Sex oral

Pagina 2 din 2
«   1   2

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re

scris pe 13 iul 2007 14:55 de dorinda

Aaa.. deci din acest motiv te-ai purtat urat cu mine.. credeai ca sunt din Buc.. nope.. guess again
Si.. Ardealul e fruntea

Partea cu bataia la fund.. se continua fetisul a?.. nush dc ma simt tentat totusi..

Sincer, ma doar undeva de unde esti, dar te porti ca unul din Bucuresti. Te crezi buricul pamantului si pana nu faci oamenii sa se simta prost, nu te simti bine. Iar fundul tau cred ca cere un homosexual.
Dar sa nu te superi pe mine, bebelusule, ca n-osa patesti nimic. Are mama grija.
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re

scris pe 13 iul 2007 20:48 de Dudu

Sincer, ma doar undeva de unde esti, dar te porti ca unul din Bucuresti. Te crezi buricul pamantului si pana nu faci oamenii sa se simta prost, nu te simti bine. Iar fundul tau cred ca cere un homosexual.
Dar sa nu te superi pe mine, bebelusule, ca n-osa patesti nimic. Are mama grija.

Posturile mele au fost rezultatul lipsei unei umbre de maturitati a posturilor tale.
Hmm.. deci asta e atitudinea 'celor din Bucuresti'? pe viitor o sa incerc sa o evit.
Remarca despre fundul meu e prea deplasata.. sincer ma dezgusta doar ideea de a fi atins intim de un barbat care are intentii nefaste ... ce sa mai vorbim de...
Cea care trebuie sa se maturizeze e doar 'persoana ta', si banuiesc ca esti constienta de asta. Mai am iesiri copilaresti dar izolate si nu cred ca ma poate nimeni condamna pentru asta .. ce-i prea mult strica (inclusiv prea multa maturitate si seriozitate). Oricum.. nu am regresat pana la sugar, de asta sunt sigur.
(O diferenta dintre femei si barbati e ca 'el' renunta la supt pe la 5 ani , pe cand 'ea' se apuca iar la 15).
Cam atat.. pace.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 14 iul 2007 21:33 de dorinda

Posturile mele au fost rezultatul lipsei unei umbre de maturitati a posturilor tale.
Hmm.. deci asta e atitudinea 'celor din Bucuresti'? pe viitor o sa incerc sa o evit.
Remarca despre fundul meu e prea deplasata.. sincer ma dezgusta doar ideea de a fi atins intim de un barbat care are intentii nefaste ... ce sa mai vorbim de...
Cea care trebuie sa se maturizeze e doar 'persoana ta', si banuiesc ca esti constienta de asta. Mai am iesiri copilaresti dar izolate si nu cred ca ma poate nimeni condamna pentru asta .. ce-i prea mult strica (inclusiv prea multa maturitate si seriozitate). Oricum.. nu am regresat pana la sugar, de asta sunt sigur.
(O diferenta dintre femei si barbati e ca 'el' renunta la supt pe la 5 ani , pe cand 'ea' se apuca iar la 15).
Cam atat.. pace.

Ok..daca asa vrei tu...intr-o zi o sa-ti lipseasca asta. Si inca nu m-am apucat de supt.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 02:42 de valentine

2 comentarii am si eu de facut si anume :

1)

Sincer, ma doar undeva de unde esti, dar te porti ca unul din Bucuresti. Te crezi buricul pamantului si pana nu faci oamenii sa se simta prost, nu te simti bine

Mi se pare mie sau afirmatia de mai sus e idioata rau de tot?

2)

O diferenta dintre femei si barbati e ca 'el' renunta la supt pe la 5 ani , pe cand 'ea' se apuca iar la 15

Tu la 5 ani mai sugeai de la tzatza?
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 18:13 de Dudu

1)

2)

Tu la 5 ani mai sugeai de la tzatza?

Ce nelamuriri ai tu.. hmm nu ai inteles mai nimic;
- daca asta crede dorinda despre bucuresteni in general... tu ce problema ai? fiecare are dreptul o parere..
- am zis eu ca la 5 ani sugeam tzatza? UNDE?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 19:45 de valentine

Ce nelamuriri ai tu.. hmm nu ai inteles mai nimic;
- daca asta crede dorinda despre bucuresteni in general... tu ce problema ai? fiecare are dreptul o parere..
- am zis eu ca la 5 ani sugeam tzatza? UNDE?

