sex oral

Pagina 1 din 1
1

alina16

Guest

sex oral

scris pe 5 mar 2004 01:05 de alina16

salut am 16 ani, sunt virgina iar prietenul meu vrea sa facem sex oral (doar sex oral pt ca eu nu sunt dispusa sa merg pana la capat) si...nu stiu nik despre acest subiect...
sus

Guest

Guest

Re: sex oral

scris pe 5 mar 2004 01:26 de Guest

salut am 16 ani, sunt virgina iar prietenul meu vrea sa facem sex oral (doar sex oral pt ca eu nu sunt dispusa sa merg pana la capat) si...nu stiu nik despre acest subiect...

Cum sa nu stii "nik"? Mai citeste pe forumul asta, sau intra si pe alte site-uri de educatie sexuala, daca vrei sa vezi si pareri mai avizate. sa nu fiu carcotas, dar de la cel oral la cel pt care nu esti pregatita, nu e decat un pas, asa ca...be careful.
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 5 mar 2004 03:36 de valy2jan

Intra pe www.artsex.ro si citeste articolele: Ce facem cu sperma?
Arta celui mai intim sarut.
Cum sa-l musti.
Cel mai rau lucru pentru o incepatoare este atunci cand el ejaculeaza, sperma fiind un lucru neplacut pentru ea. Discuta cu el acest lucru. La inceput sa-si dea drumul afara. Sa-ti spuna cand ii vine, dar nu-l lasa cu "ochii in soare". Sa ii faci in continuare sex cu mana pana ejaculeaza.
In ceea ce priveste executarea sexului oral, lasa-te condusa si de reactiile lui.
Succes!

fara sex nu am exista
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 5 mar 2004 09:26 de lavinia

Bai, fata!
Ce-i porcaria asta?
Cum adica esti dispusa sa faci sex oral, dar nomal nu esti pregatita?
Sau in conceptia ta, atata timp cat esti intacta din punct de vedere fiziologic nu conteaza ce faci?

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: sex oral

scris pe 5 mar 2004 09:59 de Infector

Intra pe www.artsex.ro si citeste articolele: Ce facem cu sperma?
Arta celui mai intim sarut.
Cum sa-l musti.
Cel mai rau lucru pentru o incepatoare este atunci cand el ejaculeaza, sperma fiind un lucru neplacut pentru ea. Discuta cu el acest lucru. La inceput sa-si dea drumul afara. Sa-ti spuna cand ii vine, dar nu-l lasa cu "ochii in soare". Sa ii faci in continuare sex cu mana pana ejaculeaza.
In ceea ce priveste executarea sexului oral, lasa-te condusa si de reactiile lui.
Succes!

Hmmm.....nu prea e bine ce faci tu in postul asta.Poate fata s-a gandit ca prietenul ei vrea sa-i OFERE sex oral(nu uitati ca si baietii pun guritza sub centura) iar tu ii inchizi poartile in nas...ce sa inteleaga ea?Ca sexul oral se reduce numai la "coque-sucking"?

Eu zic intai sa se exploreze suficient de mult (sa se elimine orice curiozitate privind sperma sau alte chestii) abia apoi sa treaca la faza asta.Si ar fi frumos ca macar sa-nceapa el primul toata figura ....da oricum de la sexul oral la cel normal (nu sariti pe mine ca am folosit normal ca stiu ca normal e termen subiectiv in cadrul subiectului "sex" ...da nu-mi venea alt cuvant) nu-i decat o aruncatura de limba.Si parerea mea ...sexul oral este mult mai "intim" decat oricare altul...asa ca daca esti pregatita pt a avea raport sexula oral esti pregatita si pentru restul.intre a fi pregatita si a nu vrea sa incepi e o diferentza ... tu pe care o alegi?

Cat despre tehnica?Nu suntem in masura sa te invatam...chestiile astea nu sunt standard...nu iti fie teama , cand o sa fiti face-2-face acolo o sa stiti ce treb sa faceti, asta se simte.
Totusi pt un minim de inf mai citeste din mesaje si incearca un site ceva ...dar nu lua informatiile ca pe adevaruri general valabile.Fa exact ce te face sa te simti bine.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: sex oral

scris pe 5 mar 2004 10:15 de lavinia

Hmmm.....nu prea e bine ce faci tu in postul asta.Poate fata s-a gandit ca prietenul ei vrea sa-i OFERE sex oral(nu uitati ca si baietii pun guritza sub centura) iar tu ii inchizi poartile in nas...ce sa inteleaga ea?Ca sexul oral se reduce numai la "coque-sucking"?

