Sex Oral

Sondaj: Cine credeti ca au vointa si dorinta de a oferi mai multa placere sexului opus?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Lenor

Junior member
33 mesaje

Sex Oral

scris pe 12 mar 2009 00:45 de Lenor

Cand vine vorba de sex oral fetele urasc sa faca asta baietilor,iar cand o fac nu o fac cu placere ci doar pentru ca se simt nevoite.
Pe de alta parte,noi baietii am face sex oral fetelor aproape oricand si oriunde (desigur facand asta cu cea mai mare bucurie pentru ca ne place sa oferim placere si fericire).

Astept parerea voastra la intrebarea asta : Dc baietii vor sa ofere placere iar fetele aproape deloc?

Correct me if I'm wrong
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Sex Oral

scris pe 12 mar 2009 09:06 de pacpac

Cand vine vorba de sex oral fetele urasc sa faca asta baietilor,iar cand o fac nu o fac cu placere ci doar pentru ca se simt nevoite.
Pe de alta parte,noi baietii am face sex oral fetelor aproape oricand si oriunde (desigur facand asta cu cea mai mare bucurie pentru ca ne place sa oferim placere si fericire).

Astept parerea voastra la intrebarea asta : Dc baietii vor sa ofere placere iar fetele aproape deloc?

Correct me if I'm wrong

Orice femeie face sex oral daca partenreul stie cum sa procedeze.Si sa sti ca nu toti barbatii fac de drag sex oral,multi fac ca se simnt datori sa faca si ei daca partenerele lor fac.Mie unu imi place in draci ) dar nu prea ii mai place sotiei

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 12 mar 2009 09:30 de simosimina

Correct me if I'm wrong

))))) ce mare prostie zici...cum sa faca asta ca se simt obligate?!?!?!
Puii mei daca nu ar vrea sa faca nu ar face-o si gata..ce sunt obligate de ceva sa faca? Mie mi se pare o tampenie chestia cu "obligatia"...In fine sunt cazuri si cazuri

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Sex Oral

scris pe 12 mar 2009 13:27 de vladbodan

))))) ce mare prostie zici...cum sa faca asta ca se simt obligate?!?!?!
Puii mei daca nu ar vrea sa faca nu ar face-o si gata..ce sunt obligate de ceva sa faca? Mie mi se pare o tampenie chestia cu "obligatia"...In fine sunt cazuri si cazuri

pune problema in felul urmator, aici vin doar fetite care se scarbesc sa faca sex oral, baieti inca nu am vazut, dar sunt multi baieti care zic "nici macar atat nu poti face pentru mine" si aici apare reactia ei in care se simte prost, si uneori la inceput o face mai mult ca mna, asa vrea el, nu ca vrea ea cu adevarat asta, vrea doar ca el sa fie multumit, si poate cu timpul ajunge sa-i placa think about it

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 12 mar 2009 14:11 de pacpac

pune problema in felul urmator, aici vin doar fetite care se scarbesc sa faca sex oral, baieti inca nu am vazut, dar sunt multi baieti care zic "nici macar atat nu poti face pentru mine" si aici apare reactia ei in care se simte prost, si uneori la inceput o face mai mult ca mna, asa vrea el, nu ca vrea ea cu adevarat asta, vrea doar ca el sa fie multumit, si poate cu timpul ajunge sa-i placa think about it

"daca nu faci asta pt mine inseamna ca nu ma iubesti" vechea si obosita vrajeala))

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

UnicoolKara

Junior member
43 mesaje

scris pe 12 mar 2009 16:49 de UnicoolKara

Orice femeie face sex oral daca partenreul stie cum sa procedeze.Si sa sti ca nu toti barbatii fac de drag sex oral,multi fac ca se simnt datori sa faca si ei daca partenerele lor fac.Mie unu imi place in draci ) dar nu prea ii mai place sotiei

sotiei tale nu ii place sa-ti faca sau sa-i faci u ei? :P

I am Unicool and all others are FAKE
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 12 mar 2009 16:53 de pacpac

sotiei tale nu ii place sa-ti faca sau sa-i faci u ei? :P

sa-i fac eu ei.pana sa nasca ii placea,nu zicea niciodata nu,acum mai rar(.ea sa-mi faca mie,ii place nu e zi sa nu puna gura pe ea))

sus

Trexv

Senior member
75 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 12 mar 2009 18:03 de Trexv

sa-i fac eu ei.pana sa nasca ii placea,nu zicea niciodata nu,acum mai rar(.ea sa-mi faca mie,ii place nu e zi sa nu puna gura pe ea))

saracu de el l-ai feminizat :P (glumesc)
Imi place foarte mult sa fac si sa mi se faca oral... Prietenei mele la fel ii place sa i se faca si sa faca... Si eu eram de parere ca baietii o fac din obligatie pentru ca si lor li se face, dar dupa ce am facut un sondaj am aflat ca m-am inselat :P
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 12 mar 2009 21:08 de Firefox

sa ma bag si eu... daca oi avea ocazia vreodata.. i-as face sex oral partenerei.. dar nu as pretinde asa ceva de la ea..

