Sex anal!?

Pagina 1 din 1
1

Catalin19

Newbie
6 mesaje

Sex anal!?

scris pe 21 oct 2003 07:50 de Catalin19

Io mi-am inceput viata sexuala de al 14 ani si a avut partenere de sex cuprinse intre 14 si 25 de ani... dar pana acum nu am incercat sex anal ..imi este frica ca persoana respectiva sa nu pateasca ceva sa faca o ruptura de....
intreb fetele acum .. e bine pentru baieti cat si pentru fete sa faca sex anal... si care este senzatia...

mda
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

Re: Sex anal!?

scris pe 21 oct 2003 09:23 de penetru

Io mi-am inceput viata sexuala de al 14 ani si a avut partenere de sex cuprinse intre 14 si 25 de ani... dar pana acum nu am incercat sex anal ..imi este frica ca persoana respectiva sa nu pateasca ceva sa faca o ruptura de....
intreb fetele acum .. e bine pentru baieti cat si pentru fete sa faca sex anal... si care este senzatia...
eu personal nu recomand,pentru ea nu este nici o placere si nici pentru tine nu e mare lucru.daca totusi te apuci de asa ceva retine ca trebuie sa intri foarte incet,sa-i dai ei voie sa se relaxeze si sa pui lubrifiant din belsug.nu ai voie sa intri decat 3-4 cm.iar dupa aceea nu ai voie sa intri in vagin pentru ca esti murdar si poti infecta.mai poti produce si fisuri anale ,senzatiile de durere produc contractii involuntare ale anusului care sporesc durerea.dupa toata treaba asta tu vei fi asociat in mintea ei cu durerea aia groaznica si uite asa se instaleaza dispareunia(imposibilitatea obtinerii orgasmului)si ne mai pricopsim cu inca o frigida.fa-o normal,fa-o acrobatic,fa-o oral dar lasa chestiile astea murdare
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online