sex neprotejat

Pagina 1 din 1
1

marra

Newbie
5 mesaje

sex neprotejat

scris pe 14 iun 2004 18:06 de marra

exista o perioada in care sexul neprotejat poate avea loc fara ca sa urmeze sarcina ?
daca exista cineva sa explice aceste lucruri pe larg ca sa fie inteles nu doar 3 cuvinte cum ar fi de pilda "da exista" , ci sa explice :
cand?
dece?
ceva explicatii mai complete ca sa pricep ..
sus

roxi

Guest

Re: sex neprotejat

scris pe 15 iun 2004 12:08 de roxi

daca ai un ciclu regulat, atunci e foarte usor sa stii care sunt zilele in care poti face sex neprotejat. ca cateva zile inainte de menstruatie,(3-4)ovulul este deja format si urmeaza a fi eliminat, deci nu mai este nici o problema; si dupa menstruatie cateva zile este inca ok sa faci sex(asta inca nu am incercat), dar iti garantez ca in cazul in care ciclul tau e regulat poti fara prob sa faci sex inainte de menstruatie....
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: sex neprotejat

scris pe 17 iun 2004 16:23 de nemesis

daca ai un ciclu regulat, atunci e foarte usor sa stii care sunt zilele in care poti face sex neprotejat. ca cateva zile inainte de menstruatie,(3-4)ovulul este deja format si urmeaza a fi eliminat, deci nu mai este nici o problema; si dupa menstruatie cateva zile este inca ok sa faci sex(asta inca nu am incercat), dar iti garantez ca in cazul in care ciclul tau e regulat poti fara prob sa faci sex inainte de menstruatie....

Clar si la obiect! Ovulul se elimina in timpul menstruatiei ? Hmm... chiar ca ma ajuta site-ul asta! Invat o multime de lucruri noi...

Raspuns: sa-ti intre bine in cap d-soara! NU EXISTA "SEX NEPROTEJAT-SIGUR". Chiar daca ciclul este regulat poti avea probleme. Ovulatie ascunsa, intarziata, etc...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Wallhalla

Guest

scris pe 1 sep 2005 13:44 de Wallhalla

Deci sa inteleg ca se poate face sex neprotejat
cateva zile dupa menstruatie fara a aparea riscul de a ramane insarcinata?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: sex neprotejat

scris pe 1 sep 2005 14:20 de Nekunoskuta

Mai copil...tu din 2 raspunsuri date la subiectul asta ai luat de bun pe cel care te avantajeaza. Oare celalalt nu te-a pus pe ganduri? Oare de ce incercam noi sa va ajutam daca voi selectati, cititi printre randuri si alegeti ce va convine?

Nimic...
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 1 sep 2005 14:33 de Wanted

Cu cateva zile inainte de mensruatie se formeaza ovulul si este eliminat??? 3-4??? Incearca mai bine 14... aceasta perioada este constanta, adica: diferenta dintre ziua ovulatiei(cand este eliminat ovulul )si prima zi a mentruatiei este totdeauna 14. Desigur, asa cum a mai spus si nemesis, niciodata nu poti fi sigur, pot interveni dereglari..etc. Si cum poti sa ii spui ca poate face sex neprotejat fara nici o problema. Eficienta acestei metode, chiar daca este fff corect folosita (ciclu regulat.. calculare f precisa...etc) este sub 70%.

Carpe diem
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: sex neprotejat

scris pe 1 sep 2005 14:34 de SORIN28

Da poti sa faci sex dupa menstruatie la minim 10 zile si sigur nu ramane insarcinata. Poti ejacula unde vrei: in ea, pe ea, pe pat, pe pereti, poti sa stai linistit nu ramane insarcinata

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex neprotejat

scris pe 1 sep 2005 14:59 de ExoticDream

Da poti sa faci sex dupa menstruatie la minim 10 zile si sigur nu ramane insarcinata. Poti ejacula unde vrei: in ea, pe ea, pe pat, pe pereti, poti sa stai linistit nu ramane insarcinata

MINIM 10 zile DUPA menstruatie??????

Ii trimiti sa faca sex exact in perioada fertila?????????

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex neprotejat

scris pe 2 sep 2005 11:39 de LonelyGirl

Este un proverb care spune cam asa :
"Paza buna fereste primejdia rea".

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Stop4once

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat

scris pe 5 mai 2006 15:19 de Stop4once

Este un proverb care spune cam asa :
"Paza buna fereste primejdia rea".

Doamne...cata lirica.Pe scurt siguranta in perioada de dinaintea menstruatiei si dupa este oarecum mai mare.Spre buna voastra cunostiinta ,ca un atavism,ovulatia se poate produce rareori si sub impuls sexual, d'asta mai raman unele "marcate" si nu stiu dc
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online