Sex in trei

Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

Julia

Guest

Sex in trei

scris pe 13 mar 2006 18:18 de Julia

Care este parerea voastra despre sexul in trei?
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: sex in trei

scris pe 13 mar 2006 18:27 de David21

La ce te referi cand zici 3? 3 femei, 2 femei cu un barbat, 2 barbati cu o femeie, ?

Legalize_iT_in_Ro
sus

Julia

Guest

Re: Re: sex in trei

scris pe 13 mar 2006 18:30 de Julia

La ce te referi cand zici 3? 3 femei, 2 femei cu un barbat, 2 barbati cu o femeie, ?
ma refeream la 2 femei si un barbat
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 13 mar 2006 19:56 de Nekunoskuta

ma refeream la 2 femei si un barbat

Egoista din mine zice ca as adora sa ma uit cum iubitul meu o rezolva pe alta

Nimic...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 13 mar 2006 20:19 de inuendo

cred ca imi doresc asta decand am aflat prima oara ca exista sex...era sa o si fac.. si o voi face sigur..just a matter of time

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 13 mar 2006 20:34 de sweetgirl1

Egoista din mine zice ca as adora sa ma uit cum iubitul meu o rezolva pe alta

Subscriu...si eu sunt la fel.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 13 mar 2006 20:41 de MachoMan

Daca intrebarea este pusa de zoofilul ala, probabil e vorba de un barbat, o femeie si un caine/o oaie/un cal/o pisica. Sunt cam invechit in conceptii, imaginea mi-a taiat pofta de mancare, ca aia de sex mi se taiase de mult!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 mar 2006 00:50 de ExoticDream

Proasta.... deocamdata. Poate daca ma satur de partener si deschid ochii la civilizatia occidentala (moderna), sa fie sanse sa ma razgandesc!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 14 mar 2006 01:13 de Bozgoru

pai 2 femei si un barbat... barbatu iese bine din faza asta..e smeker..iar cele 2... doua panarame infecte...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 14 mar 2006 09:19 de Nekunoskuta

pai 2 femei si un barbat... barbatu iese bine din faza asta..e smeker..iar cele 2... doua panarame infecte...

Chiar daca una e prietena ta?Stiu ca de obicei asta presupune sexul in 3: tu, prietena si o prietena de-a ei/comnuna/o necunoscuta. Mai rare sunt cazurile in care cei 3 se cunosc doar din vedere sau de putina vreme.

Nimic...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 14 mar 2006 09:47 de verdiuc

Eu cred ca nu ar ar fi in regula sexul in 3.Cred ca asa ceva ar putea fi vorba doar in cazul unei nebuneli adolescentine,cand intre cele 3 persoane este clar ca nu poate fi vorba de ceva serios.Ci eventual un joc de tabara.
Pe de alta parte,in cazul unei relatii serioase,intre doi oameni care se iubesc,sau macar tin la altul,asa ceva nu ar trebui sa se intample.Sau daca se intamapla,atunci ecva este ''in neregula'' acolo.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 14 mar 2006 09:53 de Nekunoskuta

in cazul unei relatii serioase,intre doi oameni care se iubesc,sau macar tin la altul,asa ceva nu ar trebui sa se intample.

Uite...eu sunt de acord cu faptul ca e posibil ca doi oameni care se iubesc sa accepte o a treia persoana in cuplul lor pentru diversificarea vietii sexuale. Nu sunt de acord insa cred ca se pot iubi si totusi sa faca asta.

Nimic...
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 14 mar 2006 09:55 de bluemoon

La cat sunt de geloasa nu cred ca ar iesii bine Dar oricum nu cred ca s-ar ajunge pana acolo pt ca ar avea nevoie de consimtamantul meu. Dar hai sa luam in calcul si alta varianta: doi baieti si o fata. Intrebare pt baieti: Ce a-ti face daca intr-o zi iubita v-ar cere asa ceva? Eu cred ca n-ati mai fii asa de incantati.

Cuget deci exist!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 14 mar 2006 09:59 de Nekunoskuta

La cat sunt de geloasa nu cred ca ar iesii bine

Am fost intrebata cate secunde ar trai aia. Am raspuns "-5"

Ce a-ti face daca intr-o zi iubita v-ar cere asa ceva? Eu cred ca n-ati mai fii asa de incantati.

Nu ar merge niciodata asta. Orgoliul masculin e atat de mare incat nu ar putea sta dezbracat langa un tip fara sa-si compare...dimensiunile. Si pun pariu ca nici ei nu ar fi prea incantati sa se uite cat timp iubita lor e in pat cu altul.

Nimic...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 14 mar 2006 10:16 de verdiuc

Am fost intrebata cate secunde ar trai aia. Am raspuns "-5"

Nu ar merge niciodata asta. Orgoliul masculin e atat de mare incat nu ar putea sta dezbracat langa un tip fara sa-si compare...dimensiunile. Si pun pariu ca nici ei nu ar fi prea incantati sa se uite cat timp iubita lor e in pat cu altul.

Evident.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 14 mar 2006 11:30 de David21

Merge ..atata timp cat noul venit, e inferior din toate punctele de vedere, de fapt asta poate chiar sa ne stimuleze, si sa ne mai si mareasca orgoliul!

