sex games

Pagina 1 din 1
1

blueyes

Senior member
88 mesaje

sex games

scris pe 27 aug 2004 01:01 de blueyes

care sunt micile jocuri erotice in topul preferintelor voastre ce fantezii aveti si daca ati avea curajul sa le puneti in practica( mai ales cele care implica o persoana straina)

Dragostea e ca o stafie. Multi vorbesc despre ea dar putini o vad intr-adevar.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: sex games

scris pe 27 aug 2004 17:49 de sabba

care sunt micile jocuri erotice in topul preferintelor voastre ce fantezii aveti si daca ati avea curajul sa le puneti in practica( mai ales cele care implica o persoana straina)

N-ai inteles ca nu ne place sa vorbim ca televizoarele?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: sex games

scris pe 27 aug 2004 17:58 de Ionel

Depinde cu cine.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: sex games

scris pe 27 aug 2004 23:53 de sabba

Depinde cu cine.

Aha!
Explica-mi si mie doua variante: una cu sotia ta si una cu colega ta de serviciu!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: sex games

scris pe 28 aug 2004 00:00 de Ionel

Aha!
Explica-mi si mie doua variante: una cu sotia ta si una cu colega ta de serviciu!

Din pacate nu am colege de serviciu, am numai colegi. Se poate cu ei?

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 28 aug 2004 00:05 de sabba

Din pacate nu am colege de serviciu, am numai colegi. Se poate cu ei?

Se poate daca ai fantezii si cu ei?
Aiiiii?

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 28 aug 2004 00:20 de Ionel

Se poate daca ai fantezii si cu ei?
Aiiiii?

Uite, chiar iti spun cate una de fiecare. Dar sunt doar fantezii.
Cu o colega: sex oral cand discut cu cineva, (sub birou), sex intr-un loc intunecos pe langa care se perinda colegi de serviciu.
Cu colegul, cand eram la camin, masturbare in comun, acum sex "in doi" cu o colega, pe covor.
Cu sotia, tot ce-i place ei, s-o stisfac tot timpul (asta nu mai e fantezie, e o permanenta lupta cu mine)

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 28 aug 2004 00:22 de sabba

Cu o colega: sex oral cand discut cu cineva, (sub birou), sex intr-un loc intunecos pe langa care se perinda colegi de serviciu.
Cu colegul, cand eram la camin, masturbare in comun, acum sex cu el si o colega, pe covor.
Cu sotia, tot ce-i place ei, s-o stisfac tot timpul (asta nu mai e fantezie, e o permanenta lupta cu mine)

Bai, da' esti chinuit rau de tot!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 28 aug 2004 00:24 de Ionel

Bai, da' esti chinuit rau de tot!

Vezi, asa ca pazea, ca nu se stie!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 28 aug 2004 00:24 de sabba

Cu colegul, cand eram la camin, masturbare in comun, acum sex "in doi" cu o colega, pe covor.

Acum trebuie s-o aduci si pe sotia ta pe forum s-o intreb daca lupta asta a ta pentru satisfactia ei are si roade!
Ca tu poti fi si subiectiv....deci nu ma pot baza pe o parere unilaterala!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 28 aug 2004 00:34 de Ionel

Acum trebuie s-o aduci si pe sotia ta pe forum s-o intreb daca lupta asta a ta pentru satisfactia ei are si roade!
Ca tu poti fi si subiectiv....deci nu ma pot baza pe o parere unilaterala!

Nu vrea sa vina (E foarte pudica). Zice ca in acest timp mai bine-mi face ceva de mancare bun ca sa prind puteri dupa ce ma epuizez in munca mea de a o face fericita.
Da pot sa fiu subiectiv. N-am spus ca o fac fericita, ci ca lupt in acest sens. Dar dupa cum ma tine s-ar parea ca am si succes de cele mai multe ori.

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 28 aug 2004 10:21 de sabba

Nu vrea sa vina (E foarte pudica). Zice ca in acest timp mai bine-mi face ceva de mancare bun ca sa prind puteri dupa ce ma epuizez in munca mea de a o face fericita.
Da pot sa fiu subiectiv. N-am spus ca o fac fericita, ci ca lupt in acest sens. Dar dupa cum ma tine s-ar parea ca am si succes de cele mai multe ori.

Normal, daca nici noi n-am avea o parere buna despre noi, atunci cine sa mai aiba?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 28 aug 2004 10:24 de Infector

U'r sick man!!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 28 aug 2004 15:20 de Ionel

Normal, daca nici noi n-am avea o parere buna despre noi, atunci cine sa mai aiba?

Daca nu ma lauda nimeni!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 28 aug 2004 15:27 de Ionel

U'r sick man!!

Mi-ai spus sa te las in pace. Am marsat. Dar de ce nu o faci si tu?

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: sex games

scris pe 28 aug 2004 15:50 de sabba

Daca nu ma lauda nimeni!

Ei, bine!
Uite ca te laud eu......
Laud, laud, laud

sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

scris pe 29 aug 2004 00:22 de BlackSABBAth

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 29 aug 2004 17:49 de Ionel

Hai mai, ce faci: postexzi si stergi?

sus

blueyes

Senior member
88 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 31 aug 2004 19:03 de blueyes

Hai mai, ce faci: postexzi si stergi?

nimeni nu are curajul sa si zica exact ce le place ce fantezii au? nu puteti sa nu mai discutati pe langa subiect si sa dati raspunsurile care intradevar intereseaza?