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

roxanel

Junior member
49 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 12 mar 2009 23:02 de roxanel

mie imi place sa fac dar al meu iubit nu se da in vant dupa asta, adik sa imi faca si el mie. lui ii place la nebunie sa i se faca,dar el imi face foarte rar...dar si cand imi face.... e bine rau
sus

Lenor

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 12 mar 2009 23:32 de Lenor

Interesanta discutie am aprins aici,eu cu siguranta as face cu cea mai mare placere sex oral fetei de care vorbesc aici:http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=14&mid=138769
...si asta fara sa cer ceva in schimb
sus

YLmaZ

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 13 mar 2009 00:57 de YLmaZ

Interesanta discutie am aprins aici,eu cu siguranta as face cu cea mai mare placere sex oral fetei de care vorbesc aici:http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=14&mid=138769
...si asta fara sa cer ceva in schimb
are si ea hi5???pune si tu aici adresa sa vedem daca e ceva de capu' ei
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 13 mar 2009 02:03 de simosimina

dap asta asa este.. Cred ca pana la urma toata lumea ajunga sa faca asta..din placere(sau cel putin asa sper..) Si chiar nu inteleg cum de unii/unele fac din obligatie..chiar nu pot sa pricep asta..dar deh cum am mai spus..fiecare persoana gandeste altfel

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 13 mar 2009 08:36 de vladbodan

"daca nu faci asta pt mine inseamna ca nu ma iubesti" vechea si obosita vrajeala))

eu deobicei nu dau sfaturi in care implica cuvantul "te iubesc" suna prea josnic ... exact cum am spus acolo mi se pare suficient de semnificativ incat sa o convingi partial sa o faca... uhm... nu am incercat replica aia, dar a funcitonat la altii

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 13 mar 2009 08:46 de pacpac

dap asta asa este.. Cred ca pana la urma toata lumea ajunga sa faca asta..din placere(sau cel putin asa sper..) Si chiar nu inteleg cum de unii/unele fac din obligatie..chiar nu pot sa pricep asta..dar deh cum am mai spus..fiecare persoana gandeste altfel

eu as sta numai cu botul la pasarica mmmmmmmmmmmmm ))

@ vlad
eu doar in gluma i-am mai zis sotiei asa,mai mult sa ne distram.oricum multe pustoaice cad la prostia asta

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 13 mar 2009 12:24 de vladbodan

eu as sta numai cu botul la pasarica mmmmmmmmmmmmm ))

@ vlad
eu doar in gluma i-am mai zis sotiei asa,mai mult sa ne distram.oricum multe pustoaice cad la prostia asta

pai daca nu cunosc replica de dinainte ) normal, la urmatorul iubit deja nu se mai stramba pentru ca deja sunt obisnuite, so what the hell ) "a pus botul" si la propriu si la figurat cu treaba asta suckers

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

mistery_girl

Senior member
56 mesaje

scris pe 13 mar 2009 12:59 de mistery_girl

Correct me if I'm wrong

Wrong, wrong, worng. Mie imi place foarte mult sa-i fac sex oral sotului meu si nu ma simt obligata. Daca nu mi-ar face placere nu i-as face. Si cred ca majoritatea femeilor sunt ca mine.
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 13 mar 2009 14:34 de vladbodan

Wrong, wrong, worng. Mie imi place foarte mult sa-i fac sex oral sotului meu si nu ma simt obligata. Daca nu mi-ar face placere nu i-as face. Si cred ca majoritatea femeilor sunt ca mine.

cu siguranta nu ti-a sugerat deloc cand ai facut sex oral pentru prima data si cu siguranta te-ai apucat direct de treaba, si nu ai stat deloc pe ganduri ... sunt ironic, am presupus ca in topicul acesta se vorbeste despre prima data cand ai facut sex oral... care a fost starea ta, nu ca acuma iti place la nebunie si ca nu te simti obligata... la inceput majoritatea fetelor stau pe ganduri in loc sa se apuce direct sa o faca...

