Sex oral

Pagina 1 din 1
1

haniball13

Guest

Sex oral

scris pe 14 apr 2005 11:53 de haniball13

prietena mea este o nebuna ii place mereu sa inceapa preludiu cu un mic sex oral mi-a spus ca atunci cand o simte in gura se simte foarte bine si mereu cand ma termin vrea sa ma termin la ea in gura sau cel putin pe fata .intr-un fel ma sperie. nu stiu daca e bine sa continuam.daca nu primeste ce vrea se supara si o impac doar daca o mai facem o data.
ce sa fac?in special fetele vreau sa raspunda sa-mi spuna ce simt si ce sa fac.argumente.
sus

rook

Guest

Re:

scris pe 14 apr 2005 13:01 de rook

prietena mea este o nebuna ii place mereu sa inceapa preludiu cu un mic sex oral mi-a spus ca atunci cand o simte in gura se simte foarte bine si mereu cand ma termin vrea sa ma termin la ea in gura sau cel putin pe fata .intr-un fel ma sperie. nu stiu daca e bine sa continuam.daca nu primeste ce vrea se supara si o impac doar daca o mai facem o data.
ce sa fac?in special fetele vreau sa raspunda sa-mi spuna ce simt si ce sa fac.argumente.

prietena mea vrea de 3 ori pe zi o anala..ce sa fac...[Cenzurat de ExoticDream] ori tu ori minti ori vb prostii: nu am mai auzit unu care sa se planga ca prietena lui vrea sa o ia in gura
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re:

scris pe 14 apr 2005 13:05 de Nekunoskuta

Asta e o ipoteza, nu??? Pentru ca nimic nu ma convinge ca e vorba de tine si prietena ta in povestea aia.

Nimic...
sus

haniball13

Guest

Re: Re:

scris pe 14 apr 2005 16:08 de haniball13

mey!tu ori esti mic ori nu ai ajuns sa-ti vezi limitele vreodata te asigur eu ca sunt f flexibile le poti si depasi si totul e k.
poate o sa ai norocul sa te vezi cu prietena mea sau poate ghinionu...cine stie
sa sti ca exista fel si fel de oameni este prietena mea dar nu ne implicam sentimental.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

right

scris pe 14 apr 2005 16:50 de inuendo

ma tu daca ai asaceva...fiindca e rar...eu am avut doar odata...si te mai si plangi...cred ca esti gay sau f complexat...ca e ceva super..asa...ca...shhhhh.....

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

haniball13

Guest

Re: right

scris pe 14 apr 2005 21:39 de haniball13

cum ai tras tu concluzia ca sunt gay sau complexat?
esti cam hilar.si de ce crezi ca e super?eu poate caut altceva la o fata.nu sa mergem la disco si ea deabea sa atepte sa iesim si sa mi-o suga prin boscheti in mislocul distractiei si sa ne intoarcem,cu o fata,de parca nu s-ar fi intamplat nimic.nu e super deloc.eu caut si vreau altceva nu sex exagerat,e prea mult pt mine
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: right

scris pe 14 apr 2005 21:50 de Nekunoskuta

esti cam hilar.si de ce crezi ca e super?eu poate caut altceva la o fata.nu sa mergem la disco si ea deabea sa atepte sa iesim si sa mi-o suga prin boscheti in mislocul distractiei si sa ne intoarcem,cu o fata,de parca nu s-ar fi intamplat nimic.nu e super deloc.eu caut si vreau altceva nu sex exagerat,e prea mult pt mine

Fii si tu mai explicit. Din ce ai scris in primul post se intelege cu totul altceva. Acolo spuneai ca ii place sa inceapa preludiul asa, acum zici ca vrea oriunde si oricand. Cum vrei sa-ti raspunda lumea daca tu nu explici clar situatia?????