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

scris pe 31 aug 2004 19:10 de sabba

nimeni nu are curajul sa si zica exact ce le place ce fantezii au? nu puteti sa nu mai discutati pe langa subiect si sa dati raspunsurile care intradevar intereseaza?

Nu e vorba de curaj draga! E vorba de altceva!
Iar fanteziile mele in nici un caz nu ti le-as spune tie!

sus

blueyes

Senior member
88 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex ga

scris pe 31 aug 2004 19:14 de blueyes

Nu e vorba de curaj draga! E vorba de altceva!
Iar fanteziile mele in nici un caz nu ti le-as spune tie!

nu te-am obligat sa-mi zici tu fanteziile tale ideea era ca am deschis topicul asta pentru a citi lucruri noi in materie care cine stie poate chiar imi sunt folositoare!ca doar pentru asta e forumul asta nu? pentru a discuta despre sex nu?nu e vorba de curaj....ha ha ha asta chiar e buna si atunci de ce nu postezi nimic coerent?pentru ca ti-e rusina ca ceilalti sa afle ce-ti place tie ! si apropo nu imi mai zice draga

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex ga

scris pe 31 aug 2004 19:18 de sabba

nu te-am obligat sa-mi zici tu fanteziile tale ideea era ca am deschis topicul asta pentru a citi lucruri noi in materie care cine stie poate chiar imi sunt folositoare!ca doar pentru asta e forumul asta nu? pentru a discuta despre sex nu?nu e vorba de curaj....ha ha ha asta chiar e buna si atunci de ce nu postezi nimic coerent?pentru ca ti-e rusina ca ceilalti sa afle ce-ti place tie ! si apropo nu imi mai zice draga

Te-ai enervat draga ca ti-am zis draga?
Bine ca m-ai lamurit ca nu m-ai obligat.......incepusem sa-mi fac probleme cum sa fac sa scap de obligatia asta!
Dar acum, serios, rasuflu usurata.....draga!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex ga

scris pe 31 aug 2004 19:24 de sabba

......care cine stie poate chiar imi sunt folositoare!

"Care cine stie poate chiar" ai sa mai inveti romana...inainte de a invata fanteziile sexuale ale altora!

sus

blueyes

Senior member
88 mesaje

scris pe 31 aug 2004 19:39 de blueyes

"Care cine stie poate chiar" ai sa mai inveti romana...inainte de a invata fanteziile sexuale ale altora!

lumineaza-ma cu "inteligenta ta" pt ca , in afara de a nu pune niste virgule din punct de vedere gramatical e cat se poate de corect!si mai bine uita-te la ce se discuta si nu modul in care e scris ok?

sus

blueyes

Senior member
88 mesaje

scris pe 31 aug 2004 19:43 de blueyes

fetito cred ca tu nu stii sa citesti ce scriu sau poate nu intelegi eu nu am postat pe forum si acum stau cu foaia pregatita sa-mi iau notite intelegi????

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex ga

scris pe 31 aug 2004 20:25 de Ionel

fetito cred ca tu nu stii sa citesti ce scriu sau poate nu intelegi eu nu am postat pe forum si acum stau cu foaia pregatita sa-mi iau notite intelegi????

Daca puneai virgule, era corect. Sti ca, in evul mediu, o virgula (mai bine zis, lipsa ei) a salvat viata unui conte?
Si eu cred ca trebuie sa fim mai ingaduitori cu unele greseli de scriere (mai putin cu cele grave, de neconceput). Vrem sa scriem repede si gresim; toti.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex ga

scris pe 1 sep 2004 12:47 de ExoticDream

Daca puneai virgule, era corect. Sti ca, in evul mediu, o virgula (mai bine zis, lipsa ei) a salvat viata unui conte?
Si eu cred ca trebuie sa fim mai ingaduitori cu unele greseli de scriere (mai putin cu cele grave, de neconceput). Vrem sa scriem repede si gresim; toti.

Cu gramatica stam cum stam, dar ce ne facem cu morala, cu cei 6-7 ani de-acasa? Ne legam de o greseala de scriere (a propos, mai pune si tu un "i" la "sti" ala, ca tot veni vorba), iar in apartamentul de vis-a-vis un ins certat cu orice sentiment uman ucide fara remuscari, pe strada esti batut si nimeni nu se baga, iubitul iti declara dragoste eterna ani de zile si il surprinzi facand sex salbatic cu prietena ta, bla bla bla...., asa ca sa fim mai toleranti cu erorile gramaticale, dar mult mai vigilenti cu celelalte!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex ga

scris pe 1 sep 2004 17:10 de sabba

Cu gramatica stam cum stam, dar ce ne facem cu morala, cu cei 6-7 ani de-acasa? Ne legam de o greseala de scriere (a propos, mai pune si tu un "i" la "sti" ala, ca tot veni vorba), iar in apartamentul de vis-a-vis un ins certat cu orice sentiment uman ucide fara remuscari, pe strada esti batut si nimeni nu se baga, iubitul iti declara dragoste eterna ani de zile si il surprinzi facand sex salbatic cu prietena ta, bla bla bla...., asa ca sa fim mai toleranti cu erorile gramaticale, dar mult mai vigilenti cu celelalte!

Dragutz indemnul tau, dar aici nu prea am din "celelalte"!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex g

scris pe 1 sep 2004 17:31 de Ionel

Un exigent este exigent cu "de-a-ntregul", nu pe "bucatele". A fi vigilent nu inseamna a fi intolerant. Toleranta insoteste cunoasterea, maturitatea, dragostea etc.; intoleranta pe cei prosti, inculti, ingamfati etc.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online