Sex in locuri publice

Sondaj: Sunteţi de acord cu sexul in public?

Pagina 5 din 5
«   1   2   3   4   5

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 13 mai 2008 18:33 de crisexpert

asteapta impreuna in pozitia respectiva, salvarea, cu un cadru medical calificat, pentru a-i face tipei injectii pentru dilatatie.

Vorbesti din proprie experienta?

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

scris pe 13 mai 2008 18:36 de nypd

OLE, OLE SA BATA CFR- ANDONE DEMISIA
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 13 mai 2008 18:44 de baby

la faza aia chiar a avut dreptate...ce te faci ca te mai vede si asistenta si medicul in pozitia in care erai cu partenerul
nu radeti poate o patiti

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

scris pe 13 mai 2008 19:40 de crisexpert

la faza aia chiar a avut dreptate...ce te faci ca te mai vede si asistenta si medicul in pozitia in care erai cu partenerul
nu radeti poate o patiti

Cred ca e comic sa vezi asa ceva dar sa fi in situatie .Pe langa astea doctorul mai intra si in erectie iar asistenta se infierbanta .A patit-o cineva?

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

lary_4allove

Newbie
3 mesaje

Re: Sex in locuri publice

scris pe 3 iun 2008 21:44 de lary_4allove

sa-ti zic sincer? :P printre fanteziile mele, pe locul intai ar fi aceea in care fac sex cu prietenul meu int-o toaleta de club sau restaurant de 2 pe 2 (metri) 8-> mi se pare super excitant!

lary
sus

Guest

Guest

scris pe 3 iun 2008 23:21 de Guest

nu radeti poate o patiti
poti sa-mi spui, la care faza si unde n-am avut dreptate?!?
sus

Guest

Guest

scris pe 3 iun 2008 23:23 de Guest

n-am apucat sa experimentez tot ce-am invatat pana acum, si nici nu mi-am propus o asemenea experienta.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Atentionare

scris pe 6 iun 2008 03:05 de ExoticDream

nu stiu daca si ce anume-ti permite tie formatia ta stiintifica, cert este ca un singur lucru am apreciat din toata logoreea ta de zodia leu geamana cu fitzuica si-anume acea insemnare unde semnezi persoananongrata, pe weblog.ro: 'seninatatea minciunii', dar dupa cum, chiar tu scriai, mai ai mult pana la a pune in practica decenta si bunul simt.

Maine dupa ce ma intorc de la Bookfest voi pune in practica matura si farasul pentru a restabili decenta si bunul simt in aceste lacasuri, asta insemnand in traducere ca iti voi sterge toate aberatiile de pe toate topicurile, ca tot se schimba primarii acum si trebuie sa facem nitica ordine! De acum incolo, daca postezi la obiect, replicile tale vor face umbra forumului, daca nu, c'est la vie! Gasesti tu alte locuri unde sa-ti versi naduful!

Later edit: Gluma-i gluma, dar exista o masura in toate. Inceteaza cu aberatiile, atacurile la persoana si limbajul de dupa blocurile gri sau nu vei mai posta aici. Internetul asta este o gradina suficient de mare ca sa-ti inghita prostiile, ignora-ne, noi vrem liniste si pace ca sa ne vedem in mod rational si civilizat de subiectele noastre. Daca in viitor vom beneficia de serviciile unui psihiatru, te vom anunta. Pana atunci... vant bun la pupa!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 5 din 5
«   1   2   3   4   5

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online