Hmmm ce ar fii sa imi fac si eu o parere ca toti dinafara Bucurestiului sunt idioti,sau prosti sau stiu eu ce...
"O diferenta dintre femei si barbati e ca 'el' renunta la supt pe la 5 ani , pe cand 'ea' se apuca iar la 15"

Tu nu esti un "el"?
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 19:52 de Dudu

Hmmm ce ar fii sa imi fac si eu o parere ca toti dinafara Bucurestiului sunt idioti,sau prosti sau stiu eu ce...
"O diferenta dintre femei si barbati e ca 'el' renunta la supt pe la 5 ani , pe cand 'ea' se apuca iar la 15"

Tu nu esti un "el"?

Faci atata caz pentru ca am uitat un 'pe' in loc de 'pana' ca sa fie mai klar pentru.. aia din bucuresti?
si chiar nu-mi pasa ce parere iti faci tu fata de 'toti dinafara Bucurestiului'.. aici nu e PRO TV, parerea ta nu conteaza
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 20:20 de valentine

Tu ai intalnit vreun copil care mai suge de la tzatza la 4 ani?
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 20:59 de Dudu

Tu ai intalnit vreun copil care mai suge de la tzatza la 4 ani?

Am mentionat cumva ce sa suga? asta chiar is curios...
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 21:00 de Dudu

If you can't take a joke.. drop it..
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 23:04 de dorinda

1)

Poate pentru tine afirmatia mea este idioata, dar daca ai fi trait toata viata printre niste parveniti care au impresia ca totul li se cuvine si toata lumea trebuie sa se plece in fatza lor, ai fi spus acelasi lucru. Din fericire, eu nu-s de fel Bucuresti. Si acelasi lucru pe care l-am intalnit la acele persoane cu care mi-am petrecut ceea ce ar fi trebuit sa se numesca "cei mai frumosi ani", l-am gasit si la toti baietii din Bucuresti. Am zis "baieti", nu "barbati".
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iul 2007 23:54 de valentine

Am mentionat cumva ce sa suga? asta chiar is curios...

Ai intalnit vreun copil care pe la 5 ani isi suge degetul?

Dorinda,ideea era ca si eu sunt din Bucuresti si nu ma regaseam deloc in descrierea ta...si mi s-a parut deplasata afirmatia ta intrucat ii caracterizai asa pe toti bucurestenii...
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re

scris pe 16 iul 2007 10:53 de dorinda

Dorinda,ideea era ca si eu sunt din Bucuresti si nu ma regaseam deloc in descrierea ta...si mi s-a parut deplasata afirmatia ta intrucat ii caracterizai asa pe toti bucurestenii...

Da..cand am nervi ii pun pe toti in aceeasi oala, desi stiu ca nu e drept. Dar stai calm ca n-am facut atat de rau cum am eu obiceiul.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 16 iul 2007 16:52 de ExoticDream

Am "intalnit" eu....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Coracao

Veteran member
180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 17 iul 2007 12:26 de Coracao

mai copii...aici nu era vorba de supt ci de lins....=))
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re

scris pe 17 iul 2007 12:37 de dorinda

mai copii...aici nu era vorba de supt ci de lins....=))

Mda...eventual aducem si o vacutza.. e buna pentru ambele variante
sus

lulu_3cris

Newbie
9 mesaje

las k te descurci u

scris pe 26 iul 2007 12:49 de lulu_3cris

e simplu . insista p clitoris ..intre timp ai grija si de vagin (baga si u 1-2 degetzele jucaushe )si gata
vezi cum se poarta cu reactioneaza ...nu uita sa mai pui si manutza p sani si cam atat ..bafta mare uite-te si u la niste filmuletze ..chiar o sa te ajute ...totul e sa -ti faca si tie placere,k iti spun yo nimanui nu-i face placere sa aibe un barbat care face cunnilingus cu prosopul si sticla de cola laga el ) te poop

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

66 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online