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: right

scris pe 14 apr 2005 21:51 de SORIN28

Sa ti-o suga prin boscheti,urat spus.De ce nu ne spui si noua cam ce ai vrea de la o femeie ?!Macar asa ai lamuri lumea

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Alida

Senior member
67 mesaje

Re:

scris pe 14 apr 2005 22:29 de Alida

Daca tu cauti altceva desparte-te de ea daca nu poti tine pasul. Daca nu accepta situatia. Simplu, nu?:/
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

lol

scris pe 14 apr 2005 22:43 de inuendo

ok...retractez ..nu esti gay..doar ai imaginatie bogata... nu cred ca exista barbat sa nu doreasca sex oral..si mai ales sa mai fie si finalizat..si asta are si explicatie psishologica...lasand la o parte faptul ca e vorba de niste senzatii super...total diferite de sex normal...asa ca... ori te trezesti din visu ala in care pretena ta face tot ce vrei... or daca e adevarat(ma indoiesc puternic findca fetele...greu fac asa ceva) atunci cum stai cu ea mai? o doamne...da-mi numarul ei de telefon ...si te scap eu de ea...ok?

sus

haniball13

Guest

Re: lol

scris pe 14 apr 2005 23:52 de haniball13

0727915556
nu cred ca ai cum sa ma scapi de eai-ti trebuie bani sau...ea mai are pe cineva care o finanteaza si nu cred ca renunta asa usor.totusi incearca.dar fi diplomat si suptil.nu e vb ca nu vreau sa fiu cu ea.doar ca m-am saturat sa fie asa cum e acum la pas. in rest totul e k.
pui pariu ca daca te leaga cineva la ochi si i-ti face un travestit sex oral tu nu faci nici o diferenta?s-a studiat .asa ca fratioare scoate capu din lumea ta.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: lol

scris pe 15 apr 2005 11:20 de ExoticDream

... nu cred ca exista barbat sa nu doreasca sex oral..si mai ales sa mai fie si finalizat...........asa ca... ori te trezesti din visu ala in care pretena ta face tot ce vrei... or daca e adevarat(ma indoiesc puternic findca fetele...greu fac asa ceva) atunci cum stai cu ea mai?

Dupa parerea mea, o fata careia ii face placere sa ofere atat de des sex oral partenerului fie il iubeste pana peste cap, fie este obsedata de sex! Nebunii ca cea in care se renunta cateva minute la atmosfera incitanta dintr-o discoteca pentru a atmosfera excitanta "in boscheti" sunt dragute daca se intampla ocazional! In cazul de fata, inclin sa cred ca este vorba fie de o imaginatie debordanta (vise erotice intense care il fac pe userul nostru sa nu mai distinga granita dintre real si imaginar), fie fata peste care a dat este una lesinata dupa sex (mai ales ca mai are pe unul care "o finanteaza" ), nu cred ca ai de ce sa-l invidiezi, nu este acel sex oral pasional oferit din toata fiinta.....!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

miseropia

Guest

Re: Sex oral

scris pe 15 apr 2005 17:06 de miseropia

Tati tu ai vreo problema de ordin mental?Cum naiba sa te deranjeze ca prietena iti face sex oral?Ai inebunit?Alti dau acatiste sa aiba parte de norocul tau, asa ca nu mai pune intrebari stupide si multumeste-i prietenei tale ca face un lucru normal.In rest toate cele bune.
sus

Swann

Guest

Re: Re: Sex oral

scris pe 15 apr 2005 17:57 de Swann

Arunca unul o minciuna grosolana...si toti se intrec sa-l ia in serios...
sus

haniball13

Guest

Re: Re: Re: Sex oral

scris pe 15 apr 2005 18:58 de haniball13

ce simpatici sunteti...
atunci cand ceva ,fie ,acel ceva, enorm de placut, se "serveste"in exces ,abundenta risca sa devina neplacut.sau...?
este un subiect de discutie.pot fi eu cel implicat sau poate fi prietenul meu,sau poate fi oricine.ESTE DOAR UN SUBIECT ,nu va ganditi oare minte sau nu?ce importanta are asta este deja prea pwersonal.nu aveti nici un drept .asa ca va rog discutati doar referitor la subiect.multumesc.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: lol

scris pe 16 apr 2005 00:16 de inuendo

0727915556
i-ti face un travestit sex oral tu nu faci nici o diferenta?s-a studiat .asa ca fratioare scoate capu din lumea ta.

asta e connex? ..si care e faza cu travestitu? daca sunt legat la ochi aia e

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: lol

scris pe 17 apr 2005 02:55 de valentine

asta e connex? ..si care e faza cu travestitu? daca sunt legat la ochi aia e

Sa sun, sa nu sun...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online