Sex oral

Pagina 1 din 2
1   2   »

Coracao

Veteran member
180 mesaje

Sex oral

scris pe 17 dec 2006 17:20 de Coracao

Vreau sa ii fac prietenei mele sex oral da nu am mai facut pana acum.Da-ti-mi niste sfaturi...si fetele...va place sa vi se faca sex oral???
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Sex oral

scris pe 17 dec 2006 19:37 de Danny_DaBoss

Vreau sa ii fac prietenei mele sex oral da nu am mai facut pana acum.Da-ti-mi niste sfaturi...si fetele...va place sa vi se faca sex oral???

hmm... nu dau detalii ca sar fetele pe mine
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 17 dec 2006 21:58 de stefanoski

Vreau sa ii fac prietenei mele sex oral da nu am mai facut pana acum.Da-ti-mi niste sfaturi...

Experienta nu am, I'm a virgin
Dar sa fim seriosi, crezi ca e asa de complicat ? Dai din limba, in stanga si in dreapta ( stilul pendula ) sau in sus si in jos ( stilul yoyo )

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

cristi2007

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Sex oral

scris pe 18 dec 2006 01:34 de cristi2007

hmm iti dau un sfat.nu stiu la prietena mea a mers.am facut si eu ptr prima data.iti zice ce am facut.dai limbi la clitoris si incepi sa bagi 1 deget si sa scoti usor...apoi 2 degete.cand ai ajuns la 2 degete, dupa ce introduci cele 2 degete , incepe sa rotesti...in momentu ala , pretena mea lesina prin pat ) in fine eu am ajuns la 4 degete dar cam greu ) raman la 2-3 ai grija...eu nu mi-am dat seama, iar la 4 degete mi-a spus ca o doare..si a trebuit sa dau inapoi...deci ia-o usor... vezi si tu punctele unde o omoara si insista acolo....
sus

Funky

Senior member
100 mesaje

scris pe 13 feb 2007 15:40 de Funky

stai linistit totul va veni d la sine....crezi k eu aveam experientza....

"...stai linistit ,nu dispera....speranta moare ultima...."
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 feb 2007 19:02 de SORIN28

Majoritatea fetelor\femeilor vor sex sa primeasca oral doar ca unele la inceput sunt ceva mai pudice. Se schimba toata problema cand vad ca le place

Sfaturi? Vezi unde-i place sa o atingi

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Iheartw33d

Newbie
3 mesaje

scris pe 15 feb 2007 17:45 de Iheartw33d

Practice makes perfect!
Nu te ingrijora daca nu-i nimeresti "butonasele" din prima. Asculta, experimenteaza si exerseaza. Invata sa-i simti nivelul excitatiei si sa-l mentii. Femeile nu raspund in mod similar la stimuli identici... asa ca nu-ti pot da sfaturi de a caror reusita sa fiu 100% sigura

Cert e ca trebuie sa inveti s-o "simti". Persevereaza si inoveaza si o s-o ai curand la degetul mic.... sau mijlociu Ok, ok... si limba conteaza!

A friend in need is a friend indeed. A friend with weed is better!
sus

just try

Guest

scris pe 8 iul 2007 16:22 de just try

hai sa fim seriosi nu is eu o mimfomana da nu cred k exista pe lume femeie care sa nu adore sexul oral sau chiar si fata....u dak te-ai decis sa faci pasul asta ii ok numai k la inceput faptul k ea este pudica o sa te enerveze la culme......da o sa o convingi u...asa k spor la munca.
sus

Dudu

Guest

scris pe 9 iul 2007 15:49 de Dudu

Experienta nu am, I'm a virgin
Dar sa fim seriosi, crezi ca e asa de complicat ? Dai din limba, in stanga si in dreapta ( stilul pendula ) sau in sus si in jos ( stilul yoyo )

hmm.. chiar nu is de acord.. daca nu e permis sa se dea linkuri sa cenzureze adminii, dar ... http://trilulilu.ro/vlad/74bee87a0bebca

mai in gluma, mai in serios, is chestii f adevarate

La inceput chiar tre sa fii f atent la reactiile ei pt ca nu e la fel pentru toate si.. iti folosesti imaginatia; daca duci lipsa.. google it sau iti dau eu un link.
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

