Daca tu, care ma acuzi pe mine ca sunt impotriva sexului anal, consideri ca doar cei ce se f** in c** (adica cei gay) pot ajunge personalitati... Ai spus tot ce se putea spune.

Nu te obosi sa-ti expui mizeriile evolutioniste ca raspuns, ca nu ma dai pe spate. Modul tau de a gandi este jalnic, ai o parere prea buna despre tine, daca ma raportez la raspunsul anterior.

Repet.

DACA TU CONSIDERI CA FUTANDU-TE IN c** (si cand spun futandu-te in c** ma refer in general, nu la tine neaparat) ESTI DESCHIS LA MINTE SI DOAR ASA AI SANSA SA DEVII O PERSONALITATE...

eu inchei citand un cantec:

"vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni"

sus

adialina69

Senior member
78 mesaje

scris pe 31 aug 2011 09:04 de adialina69

...nu stiu cum sa ma pronunt )) dar daca te ... in c.u.r de 2 ori pe saptamana...nu mi se pare normal
de ce, ma rog , de unde ai ajuns la concluzia asta ?

Editat de adialina69 pe 31 aug 2011 09:10
sus

adialina69

Senior member
78 mesaje

scris pe 31 aug 2011 09:08 de adialina69

Bai stii ceva? Tu cand ai sa ajungi la nivelul meu atunci sa imi faci mie morala. Tu te crezi asa special daca o arzi in c** ? Nu. Dimpotriva. Asta e o apucatura a homosexualilor, care sunt bolnavi mintal. Unde scrie ca daca nu ma f** in c** sunt incuiat la minte? Sunt normal, nu incuiat. Pentru f**** exista p**** (chestia aia dintre picioarele fetelor, in caz ca n-ai auzit), c**** e facut sa te caci, adica sa elimini resturile de alimente CLAR? ASTA E SINGURUL SAU ROL FIZIOLOGIC, ORICAT AR INCERCA OBSEDATII SA MA CONTRAZICA

Faptul ca tu ii sustii pe cei care il folosesc drept organ sexual, nu te face mai destept si nici mai open mind si nici vreo personalitate. Te face pur si simplu bolnav mintal.

A EVOLUA NU INSEAMNA A SCHIMBA FUNCTIILE ORGANELOR SI ALTOR COMPONENTE ALE CORPULUI UMAN. A evolua nu inseamna a schimba p**** cu c**** .

Iar fraza cu personalitatile vine sa accentueze stadiul avansat de degradare mintala de care dai dovada ca suferi (din pacate esti unul dintre cei multi). Daca tu, care ma acuzi pe mine ca sunt impotriva sexului anal, consideri ca doar cei ce se f** in c** (adica cei gay) pot ajunge personalitati... Ai spus tot ce se putea spune.

Nu te obosi sa-ti expui mizeriile evolutioniste ca raspuns, ca nu ma dai pe spate. Modul tau de a gandi este jalnic, ai o parere prea buna despre tine, daca ma raportez la raspunsul anterior.

Repet.

DACA TU CONSIDERI CA FUTANDU-TE IN c** (si cand spun futandu-te in c** ma refer in general, nu la tine neaparat) ESTI DESCHIS LA MINTE SI DOAR ASA AI SANSA SA DEVII O PERSONALITATE...

astia care zic ca nu se f.u.t. in c..u..r.....tocmai ei o fac ----hahahaha

Editat de adialina69 pe 31 aug 2011 09:09
sus

azul

Junior member
39 mesaje

scris pe 1 sep 2011 19:03 de azul

Scuza-ma dar mi se pare chiar scarbos .

ti´a facut vreodata cineva sex oral??
tu ai facut??

dea
sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 2 sep 2011 00:26 de onlyforgod

Repet.

cine a spus ca ma ard in c** ? daca atat te duce capul sa interpretezi, daca nu intelegi esenta, te rog , nu te mai baga in seama Imi oferi un sentiment de repulsie. Crezi ca daca jignesti esti mai convingator?
Dai dovada de prea multa aroganta cu mine! Te grabesti prea tare sa faci afirmatii , tragi concluzii pripite! Chiar atat de mult te influienteaza vorbele mele? oricum nu intelegi iar tu nu sti sa ma combati,sa-ti expui punctul de vedere, sa aduci contraargumente intr-un mod civilizat! Mai bine iti vezi de viata ta decat sa stai sa analizezi ce zice unu sau altu!
Lasa-l pe doamne-doamne acolo unde e el. doamne-doamne nu te ajuta sa fi mai inteligent.

Editat de onlyforgod pe 2 sep 2011 00:30

sus

azul

Junior member
39 mesaje

scris pe 2 sep 2011 20:25 de azul

cine a spus ca ma ard in c** ? daca atat te duce capul sa interpretezi, daca nu intelegi esenta, te rog , nu te mai baga in seama Imi oferi un sentiment de repulsie. Crezi ca daca jignesti esti mai convingator?
Dai dovada de prea multa aroganta cu mine! Te grabesti prea tare sa faci afirmatii , tragi concluzii pripite! Chiar atat de mult te influienteaza vorbele mele? oricum nu intelegi iar tu nu sti sa ma combati,sa-ti expui punctul de vedere, sa aduci contraargumente intr-un mod civilizat! Mai bine iti vezi de viata ta decat sa stai sa analizezi ce zice unu sau altu!

Lasa-l pe doamne-doamne acolo unde e el. doamne-doamne nu te ajuta sa fi mai inteligenta

de ce te mai stresezi....sa dai explicati peste explicati pana la urma aici nu te cunoaste nimeni personal...si fiecare e liber sa´i placa ce vrea si sa experimenteze ce vrea cum vrea unde vrea....prefer sa vad pe forum´mesaje sincere ca a tale de exmeplu... decat pitzipoance de 12 13 ani ca o sug de te doare spatele...si pe urma sa intrebe" daca o sug raman gravida??"sau sa zica aaa eu??eu nu stiu cum arata p*** ...cei aia?da si mie imi place sa ma atinga in zona anala cand facem sex sau sa introduca putin degetu...si care´i problema?fiecare are placeri diferite ..altora le place stiu eu...sa le faci un oral pe capota la masina stand in pozitia iedutului...sau noaptea in parc pe banca sau mai stiu eu; aia ce inseamna ca esti boschetar si nu ai casa sau n´ai unde sa o faci?pana la urma fiecare are parerea lui si concepti diferite despre sex si practicare lui

Editat de azul pe 2 sep 2011 20:29

dea
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

15 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online