SEX NEPROTEJAT

Pagina 1 din 1
1

fiorela

Junior member
13 mesaje

SEX NEPROTEJAT

scris pe 28 sep 2008 14:43 de fiorela

ACUM CEVA TIMP IN URMA AM FOST LA CONTROL LA GINECOLOGIE PENTRU A PUTEA SA IAU ANTICONCEPTIONALE.MI S-A RECOMANDAT YASMIN,AM LUAT PRIMA PASTILUTA CORECT,ADICA IN PRIMA ZI DE MENSTRUATIE,DUPA CARE AM CONTINUAT SA LE IAU IN CONTINUARE.AM LUAT 4 ZILE LA RAND,SI AM FACUT SEX NEPROTEJAT PE CICLU.NELAMURIREA MEA E DACA EXISTA POSIBILITATEA SA FI RAMAS INSARCINATA.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: SEX NEPROTEJAT

scris pe 28 sep 2008 14:46 de baby

ACUM CEVA TIMP IN URMA AM FOST LA CONTROL LA GINECOLOGIE PENTRU A PUTEA SA IAU ANTICONCEPTIONALE.MI S-A RECOMANDAT YASMIN,AM LUAT PRIMA PASTILUTA CORECT,ADICA IN PRIMA ZI DE MENSTRUATIE,DUPA CARE AM CONTINUAT SA LE IAU IN CONTINUARE.AM LUAT 4 ZILE LA RAND,SI AM FACUT SEX NEPROTEJAT PE CICLU.NELAMURIREA MEA E DACA EXISTA POSIBILITATEA SA FI RAMAS INSARCINATA.

mda si a mea

dupa cate zile de la luarea primei pastile poti face sex neprotejat???

unii zic 14 altii zic 7

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: SEX NEPROTEJAT

scris pe 28 sep 2008 14:59 de pacpac

mda si a mea

dupa cate zile de la luarea primei pastile poti face sex neprotejat???

unii zic 14 altii zic 7

eu stiu ca prima luna trebuie sa eviti sa termini in vagin.Din a 2-a nu mai e problema.Asa stiu eu

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 28 sep 2008 15:34 de simosimina

DUpa primele 5 zile poti sa o faci neprotejat..,

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: SEX NEPROTEJAT

scris pe 28 sep 2008 15:57 de baby

DUpa primele 5 zile poti sa o faci neprotejat..,

yuppyyyyy

eh cred ca am sa mai astept.....stiu ca par tampa dar mi-e teama sa o fac neprotejat chiar daca iau pastilele

sus

fiorela

Junior member
13 mesaje

scris pe 28 sep 2008 16:28 de fiorela

am nevoie sa ma lamuriti daca este posibil sa ramai?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT

scris pe 28 sep 2008 16:42 de simosimina

yuppyyyyy

eh cred ca am sa mai astept.....stiu ca par tampa dar mi-e teama sa o fac neprotejat chiar daca iau pastilele

Mai...zilele alea 5 se refera la pers care iau primul blister de anticonceptionale. In rest dk le iei de peste 2 luni..poti sa o faci neprotejat si in 7 zile alea in care faci pauza ca nu ai cum sa ramai.

sus

fiorela

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT

scris pe 28 sep 2008 21:33 de fiorela

Poate m-am exprimat eu gresit,dar e prima data cand iau anticonceptionale.De asta nu stiu daca am ramas sau nu .Sau daca poti sa ramai?am luat 4 pastile,am avut contact neprotejat,si eram pe a 4-a zi de ciclu.
sus

fiorela

Junior member
13 mesaje

scris pe 28 sep 2008 21:33 de fiorela

Poate m-am exprimat eu gresit,dar e prima data cand iau anticonceptionale.De asta nu stiu daca am ramas sau nu .Sau daca poti sa ramai?am luat 4 pastile,am avut contact neprotejat,si eram pe a 4-a zi de ciclu.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 28 sep 2008 21:42 de baby

Mai...zilele alea 5 se refera la pers care iau primul blister de anticonceptionale. In rest dk le iei de peste 2 luni..poti sa o faci neprotejat si in 7 zile alea in care faci pauza ca nu ai cum sa ramai.

abia am inceput de 3 zile.....deci tre sa mai astept 2 + inca o saptama asa ca sa fiu eu sigura

la orice tip de anticonceptionale e asa?
oh Doamne mi-e teama nu stiu ce am....ma prostesc pastilele astea

sus

mihaela

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT

scris pe 1 mai 2009 11:22 de mihaela

buna fetelor am si eu o nelamurire mi-a venit ciclul p data de 12 aprilie si mi sa terminat p data de 16 aprilie iar p data de 30 aprilie am fc sex neprotejat si qm jumatate din sperma a ajuns in mine.dupa chestia asta m-am spalat bine bine q sapun dar degeaba cred..ce sanse am sa raman insarcinata????astept raspuns...va rog
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT

scris pe 1 mai 2009 12:43 de yony

buna fetelor am si eu o nelamurire mi-a venit ciclul p data de 12 aprilie si mi sa terminat p data de 16 aprilie iar p data de 30 aprilie am fc sex neprotejat si qm jumatate din sperma a ajuns in mine.dupa chestia asta m-am spalat bine bine q sapun dar degeaba cred..ce sanse am sa raman insarcinata????astept raspuns...va rog

poi nu stiu...
parearea mea ar fi sa ity faci un test de sarcina sa fi mai sigura... mai ales dak a ejaculat in tine

bafta
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT

scris pe 1 mai 2009 13:48 de simosimina

abia am inceput de 3 zile.....deci tre sa mai astept 2 + inca o saptama asa ca sa fiu eu sigura

la orice tip de anticonceptionale e asa?
oh Doamne mi-e teama nu stiu ce am....ma prostesc pastilele astea

dap la toate tipurile de antibebe.
Eu am tinut pauza 1 luna..ca am implinit 1 an de cand le iau..si am zis sa fac o pauza....abia astept acum sa imi vina mestruatia sa ma pot reapuca sa le iau...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online