raspuns

scris pe 10 iul 2007 21:55 de angela

Probabil o exista o tehnica a sexului oral dar la fiecare femeie e altfel. K sa o faci fericita si sa ajunga la orgasm trebuie putina practica. Iar dupa ce vei face asta de mai multe ori va descoperi care sunt punctele fierbinti si cum simte mai multa placere. Deci subliniez k practic vei invata mai multe decat dak stii pur teoretic asa zise tehnici.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 11 iul 2007 17:05 de Dudu

hmm.. nici un comentariu la filmuletz? da chiar ii funny..
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 11 iul 2007 17:22 de dorinda

hmm.. nici un comentariu la filmuletz? da chiar ii funny..

L-am vazut si eu, dar din pacate am avut preobleme cu sonorizarea si n-am inteles prea multe...Sper sa nimeresc si eu niste boxe care sa ma multumeasca...desi astfel de chestii mi se intampla tot mai rar. Sunt eu oare prea exigenta sau sunt de vina cei 12 ani in care am facut acelasi lucru?
sus

unknown

Guest

scris pe 11 iul 2007 17:45 de unknown

Sexul oral, in cazul tau Cunnilingus cu
traducere din limba latina cunnus = vulva, lingua = limba, ar trebui sa-ti dea toate raspunsurile la problema. Limba in vulva, cu toate ca limba in clitoris este mai practicat in ziua de astazi. Oricum ar fi, indreapta-ti atentia catre cei 2 : clitoris si vulva. Spor
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 11 iul 2007 17:54 de Dudu

Sunt eu oare prea exigenta sau sunt de vina cei 12 ani in care am facut acelasi lucru?

hmm.. la ce te referi ?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 11 iul 2007 18:55 de dorinda

hmm.. la ce te referi ?

12 ani de muzica + o persoana pretentioasa = standarde prea ridicate pentru produsele de kkt care sunt la noi.
Acum ai inteles?
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 11 iul 2007 19:22 de Dudu

12 ani de muzica + o persoana pretentioasa = standarde prea ridicate pentru produsele de kkt care sunt la noi.
Acum ai inteles?

Ca sa asculti un stand-up? =))

produse sunt numai sa ti le permiti;

Daca te zgarie la urechiuse redu volumul
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 11 iul 2007 19:58 de dorinda

Ca sa asculti un stand-up? =))

produse sunt numai sa ti le permiti;

Daca te zgarie la urechiuse redu volumul

Na, draga...tu esti mai surd in comparatie cu mine, nu te zgarie la urechi bazaitul unor boxe care doar stau in priza...dar pe mine DA!!!!!
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 12 iul 2007 15:10 de Dudu

Na, draga...tu esti mai surd in comparatie cu mine, nu te zgarie la urechi bazaitul unor boxe care doar stau in priza...dar pe mine DA!!!!!

Pai.. 'niste boxe' gasesti la 20 lei pe cand sisteme 5.1 costa putin mai mult.
In cel mai rau caz iti recomand casti profesionale (de ex Sennheiser sau ceri pt gameri ) si o placa audio care nu costa mai mult de 500 k.. et voila.. nu te mai zgarie nimic la urechisile tale sensibile
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 12 iul 2007 15:51 de dorinda

Pai.. 'niste boxe' gasesti la 20 lei pe cand sisteme 5.1 costa putin mai mult.
In cel mai rau caz iti recomand casti profesionale (de ex Sennheiser sau ceri pt gameri ) si o placa audio care nu costa mai mult de 500 k.. et voila.. nu te mai zgarie nimic la urechisile tale sensibile

mda...solutii ieftine la mine nu exista...
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex or

scris pe 12 iul 2007 16:13 de Dudu

mda...solutii ieftine la mine nu exista...

