Sex neprotejat in a cincea zi de menstruatie!

Pagina 1 din 1
1

BiDdErGiRl

Guest

Sex neprotejat in a cincea zi de menstruatie!

scris pe 23 iul 2008 20:01 de BiDdErGiRl

..am faqt sex neportejat in a 5 a zi de ciclu menstrual.....a 5 zi in care era pe terminate..parea sa nu mai fie aproape deloc....Am facut sex neprotejat,nu a ejaculat in mine...,dar a doua zi,dupa actul sexual neprotejat , ciclul meu menstrual park s-a prelungit....mi-a curs sange..nu mult,dar mi s-a parut ciudat.eu sunt constienta ca se poate intampla orice...si am de gand sa incep sa iau anticonceptonale..momentan,am nevoie de un sfat de al vostru.Pot ramane insarcinata,daca actul sexual s-a desfasurat in perioda ciclului menstrual si iubitul meu nu a ejaculat in interiorul vaginului meu si nici pe exteriorul organelor vaginale???????
sus

krystyna

Guest

Re: HeeeeLLLLpppppp!!!!

scris pe 23 iul 2008 20:32 de krystyna

NU.NU NU NU NU NU..nu poti ramane insarcinata.....no way!!mai ales k nu a ejaculat in tine.da se mai intampla..sa iti mai curga daca ai act sexual..in a 4 a 5 zi.sau inante..cu 2 1 zi..daca faci sex..se poate sa iti vina..mai devreme....din cauza ca musculatura interoara se forteaza..si practic fortezi..organismul sa iti vina..menstruatia...stai linistita.nu e nimic in neregula..si k anticonceptionale...daca vrei sa faci pasul asta..recomand diane 35...dar inainte mergi la medic..pt k totusi organismele sunt diferite.
sus

kdija

Junior member
17 mesaje

Re: Re: HeeeeLLLLpppppp!!!!

scris pe 23 iul 2008 20:46 de kdija

NU.NU NU NU NU NU..nu poti ramane insarcinata.....no way!!mai ales k nu a ejaculat in tine.da se mai intampla..sa iti mai curga daca ai act sexual..in a 4 a 5 zi.sau inante..cu 2 1 zi..daca faci sex..se poate sa iti vina..mai devreme....din cauza ca musculatura interoara se forteaza..si practic fortezi..organismul sa iti vina..menstruatia...stai linistita.nu e nimic in neregula..si k anticonceptionale...daca vrei sa faci pasul asta..recomand diane 35...dar inainte mergi la medic..pt k totusi organismele sunt diferite.

sigur ca voi merge la un ginecolog.multumesc pt raspuns
sus

mada_86

Senior member
148 mesaje

scris pe 23 iul 2008 22:39 de mada_86

Nu cred ca ramai dar totusi e bine sa incerci sa nu mai faci cand esti pe probleme ca de asta te sperii.Organismul e bine sa stea linistit pe perioada aceasta.ai grija si ferestete

mada
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: HeeeeLLLLpppppp!!!!

scris pe 23 iul 2008 22:50 de stefanoski

Daca nu a lasat nimic in tine, nu poti ramane insarcinata. Insa exista acel lichid preejaculator, care contine o cantitate suficienta de spermatozoizi cat sa-ti aduca un bebe. Cat despre menstruatie, un spermatozoid sanatos poate trai in vagin si 3 zile. Tu fiind in ultima zi, ar exista ceva posibilitati. Nu stiu insa, despre metoda calendarului...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 24 iul 2008 09:02 de angela

..am faqt sex neportejat in a 5 a zi de ciclu menstrual.....a 5 zi in care era pe terminate..parea sa nu mai fie aproape deloc....Am facut sex neprotejat,nu a ejaculat in mine...,dar a doua zi,dupa actul sexual neprotejat , ciclul meu menstrual park s-a prelungit....mi-a curs sange..nu mult,dar mi s-a parut ciudat.eu sunt constienta ca se poate intampla orice...si am de gand sa incep sa iau anticonceptonale..momentan,am nevoie de un sfat de al vostru.Pot ramane insarcinata,daca actul
sexual s-a desfasurat in perioda ciclului menstrual si iubitul meu nu a ejaculat in interiorul vaginului meu si nici pe exteriorul organelor vaginale???????

Atunci cand faci sex cand esti inca la menstruatie exista 2 solutii, fie se prelungeste putin menstruatia, fie se scurteaza. Nu ramai insarcinata.Atunci e momentul cand ovulele tale sunt expulzate de organism si dureaza vreo 3-4zile cand organismul tau incepe sa de-a nastere la altele.De ce crezi ca multe femei aleg sexul neprotejat cand sunt la ciclu?Pentru ca nu exista sanse sa ramai insarcinata.. Parca era pe sexpert un articol despre sexul in perioada ciclului.Cauta-l si vei gasi mai multe informatii.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online