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 13 mar 2009 14:39 de simosimina

cu siguranta nu ti-a sugerat deloc cand ai facut sex oral pentru prima data si cu siguranta te-ai apucat direct de treaba, si nu ai stat deloc pe ganduri ... sunt ironic, am presupus ca in topicul acesta se vorbeste despre prima data cand ai facut sex oral... care a fost starea ta, nu ca acuma iti place la nebunie si ca nu te simti obligata... la inceput majoritatea fetelor stau pe ganduri in loc sa se apuce direct sa o faca...

uite ca s-ar putea sa te surprinda..dar eu i-am facut prima data sex oral iubitului fara ca el sa imi ceara asta..pur si simplu odata in timp ce il sarutam pe burta..am zis..de ce nu??!?! EL iti dai seama ca a ramas FOARTE placut surprins..si asta a fost prima data cand i-am facut sex oral...ca am vrut EU..el habar nu avea ce am de gand) dar a fost marfa nu am ce zice

sus

mistery_girl

Senior member
56 mesaje

scris pe 13 mar 2009 16:03 de mistery_girl

Nu ar trebui sa fi ironic. Eu nu spun ca toate fetele sunt ca mine. Eu i-am facut prima data sex oral sotului meu pentru ca am vrut si poate putin din curiozitate (sa vad cum este, ce senzatii are, daca ii place, daca nu-i place), nu mi-a cerut el asta. A fost primul barbat cu care am facut sex, sex oral.
sus

Lenor

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 13 mar 2009 22:03 de Lenor

are si ea hi5???pune si tu aici adresa sa vedem daca e ceva de capu' ei

editozele au fost sterse...
[Cenzurat de ExoticDream]

Nu ar trebui sa fi ironic. Eu nu spun ca toate fetele sunt ca mine. Eu i-am facut prima data sex oral sotului meu pentru ca am vrut si poate putin din curiozitate (sa vad cum este, ce senzatii are, daca ii place, daca nu-i place), nu mi-a cerut el asta. A fost primul barbat cu care am facut sex, sex oral.

Ma bucur sa aud asta de la o femeie

vad ca voturile si parerile sunt cam la egalitate,deci banuiesc ca am gresit cand am crezut ca fetele nu sunt la fel de dornice ca baietii sa ofere placere sexuala

sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 13 mar 2009 22:10 de Firefox

Ma bucur sa aud asta de la o femeie

vad ca voturile si parerile sunt cam la egalitate,deci banuiesc ca am gresit cand am crezut ca fetele nu sunt la fel de dornice ca baietii sa ofere placere sexuala

nu stiu cum ai rezistat sa fi doar Amic cu ea.. pana acum

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

Lenor

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Or

scris pe 13 mar 2009 22:14 de Lenor

nu stiu cum ai rezistat sa fi doar Amic cu ea.. pana acum

Mersi Firefox.Respect

Da nici eu nu stiu cum am rezistat
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 14 mar 2009 00:27 de baby

Mersi Firefox.Respect

Da nici eu nu stiu cum am rezistat

saraca fata daca ar sti ea ca i-ai pus pozele aici si ca vrei sa ii mai faci si sex oral

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 14 mar 2009 01:43 de Firefox

saraca fata daca ar sti ea ca i-ai pus pozele aici si ca vrei sa ii mai faci si sex oral

punct ochit punct lovit.. asta mi-a trecut prima data prin cap.. oare ea stie ca a aparut pe net.. mai ales pe image-shack.. unde nu se mai sterge..nu?

sus

Lenor

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 14 mar 2009 01:58 de Lenor

punct ochit punct lovit.. asta mi-a trecut prima data prin cap.. oare ea stie ca a aparut pe net.. mai ales pe image-shack.. unde nu se mai sterge..nu?

alea erau poze dupa hi5..imaginile dupa image shack se sterg...so...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 14 mar 2009 02:48 de ExoticDream

editozele au fost sterse...

...., iar eu am sters linkurile. Nu se face asa ceva, mai ales ca spui ca ai vrea sa fii cu fata asta, si in nici un caz pe acest site. Este un lucru imoral sa publici datele personale ale cuiva fara a-i cere permisiunea!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

anonim

Guest

scris pe 14 mar 2009 09:18 de anonim

Correct me if I'm wrong
cum pot sa votez/??trebuie sa am cont???
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 14 mar 2009 10:26 de SORIN28

cum pot sa votez/??trebuie sa am cont???

Da, tre' sa ai cont...din pacate pentru tine

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

bibitza

Guest

Sex Oral

scris pe 14 mar 2009 16:39 de bibitza

nu vor sa ofere sex oral poate din respect pentru sine,..... nu??
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online