Sex la menstruatie

Pagina 1 din 1
1

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Sex la menstruatie

scris pe 28 iul 2006 19:00 de Dysdera

am dat search pe forum dar nu am gasit ceea ce cautam...vorbeam azi cu prietenul despre vrute si nevrute si am ajuns si la ciclu..mi-a zis ca a aflat de la 2 surse ca nu e bine sa faci sex pe ciclu fiindca sangele dauneaza cumva penisului eu una is sceptica dar vreau totusi sa ma lamuresc voi ce stiti despre subiectul asta?orice informatie prinde bine

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Sex la menstruatie

scris pe 28 iul 2006 21:39 de Nekunoskuta

...nu e bine sa faci sex pe ciclu fiindca sangele dauneaza cumva penisului...

S-a vorbit foarte multe pe site despre sexul la menstruatie dar niciodata nu am auzit asa ceva. Sincer, ce explicatie are pentru o asemenea afirmatie? Doar ca a auzit din 2 surse? Eu una nu cred asa ceva.

Nimic...
sus

webstar

Senior member
52 mesaje

scris pe 28 iul 2006 21:51 de webstar

am dat search pe forum dar nu am gasit ceea ce cautam...vorbeam azi cu prietenul despre vrute si nevrute si am ajuns si la ciclu..mi-a zis ca a aflat de la 2 surse ca nu e bine sa faci sex pe ciclu fiindca sangele dauneaza cumva penisului eu una is sceptica dar vreau totusi sa ma lamuresc voi ce stiti despre subiectul asta?orice informatie prinde bine

Nu e bine sa faci sex cand esti la ciclu pt ca te murdaresti...alte motive nu sunt.( Cum ar fi cele medicale : adica, ca poate avea consecinte asupra partenerului sau partenerei.)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Sex la menstruatie

scris pe 28 iul 2006 22:21 de Nekunoskuta

Nu e bine sa faci sex cand esti la ciclu pt ca te murdaresti...

Ba tocmai invers. De "murdarie" te poti feri facand sex sub dus sau in perioada de sfarsit a menstruatiei, cand e mai putin abundenta. Problemele care pot sa apara sunt in cazul in care sexul e prea violent deoarece vaginul e o zona foarte sensibila, mai ales la mentruatie.

Nimic...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 28 iul 2006 23:26 de Dysdera

S-a vorbit foarte multe pe site despre sexul la menstruatie dar niciodata nu am auzit asa ceva. Sincer, ce explicatie are pentru o asemenea afirmatie? Doar ca a auzit din 2 surse? Eu una nu cred asa ceva.

daca tu nu crezi asa ceva nici eu nu am crezut..ba chiar am mentionat..is sceptica..de asta am si cerut explicatii...si nici el nu avea alte explicatii..de asta ma si interesez

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Sex la menstruatie

scris pe 29 iul 2006 03:00 de Bozgoru

sexul la ciclu daauneaza femeii... nu penisului... oameni incuiati la minte si retardati ce sunteti..
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex la menstruatie

scris pe 29 iul 2006 16:45 de Dysdera

sexul la ciclu daauneaza femeii... nu penisului... oameni incuiati la minte si retardati ce sunteti..

insulte bine plasate poti sa scoti uitandu-te in oglinda mai des...daca noi suntem retarzi tu ce cauti printre noi geniule?limiteaza-te la a da sfaturi..asta daca esti in stare

sus

nashu'

Guest

scris pe 29 iul 2006 19:40 de nashu'

1.nu este nicio problema sa faci sex la menstruatie.
2.femeile sint mult mai excitate c
ind fac sex la menstruatie.
3.e mai bine sa folositi prezervativul.
4.daca nu poti sa fii linistita ca nici n-o sa 'ramai' si nici el n-o sa-si 'imbolnaveasca' penisul
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 29 iul 2006 22:38 de Dysdera

