Sex Oral

Sondaj: Cine credeti ca au vointa si dorinta de a oferi mai multa placere sexului opus?

Pagina 2 din 2
«   1   2

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sex Oral

scris pe 14 mar 2009 16:53 de simosimina

nu vor sa ofere sex oral poate din respect pentru sine,..... nu??

) mi se pare o tampenie..cum adica "respect pentru sine" ? de ce acest lucru este atat de injositor daca esti implicat intr-o relatie frumoasa?? Chiat te-as ruga sa argumentezi ..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Re: Sex Oral

scris pe 14 mar 2009 17:31 de Firefox

) mi se pare o tampenie..cum adica "respect pentru sine" ? de ce acest lucru este atat de injositor daca esti implicat intr-o relatie frumoasa?? Chiat te-as ruga sa argumentezi ..
corect spus.. ce noi cand va dam/cand va v-om da limbi in pz.. nu vad rusinea.. sau "injosirea".. la orice ora as fi disponiil pentru un :::::

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

Lenor

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 14 mar 2009 18:58 de Lenor

...., iar eu am sters linkurile. Nu se face asa ceva, mai ales ca spui ca ai vrea sa fii cu fata asta, si in nici un caz pe acest site. Este un lucru imoral sa publici datele personale ale cuiva fara a-i cere permisiunea!

nu o sa se mai repete

corect spus.. ce noi cand va dam/cand va v-om da limbi in pz.. nu vad rusinea.. sau "injosirea".. la orice ora as fi disponiil pentru un :::::

me too

sus

K1ll3r

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 15 mar 2009 02:49 de K1ll3r

vladbodan are dreptate fetele mai intai stau pe ganduri si apoi se apuca cu greu si am cunoscut fete care faceau din obligatie adik dak imi faci mie iti fac si eu tie dak nu, nu
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 15 mar 2009 15:41 de Firefox

vladbodan are dreptate fetele mai intai stau pe ganduri si apoi se apuca cu greu si am cunoscut fete care faceau din obligatie adik dak imi faci mie iti fac si eu tie dak nu, nu
as prefera varianta.. iti fac tie da nu imi faci mie.. (Daca ati vazut ultimul episod din South Park.,. cu "B... Job.. ".. de fapt.. uitati-va: http://www.ninjavideo.net/video/19928

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

fernando

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 15 mar 2009 19:28 de fernando

as prefera varianta.. iti fac tie da nu imi faci mie.. (Daca ati vazut ultimul episod din South Park.,. cu "B... Job.. ".. de fapt.. uitati-va: http://www.ninjavideo.net/video/19928
nu sunt si traduse??
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

scris pe 15 mar 2009 21:01 de Firefox

da sti.. glumele "traduse" din engleza in romana nu au farmec in multe cazuri.....

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online