Vrei calitate.. platesti. Destul de clar nu?
E ca si cu iti iei un toaster la 200 k si esti foarte surprinsa cand dupa 2 saptamani ti se strica.. sau pantofi NIKE costa 3 mil si Mike 500 k
Adevarul e ca romanul e prea sarac sa isi permita chestii ieftine (te rog dorinda inainte sa postezi comentariu sa citesti printre randuri ca sa-ti dai seama ce am vrut sa zic)
Ms anticipat
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 12 iul 2007 16:42 de dorinda

Vrei calitate.. platesti. Destul de clar nu?
E ca si cu iti iei un toaster la 200 k si esti foarte surprinsa cand dupa 2 saptamani ti se strica.. sau pantofi NIKE costa 3 mil si Mike 500 k
Adevarul e ca romanul e prea sarac sa isi permita chestii ieftine (te rog dorinda inainte sa postezi comentariu sa citesti printre randuri ca sa-ti dai seama ce am vrut sa zic)
Ms anticipat

Dragutul de tine! Uite cum isi face el griji pentru urechiusele mele cele sensibile!
Citesc, dar din pacate prea repede in comparatie cu ritmul tau de a gandi.
Si mai lasa tehnica pentru ca o sa innebunesti. Aici era vorba de sex oral, nu de tehnologia moderna.
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 12 iul 2007 16:59 de Dudu

Dragutul de tine! Uite cum isi face el griji pentru urechiusele mele cele sensibile!
Citesc, dar din pacate prea repede in comparatie cu ritmul tau de a gandi.
Si mai lasa tehnica pentru ca o sa innebunesti. Aici era vorba de sex oral, nu de tehnologia moderna.

Desi gandesc asta (am dedus din ultimele posturi), nu am zis ca esti proasta da?
Si nu-ti face griji pt mine.. bucura-te mai bine ca ai luat bacu (sunt putin placut surprins)
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 12 iul 2007 17:05 de dorinda

Desi gandesc asta (am dedus din ultimele posturi), nu am zis ca esti proasta da?
Si nu-ti face griji pt mine.. bucura-te mai bine ca ai luat bacu (sunt putin placut surprins)

Vai! Se pare ca pentru tine valoarea unui om sta in facultati, masterate, doctorate si conditie sociala. Scuza-ma, dar daca apreciezi astfel de persoane, atunci nu e mare diferenta intre tine si ei.
Daca ai impresia ca te tratez prea rau, sa stii ca de fapt asta meriti. Si inca sunt prea blanda.
sus

Dudu

Guest

scris pe 12 iul 2007 17:21 de Dudu

Vai! Se pare ca pentru tine valoarea unui om sta in facultati, masterate, doctorate si conditie sociala. Scuza-ma, dar daca apreciezi astfel de persoane, atunci nu e mare diferenta intre tine si ei.
Daca ai impresia ca te tratez prea rau, sa stii ca de fapt asta meriti. Si inca sunt prea blanda.

hai ca ma doare burta de cat am ras.. serios.. fac patratele .
Depinde la ce te referi cand vorbesti despre.. valoare.
Pai chestiile astea marunte fac diferenta dintre o persoana culta... si una nu prea (in afara de conditiea sociala). Cu cat omu are mai multe scoli.. Deci putem spune ca te poti astepta la mai multe de la cineva cu studii superioare.
Daca pana si Becali face facultate (vrea sa se cultive ca nu i-a ajuns cat a dormit pe camp) .. bineinteles.. dupa aia o sa termine si liceul ..
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 12 iul 2007 17:27 de dorinda

hai ca ma doare burta de cat am ras.. serios.. fac patratele .
Depinde la ce te referi cand vorbesti despre.. valoare.
Pai chestiile astea marunte fac diferenta dintre o persoana culta... si una nu prea (in afara de conditiea sociala). Cu cat omu are mai multe scoli.. Deci putem spune ca te poti astepta la mai multe de la cineva cu studii superioare.
Daca pana si Becali face facultate (vrea sa se cultive ca nu i-a ajuns cat a dormit pe camp) .. bineinteles.. dupa aia o sa termine si liceul ..