1.nu este nicio problema sa faci sex la menstruatie.
2.femeile sint mult mai excitate c
ind fac sex la menstruatie.
3.e mai bine sa folositi prezervativul.
4.daca nu poti sa fii linistita ca nici n-o sa 'ramai' si nici el n-o sa-si 'imbolnaveasca' penisul

am pus topicul ca sa fiu lamurita in legatura cu chestia asta..am fost sceptica cand mi-a zis ce a auzit si el la fel cand i s-a spus...dar am vrut sa stiu fiindca sa fii prost informat in zilele noastre poate echivala cu ignoranta

sus

alexu_babyan

Guest

scris pe 1 aug 2006 17:06 de alexu_babyan

eu tot timpul fac dragoste cu prietenul meu in timpul menstruatiei si e super bine.si eu am auzit la fel,dar...nu prea credem in de astea
sus

Rihanna_999

Guest

Re: Re: Re: Sex la menstruatie

scris pe 16 aug 2006 13:39 de Rihanna_999

Ba tocmai invers. De "murdarie" te poti feri facand sex sub dus sau in perioada de sfarsit a menstruatiei, cand e mai putin abundenta. Problemele care pot sa apara sunt in cazul in care sexul e prea violent deoarece vaginul e o zona foarte sensibila, mai ales la mentruatie.
Dupa cum spuneai si u pot aparea probleme daca sexul este prea dur , o prietena de a mea a facut sex cand era la menstruatie si i sa creat o rana apoi a trebuit sa umble prin spitale
sus

Stefy3ro

Junior member
16 mesaje

scris pe 19 aug 2006 00:41 de Stefy3ro

Este o dilema foarte mare pentru majoritatea femeilor si a barbatilor "daca este bine sa faci sex la menstruatie?"EI bine raspunsul este NU.De ce?Pentru ca sunt foarte multe riscuri.
1.Riscul foarte mare sunt: infectiile,atat la femeie cat si la barbat.
2.Suntem mult mai sensibile la menstruatie.
3.Riscul foarte mare sa facem cancer ovarian.
Deci intr-un cuvant nu este indicat sa faci sex la mentruatie.

Stef
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 26 aug 2006 16:35 de Dysdera

Este o dilema foarte mare pentru majoritatea femeilor si a barbatilor "daca este bine sa faci sex la menstruatie?"EI bine raspunsul este NU.De ce?Pentru ca sunt foarte multe riscuri.
1.Riscul foarte mare sunt: infectiile,atat la femeie cat si la barbat.
2.Suntem mult mai sensibile la menstruatie.
3.Riscul foarte mare sa facem cancer ovarian.
Deci intr-un cuvant nu este indicat sa faci sex la mentruatie.

explica-mi si mie te rog cum poti face cancer ovarian daca faci sex la menstruatie?

sus

maeka

Junior member
39 mesaje

scris pe 27 aug 2006 17:22 de maeka

[nu e bine sa faci sex pe ciclu fiindca sangele dauneaza cumva penisului]
AHAHHAHA..sry dar suna taaaaaaaaare caraghios....in primul rand, organul genital feminin este cel foarte sensibilizat deoarece este ca o rana deschisa in timpul mentrustiei si este mult mai expus infectiilor...iar daca nu se poate astepta..dupa a doua a treia zi cand abundenta dispare...se poate incerca contactu sexual cu prezervativ..pentru a fi feriti de orice neplacere...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 27 aug 2006 18:57 de Dysdera

[nu e bine sa faci sex pe ciclu fiindca sangele dauneaza cumva penisului]
AHAHHAHA..sry dar suna taaaaaaaaare caraghios....in primul rand, organul genital feminin este cel foarte sensibilizat deoarece este ca o rana deschisa in timpul mentrustiei si este mult mai expus infectiilor...iar daca nu se poate astepta..dupa a doua a treia zi cand abundenta dispare...se poate incerca contactu sexual cu prezervativ..pentru a fi feriti de orice neplacere...

stiu ca suna haios..asta a fost si opinia mea cand mi-a zis prietenul meu..de asta am intrebat..ca sa aflu si parerea altora..dar nu stiu de ce se pare ca oricine citeste postul trece cu vederea ca eu intreb si nu cred..parca ar fi orbi

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online