Eu zic intai sa se exploreze suficient de mult (sa se elimine orice curiozitate privind sperma sau alte chestii) abia apoi sa treaca la faza asta.Si ar fi frumos ca macar sa-nceapa el primul toata figura ....da oricum de la sexul oral la cel normal (nu sariti pe mine ca am folosit normal ca stiu ca normal e termen subiectiv in cadrul subiectului "sex" ...da nu-mi venea alt cuvant) nu-i decat o aruncatura de limba.Si parerea mea ...sexul oral este mult mai "intim" decat oricare altul...asa ca daca esti pregatita pt a avea raport sexula oral esti pregatita si pentru restul.intre a fi pregatita si a nu vrea sa incepi e o diferentza ... tu pe care o alegi?

Cat despre tehnica?Nu suntem in masura sa te invatam...chestiile astea nu sunt standard...nu iti fie teama , cand o sa fiti face-2-face acolo o sa stiti ce treb sa faceti, asta se simte.
Totusi pt un minim de inf mai citeste din mesaje si incearca un site ceva ...dar nu lua informatiile ca pe adevaruru general valabile.Fa exact ce te face sa te simti bine.

Aloooo! Tu chiar n-ai inteles!
Fata asta vrea sex, de toate felurile, daca s-ar putea, numai sa-i ramana himenul intact!
Asta-i toata povestea, nu ca n-ar fi pregatita!
Hai, mai bine, sa-i facem un pustiu de bine, sa-i luam unul de rezerva! Sa vedeti voi ce fericita o facem!

sus

Someone

Newbie
4 mesaje

scris pe 5 mar 2004 11:11 de Someone

..cand o sa fiti face-2-face acolo o sa stiti ce treb sa faceti...

face-2-face? m-ai facut sa rad... hahaha face-2-.... cam asa trebuia spus
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 5 mar 2004 11:58 de lavinia

face-2-face? m-ai facut sa rad... hahaha face-2-.... cam asa trebuia spus

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 5 mar 2004 12:19 de Infector

Ca doar n-or trece direct la fapte cum se vad!!!!!

sus

Someone

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 5 mar 2004 17:33 de Someone

Ca doar n-or trece direct la fapte cum se vad!!!!!

Nu, dar tu ai zis "cand veti fii face-2-face o sa stiti ce trebuie facut" si, fiind vorba de faptul ca ea intreba cum se face "actiunea" .. am presupus ca atunci cand vor fii impreuna in momentul intim. Si , cum ziceam, face-2- u know. Ce bine ma simt ca am facut-o pe lavinia sa zambeasca , mai ales ca am inteles ca e ziua ei astazi. LA MULTI ANI !
sus

alina16

Guest

sex oral

scris pe 7 mar 2004 20:53 de alina16

lavinia ai fost cam dura cu mine.
nu e vb ca vreau sa toate felurile de sex numai sa.mi ramana himenul intreg dar cred ca actualul meu prieten nu e cel "visat" ...nu as vrea ca el sa fie primul
si da, ma.am gandit ca prietenul meu vrea sa.mi ofere sex oral...
oricum am renuntat la idee, am prea multe prejudecati pentru a o face...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 7 mar 2004 20:56 de Infector

nu e vb ca vreau sa toate felurile de sex numai sa.mi ramana himenul intreg dar cred ca actualul meu prieten nu e cel "visat" ...nu as vrea ca el sa fie primul

Te scap eu de ele ...

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: sex oral

scris pe 8 mar 2004 02:45 de Bozgoru

Mai bine mergi pana la capat...decat sa faci sex oral...mai mult te injosesti facand sex oral fetitzo!
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 8 mar 2004 02:48 de lavinia

Mai bine mergi pana la capat...decat sa faci sex oral...mai mult te injosesti facand sex oral fetitzo!

Mda! Nici eu nu intelesesem!
El vroia sa-i faca ei, nu invers!
Oricum, nu cred ca am fost dura!
Atat timp cat te consideri nepregatita pt sex, cat cel de langa tine nu este cel visat, care e motivul pentru care l-ai lasa sa-ti faca un sex oral???????
Nu pricep! Asa-s eu mai grea de cap!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 8 mar 2004 02:58 de levi82

Daca esti mai nashpa, poti sa o faci pentru ca tu te vei simti bine, dar gandeste-te ca si el va vrea ceva in schimb, si daca nu esti pregatita sa-i oferi ceeea ce vrea(nu neaparat sex oral, poate doar sex "normal",atunci este bine daca il refuzi.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 8 mar 2004 08:58 de Infector

Mda! Nici eu nu intelesesem!
El vroia sa-i faca ei, nu invers!

Aha!!!Ai tipat la mine degeaba cu "Alooooo" ...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online