Da..eu am terminat liceul, astept facultatea..dar vezi tu, nu toti sunt niste genii ca tine. Si mai termina cu discutiile astea puerile. Vrei sa pari matur si tot ca un copil de 2 ani te porti. Somn usor, bebe. O sa-ti iau maine o suzeta.
sus

Dudu

Guest

scris pe 12 iul 2007 17:37 de Dudu

Da..eu am terminat liceul, astept facultatea..dar vezi tu, nu toti sunt niste genii ca tine. Si mai termina cu discutiile astea puerile. Vrei sa pari matur si tot ca un copil de 2 ani te porti. Somn usor, bebe. O sa-ti iau maine o suzeta.

Ok.. am inteles.. fetis pe fatza: vrei ca un 'barbat' de ala cum iti place tie sa iti trezeasca si sentimentele materne, dupa aia e implicata o suzeta .. etc;
Tin sa te dezamgesc.. nu bag somn de amiaza.
Totusi.. ai un mesaj de transmis sau..? Nu ma contrazici.. in nici un caz nu esti de acord cu ce zic.. lost me there (sau te dai la mine?)
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 12 iul 2007 17:41 de dorinda

Ok.. am inteles.. fetis pe fatza: vrei ca un 'barbat' de ala cum iti place tie sa iti trezeasca si sentimentele materne, dupa aia e implicata o suzeta .. etc;
Tin sa te dezamgesc.. nu bag somn de amiaza.
Totusi.. ai un mesaj de transmis sau..? Nu ma contrazici.. in nici un caz nu esti de acord cu ce zic.. lost me there (sau te dai la mine?)

Nu-mi plac moshii, ok? Si mai scuteste-ma cu aerele tale de 2 bani ca am intalnit destui ca tine la viata mea. Nu-s chiar atat de proasta si neexperimentata cum ai impresia.
Cred ca ti-ar prinde foarte bine un tratament. De care, tu alegi.
sus

Dudu

Guest

scris pe 12 iul 2007 17:47 de Dudu

Nu-mi plac moshii, ok? Si mai scuteste-ma cu aerele tale de 2 bani ca am intalnit destui ca tine la viata mea. Nu-s chiar atat de proasta si neexperimentata cum ai impresia.
Cred ca ti-ar prinde foarte bine un tratament. De care, tu alegi.

-Prin mosi.. intelegi persoane peste 20 de ani?
-Sunt unic draga.. One of a kind..
-Dar nici chiar atat de desteapta si de experimentata pe cat te crezi
-Nu cred ca esti in masura sa-mi dai sfaturi.. si ma bucur ca imi lasi 'liberul arbitru'

Nu trebuie sa te ataci.. adevarul supara ata ete.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re

scris pe 12 iul 2007 19:12 de dorinda

-Prin mosi.. intelegi persoane peste 20 de ani?
-Sunt unic draga.. One of a kind..
-Dar nici chiar atat de desteapta si de experimentata pe cat te crezi
-Nu cred ca esti in masura sa-mi dai sfaturi.. si ma bucur ca imi lasi 'liberul arbitru'

Nu trebuie sa te ataci.. adevarul supara ata ete.

Sa ma atac? Ata ete? De unde le-ai mai scos? Aveam impresia ca ai 2 ani, dar acum cred ca vii de la cresa. Stai in banca ta si invata sa vorbesti corect.
Sa nu uit: fundu' tau de baiat de Bucuresti merita o bataie zdravana, poate asa iti ies tampeniile pe care le ai in cap si incepi sa te maturizezi si tu. Si mai vezi-ti lungul nasului.
sus

Dudu

Guest

Re: Re

scris pe 12 iul 2007 20:19 de Dudu

Sa ma atac? Ata ete? De unde le-ai mai scos? Aveam impresia ca ai 2 ani, dar acum cred ca vii de la cresa. Stai in banca ta si invata sa vorbesti corect.
Sa nu uit: fundu' tau de baiat de Bucuresti merita o bataie zdravana, poate asa iti ies tampeniile pe care le ai in cap si incepi sa te maturizezi si tu. Si mai vezi-ti lungul nasului.

Aaa.. deci din acest motiv te-ai purtat urat cu mine.. credeai ca sunt din Buc.. nope.. guess again
Si.. Ardealul e fruntea

Partea cu bataia la fund.. se continua fetisul a?.. nush dc ma simt tentat totusi..
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

61 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online