Legalize_iT_in_Ro
sus

Guest

scris pe 14 mar 2006 14:48 de

ok. baietii sunt tentati de sexul cu 2 fete. dar pe fete lear tenta sexul cu 2 baieti? ca pana acum ati pus problema ca daca ar accepta prietenu fetei so faca cu inca un baiat
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 mar 2006 20:03 de valentine

ok. baietii sunt tentati de sexul cu 2 fete. dar pe fete lear tenta sexul cu 2 baieti? ca pana acum ati pus problema ca daca ar accepta prietenu fetei so faca cu inca un baiat

Toate sa gandesc la asta...stii tu... "toate femeile is c**** "
sus

spleen

Guest

scris pe 14 mar 2006 21:09 de spleen

Dar hai sa luam in calcul si alta varianta: doi baieti si o fata. Intrebare pt baieti: Ce a-ti face daca intr-o zi iubita v-ar cere asa ceva?

as spune ca sunt de acord. pe urma as spune sa aleaga unul din prietenii mei, sau orice alt baiat. Dupa ce ar alege as suna acelui baiat si as spune sa vina la mine...
Dupa aia as stringe toate lucrurile prietenei mele si i-as spune sa dispara din viata mea...
In cazul in care s-ar fi ajuns la fza ca-i sun baiatului celuia e clar ca-si doreste asa ceva si nu ma merita. Asta as fi vrut sa aflu. Ce bine ca prietena mea nu e asa

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 14 mar 2006 22:29 de Bozgoru

pentru bluemoon: daca iubita mi-ar zice ca ar vrea sex in 3 ..adika cu mine si inca un baiat... i-as sparge fatza ...i-as trage o flegma si as baga-on p**** masii ! si sa se duca sa si-o traga cu cine vrea atunci !
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 14 mar 2006 23:59 de inuendo

pentru bluemoon: daca iubita mi-ar zice ca ar vrea sex in 3 ..adika cu mine si inca un baiat... i-as sparge fatza ...i-as trage o flegma si as baga-on p**** masii ! si sa se duca sa si-o traga cu cine vrea atunci !

Sau poti sa zici politicos, nu merci lol

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 15 mar 2006 03:48 de Bozgoru

nu n-as putea sa zic politicos... pentru ca mi-as da seama ca nu ii este gandul doar la mine.. si ca mai vrea si altceva... deci.. ramanem... la spatu fetzei... flegma.. si injuratura
sus

Alina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 15 mar 2006 11:35 de Alina

nu n-as putea sa zic politicos... pentru ca mi-as da seama ca nu ii este gandul doar la mine.. si ca mai vrea si altceva... deci.. ramanem... la spatu fetzei... flegma.. si injuratura
Ha ha ha ha,stiam eu ca bozgorii sunt prosti dar nici chiar asa.Tu esti prostimea intruchipata.Du-te s-o injuri pe mata nu AICI ai inteles?
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 15 mar 2006 12:06 de David21

Ha ha ha ha,stiam eu ca bozgorii sunt prosti dar nici chiar asa.Tu esti prostimea intruchipata.Du-te s-o injuri pe mata nu AICI ai inteles?

Alina vs DICK..?
Vezi ca "du-te" se crie impreuna si nu despartit...sau inca mai eshti in clasele primare..?

Legalize_iT_in_Ro
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 15 mar 2006 12:35 de valentine

Da ca sa mai dezvolt subiectul......
Cum iti dai seama ca partenera ar vrea in 3?
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 15 mar 2006 13:13 de David21

Da ca sa mai dezvolt subiectul......
Cum iti dai seama ca partenera ar vrea in 3?

Pai asta depinde total de de partenera!!!!
Prima varianta{in caz ca e mai desteapta tipa}: face in asa fel incat tu nici nu trebuie sa-ti dai seama ca ea vrea sex in 3! Se comporta cu tine asa, incat ajungi tu singur sa crezi ca sexul in 3 e o necesitate! Asta fac alea sirete, ca pana la urma sa-ti poate reprosa tot tie in cele din urma, ca tu vii cu idei dinastea, iesite din comun!
Dak tipa e una dezinhibata, si partenerul la fel, atunci e clar ca intre ei discuta despre asta ca ceva fff normal....fara sa afecteze cu nimik relatia!
Dak e o tipa mai inchisa, face cel mult aluzie la asa ceva, fff pe ocolite, cat sa pricepi idea, dar in nici un caz in incat sa poti zice ca a fost idea ei!

La femei e destul de greu sa iti dai seama dak o vrea cu 2...asta in cazul unei relatii de dragoste, la barbati insa, nu tre sa se prinda nici una, e clar ca noi in unanimitate suntem de acord cu sexul in 3! 1 barbat si 2 femei!
La cealalta varianta sa se abtina mai bine, ca altfel le parasim..

Legalize_iT_in_Ro
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in tre

scris pe 15 mar 2006 16:01 de Bozgoru

ma dick.. alias alina..alias raluca..alias mirabela..alias claudia..alias ,,masa lu dick,, prost mai esti mah... sper ca intr-o buna zi sa se poata puna ban pe ip pe site-ul asta..
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 15 mar 2006 18:06 de bluemoon

Ma asteptam la astfel de raspuns cel putin din partea unuia dintre voi. Si atunci cum crezi ca noi ar trebui sa acceptam o a doua femeie, chiar si pt o partida de sex? Daca as avea forta fizica necesara si eu as face acelasi lucru ca si tine dar cum nu se poate asta ma multumesc cu a rupe orice legatura.

Cuget deci exist!
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 15 mar 2006 21:33 de alin4alin

Sexul in trei e ceva foarte normal(mai ales daca tu cu prietena vreti sa incercati ceva nou)

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 15 mar 2006 23:58 de bluemoon

Sexul in trei e ceva foarte normal(mai ales daca tu cu prietena vreti sa incercati ceva nou)

Eu incep sa cred ca e ceva in neregula la tine. Stai sa vad daca am inteles bine; adica esti impotriva sexului oral dar ti se pare ceva normal sexul in 3.
Si mai susti sus si tare ca detii cheia succesului in cuplu.

Cuget deci exist!
sus
Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online